Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כאב ברגל בזמן נהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בזמן האחרון שמתי לב שאני נוהג יותר מ 20 דקות , מתחיל כאב ברגל ימין , שחקתי עם הכיסא קדימה אחורה , למטה למעלה לא עוזר , מדובר במאזדה 3 2004 , מה ששמתי לב האזור של הדוושת גז לא הכי נוחה , מישהו מכיר יכול להמליץ משהו ?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

העקב נשען על הרצפה? ממליץ אולי גם שתנסה לחפש ביוטיוב סרטון שמראה איך יושבים נכון (יש גם בעברית של אלטרנטיבי או ראם סמואל).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

רופא אורתופד, עם עדיפות למי שמבין בענייני גב.

שלייקעס - זה אלטרנתיבי. משחק מילים חביב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ושכחתי את החשוב ביותר: בחר ברכב נוח. למאזדה 3 (לפחות לדור השני) תנוחת ישיבה לא נוחה במיוחד.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ממזדה לאנטיס קיבלתי פריצת דיסק... טוב לא רק אבל תרמה לזה מאוד. אם אתה לא מוצא תנוחת נהיגה שבה זה נעלם - תחליף רכב. זה אמנם נשמע קיצוני אבל בגלל זה אני לוקח רכבים לנסיעת מבחן ארוכה בדרך כלל - והיכן שאני חש כמוך שיש בעיה עם הזווית של רגל ימין, אני מחזיר את הרכב אחר כבוד לסוכנות. נכון שביד שניה זה לא תמיד אפשרי, אבל ככלל אצבע, בשנתונים המדוברים הרכבים האירופאים עדיף בהיבט זה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ברגע שקראתי את הכותרת הבנתי שמדובר במזדה 3

סבלתי מאותה בעיה, וגם היום שנתיים כבר ללא הרכב, זה עוד יש מחושים שם. היה ממש כואב בזמן נהיגה.

כפי שבר רשם, הייתי ממליץ להחליף רכב, הנדסת האנוש ברכב נבחן על נערות גומי.

פורסם

תישב בה קצת,תכוון את המושב ותראה איך אתה מרגיש.

לי לדוגמה בI800 של אבא שלי מתפוצצת כף הרגל מכאבים בכל נסיעה בגלל תנוחת נהיגה שלא מתאימה לי (אני לא אוהב לגעת לאבא שלי בכיוון המושב). ברכב שלי אבל עולם אחר, כשאני מתאים את המושב אליי אז הכל מצויין.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
תודה אנשים עזרת לי להבין,מאזדה 3 2010 צורה יותר חדשה משלי גם לא נוחה ?

במילה אחת: זוועה.

במשפט אחד - שומר גבו ירחק.

היתה לי מאזדה 3 1600 בליסינג (יותר נכון - לאשתי). צפופה, תנוחה לא נוחה, ספסל אחורי צפוף, תא מטען בלתי שימושי בעליל. וגם לא סחבה בעליות של חיפה. בתקופה הראשונה שהיתה אצלי (יותר נכון - אצל אשתי) טיפחתי אותה במחשבה שארצה לרכוש אותה כיד שניה. מהר מאוד חדלתי כי הבנתי שהרכב לא מתאים לי.

פורסם

אני חייב לציין שהייתה לי ספיריט שנה וחצי ולא הרגשתי את מה שאתם מדברים עליו (וגם לי לא חסר בעיות גב), אז או שהמושבים שונים, או שהתנוחה שלי שונה או שאתם לא לוחצים מספיק :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

התנוחה שלכם שונה, אבל אני מבין למה מתכוונים. כשיושבים ישיבת שכונה (מושב בחצי שכיבה כמו טיסה ורחוק מהדוושות) משהו שם בזווית של הרגליים לא מסתדר עם הדוושות.

לי זה בחיים לא קורה (רכב אצלי 7 שנים).

ספריאל, 2004 זה דור ראשון, לא אותו כמו שאתה מדבר עליו.

דור שני אכן רכב גרוע.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניקו - אני יושב זקוף, מושב מוגבה ורחוק מההגה. לא ישיבת ערסואיד.

והבחור שאל על דגם 2010 (הודעה #9), אז עניתי מניסיוני.

• תוכן חדש...