Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם מסקרן אותי, היות ולא ניסיתי.

כאשר אני רוצה להניע את הרכב, אני מחוייב להכניס את המצמד פנימה, בלעדי לחיצה עליו, לא יכול להניע.

אם נגמר לי המצבר ואני רוצה להניע בעזרת דרדור הרכב והקפצת המצמד, האם זה יניע?.

סתם מסקרן.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

אם יש מספיק מצבר בשביל להפעיל אלקטרוניקה אז יניע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

סע לגבעה הקרובה לביתך, תעמוד בירידה, כבה מנוע, תכניס שני לחץ קלאץ' ותן סוויץ'. תעזוב בלמים וב20 קמ"ש בערך תזרוק את הקלאץ'.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ולא צריכים לזרוק קלאץ

ניתן לעלות למעלה בתנועה מהירה החלטית

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אתה תופס ת'דלת, אתה מתחיל הכי מהר שלך ולאט לאט מגביר, כשהגעת לעשרים ככה...אתה קופץ פנימה ומשלב :)

היה פה דור שלם שהניע רק ככה.

פורסם
סתם מסקרן אותי, היות ולא ניסיתי.

כאשר אני רוצה להניע את הרכב, אני מחוייב להכניס את המצמד פנימה, בלעדי לחיצה עליו, לא יכול להניע.

אם נגמר לי המצבר ואני רוצה להניע בעזרת דרדור הרכב והקפצת המצמד, האם זה יניע?.

סתם מסקרן.

לחלק מהמכומיות (כמו לשלך) יש מנגנון שלא מאפשר הפעלת סטרטר כל עוד לא דורכים על דוושת המצמד.

מכיוון שבעת התנעה בדחיפה אנחנו בכל מקרה לא משתמשים בסטרטר, ניתן להניע בדחיפה כמו כל רכב ידני אחר ללא המנגנון הזה.

פורסם

לא.

למרות שבעקרון מדובר בתיבה רגילה עם מצמד רגיל, יש יותר מדי אלקטרוניקה בדרך שמפריעה. אם אתה לא יכול לכבות את המנוע בתיבה רובוטית תוך כדי נסיעה (המחשב מזהה סלד נמוך מדי ומפריד את המצמד), כך גם אי אפשר להתניע באמצעים מכאניים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני חושב שזה לא חד משמעי.

אם נניח שיש מספיק כוח מצבר כדי להפעיל את הרובוט אבל לא כדי להניע.

מתחילים לדחוף בניוטרל, לאחר צבירת מהירות מעבירים ל D.

הרובוט אמור ללחוץ על הקלאץי ולשלב הילוך בהתאם למהירות הנסיעה, ואז המנוע יניע.

לדעתי בחלק מהדגמים זה אפשרי.

פורסם

אני מהמר שלא, אבל יהיה משעשע אם מישהו מבעלי החד מצמדיות בפורום יבדוק את העניין... יש מתנדבים? ;-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מציע לא לבדוק כדי לא להרוס משהו.

לחיצה על הבלם + N זה תנאי להפעלת הסטרטר.

כיוון שבהתנעה בדחיפה לא מפעילים סטרטר, זה לא רלוונטי.

אבל שוב, אל תבדוק. אז לא נדע אם זה עובד או לא, לא קריטי.

• תוכן חדש...