Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט ליאון 1.8 טורבו FR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עכשיו בגרמניה ושכרתי את הרכב כמעט הכי זול שמצאתי וקיבלתי את הסיאט הזו חדשה לגמרי עם 850 קילומטר.

הרכב הזה טורף אוטובאנים עם כח שלא נגמר.

נוסע 170 כמו 70 שקט מאוד.

יש מערכת ניווט מדהימה על שני מסכים. מספר מצבי נהיגה שאפשר לתכנת.

נוח מאוד לנהיגה. תענוג.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

אם היית מקבל קופרה אז היית מקבל חוויה, הFR 1.8 היא עוד משפחתית מאובזרת עם קצת יותר כוח מהממוצע(בארץ).

רכב חביב מאוד בתכלס(נוסע על אחותה הקטנה 1.4 בארץ הקודש)

פורסם

מה לעשות שהגיר הזה מאפיל על השם שלהם,

נסעתי על ה 1.4 הידנית, רכב נחמד מאוד, לא מדביק לכסא, אבל זריז מאוד.

אהבתי את צעירות שהרכב משדר, בזה הוא מבריק.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

הרכב היה ידני ולא אוטומטי. 6 הילוכים מאוד נוח ומאוד מאוד גמיש. למעשה גם על הילוך שישי אפשר לנסוע ולהאיץ ממהירות של 30.

כבר אחרי הילוך נמוך הוא מסמן לך לעבור ישירות לשישי.

לרכב יש כח שלא נגמר וגם מאוד יציב ושקט נסעתי איתו 170 וגם 210 ובשום מצב לא מחסור בכח. הוא גם מאוד יציב. במזל הכבישים היו ריקים לחלוטין. נוסע בכביש ומערכת הניווט מראה שהקטע ללא הגבלה. מסתכל בראי אין אף אחד מאחור מסתכל מקדימה אין כלום.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

אכן הגירסא הידנית יותר מהנה מהDSG לדעתי, נוסע ב1.4 ידנית, אומנם אני לא בטוח שהאוטו לא רעד לך כמו משוגע ב30 קמ"ש כשאתה על הילוך 6 (אולי בירידה רק חחח) בכל אופן אכן התיבה הידנית עושה את הנהיגה למעניינת יותר וגם מאפשרת יותר גמישות ושליטה על הרכב לדעתי, חבל שאין את ה1.8 ידנית בארץ אצליינו(אם היה כנראה שהייתי מוסיף בכיף איזה 25K בשבילה)

פורסם

לא רעד בכלל. המנוע מאוד גמיש. אפשר להאיץ בכל הילוך.

יש לי אוונסיס 2000 והרכב הזה מאוד הרשים אותי.

פורסם
אכן הגירסא הידנית יותר מהנה מהDSG לדעתי, נוסע ב1.4 ידנית, אומנם אני לא בטוח שהאוטו לא רעד לך כמו משוגע ב30 קמ"ש כשאתה על הילוך 6 (אולי בירידה רק חחח) בכל אופן אכן התיבה הידנית עושה את הנהיגה למעניינת יותר וגם מאפשרת יותר גמישות ושליטה על הרכב לדעתי, חבל שאין את ה1.8 ידנית בארץ אצליינו(אם היה כנראה שהייתי מוסיף בכיף איזה 25K בשבילה)

רק בגלל הDSG פסלתי את ה1.8.

כמובן, אם היה 1.8 ידני, גם אני הייתי הולך עליה ללא לבטים.

יש אגב כמה יח' בודדות בארץ משנתון 13'-14'.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...