Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה מכשיר וולנטין כבן שנה(נרכש על ידי) היה בשימוש כ8 חודשים ומאז שוכב במגירה,מגירה עם הקופסא והכל ובנוסף סט התקנה לפיוזים קבוע חדש וגם מתלה נוסף לשמשה חדש(כלומר שתי סט התקנות כשאחד מהם חדש וגם שתי מתלים לשמשה כשאחד מהם חדש)

מחיר - 1700

 

בנוסף למכירה מכשיר ציטה כבן שנתיים(נרכש על ידי) c550 מדבר בעברית עם סט התקנה לפיוזים ומתלה לשמשה וכמובן עידכונים לכל החיים

מחיר -700

 

מי שיקנה את שניהם ביחד - 2200.

 

נמצא במרכז באיזור קריית אונו.

  • שבועיים מאוחר יותר ...
×
×
  • תוכן חדש...