Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים.

אני מתחדש בקרוב ברכב הנ"ל ואני צריך קצת מידע על מערכת המולטימדיה.

לאבא שלי יש את אותו רכב בדיוק ככה שיש לי קצת ניסיון עם המערכת.

1. כשאני מחבר את הגלקסי דרך הבלוטות שומעים ממש ממש חלש (אפילו כשמגבירים מהמערכת עצמה עד הסוף) והאיכות ממש נוראית! מדובר בטח בגירסת בלוטות ישנה מאוד ואולי זה בגלל זה.

האם יש אפשרות לחבר דרך aux? או לשדרג את הבלוטות? מאוד חשוב לי לחבר דרך בלוטות ושהאיכות תהיה טובה...

3. הרכב מגיע עם רמקולים מעולים, אפילו עם רמקול אמצעי על הדשבורד.

איך אני מוסיף לו סאבוופר? אני צריך מגבר בשביל זה או שהסאב יכול להתחבר למגבר של המערכת?

אם ארצה להוסיף רמקולים נוספים (יש לי מהרכב הקודם)

איפה אפשר לשים אותם?

4. יש לי גלקסי 8. האם אפשר לחבר אותו למערכת ולראות את המכשיר דרך זה?

5. איפה אני יכול למצוא מידע על המערכת של הרכב?

אשמח לעזרה.

תודה וחג סוכות שמח!

פורסם

תריץ חיפוש על מוצר של iDatalink שנקרא maestro

בנוסף תקרא את המדריך המלא לאינטגרציית oem שכתבתי.

יש כמה וכמה אפשרויות.

אני שוקל את הרכב הזה בעצמי דרך אגב, אשמח לקבל ממך חוות דעת אובייקטיבית עליו.

חג שמח

אדי

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...