Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימפרזה טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות אימפרזה טורבו משומשת. מה אתם אומרים על האוטו ? אני רוצה לשמוע את כל התגובות לפני שאני מתחי לחפש ולבזבז את זמני על כך.

מאיזה שנים כדאי לקנות ?

בעיות מיוחדות שאתם מכירים שישנן לאוטו הזה ?

אשמח כמובן לשמוע על מעלותיו....ועל חסרונותיו....

בקיצור - תשפכו כל מידע אפשרי שמי מכם יודע.

הרבה הרבה תודה על העזרה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

יתרונות - הרבה מאוד כח. יציאה מהמקום כמו שאין לכמעט אף רכב אחר. התנהגות. מאוד בולטת בשטח. שימושיות (4 דלתות+תא מטען, משפחתית...). מחיר קניה לא שערורייתי.

חסרונות - אלכוהוליסטית חסרת תקנה (1:6 ביום טוב). מראה חיצוני שנוי במחלוקת. מאוד בולטת בשטח (גם כלפי אוכלוסיות לא רצויות: גנבים, גנבי ספויילרים, ערסים, שוטרי תנועה). חלקים י-ק-ר-י-ם (מגדש, קלאץ', צמיגים שחייבים להחליף את כולם במכה (בגלל ההנעה הכפולה), וכו')

זה התקציר, בכלליות. אם תהיה יותר ספציפי יהיו תשובות יותר לעומק - ויש פה בעלי אימפרזה (לשעבר ובהווה...) שידעו יותר טוב ממני.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

עוד נקודה - אם אתה קונה אימפרזה טורבו משומשת, צפה לעבור על כמה וכמה אקזמפלרים "שחוטים" בלשון העם.

בכל זאת, אף אחד לא קונה אימפרזה טורבו כדי לנסוע בה כמו סבתא, 90 קמ"ש נתיב ימני, ואני משער שגם אתה לא...

תצטרך לבחון את האקזמפלרים שאתה מוצא בקפידה, אחרת זה יכול לעלות לך בכיס.

מעבר לכך אין לי הרבה לתרום לדיון. רכב יפהפה לדעתי האישית, במיוחד ה-GT. אני חושב שתפיק ממנו המון הנאה - אני אישית הייתי קונה אם היה לי כסף לאקזמפלר במצב טוב ולהוצאות.

רק שמור על עצמך (ועל אחרים).

נ.ב. אל תקנה רכב כזה אלא אם אתה בטוח שיש לך אפשרות להחזיק אותו. זה אוטו יקר לאחזקה. שמעתי על מספר אנשים שקנו את הרכב בכיף, אבל לאחר תקופה קצרה מכרו אותו כי לא עמדו בנטל ההוצאות.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

איזה אימפרזה אתה חושב לקנות? GT? WRX?

הרכב חזק מאוד,מתנהג מאוד,במחיר שלה היא כנראה מכונית הספורט הטובה ביותר שאפשר לקנות בארץ.

אם אתה מחפש GT,אז דע לך שיש הרבה קרועות והרבה שעברו תאונות..WRX טובה הרבה יותר קל למצוא.

האחזקה יקרה!

דברים כמו קלאץ' צמיגים שצריך להחליף לעיתים תכופות יותר מבמכוניות אחרות..

את נושא הדלק אתה בטח מכיר אז אני לא אדבר על זה.

אם אתה יכול להחזיק אותה,אז אני ממליץ בחום.

בהצלחה!

מיכאל.

(בעלים טרי של WRX 2002)

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

יש אחת שנת 2001 באוטוסנטר בצבע שחור.

מה אתם אומרים ?

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

לא משנה מה, אל תקיח את הצורה החדשה, קח את הצורה הישנה, הכי יפה לטעמי.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם
לא משנה מה, אל תקיח את הצורה החדשה, קח את הצורה הישנה, הכי יפה לטעמי.

כן, ברור, קח את הצורה הישנה כי היא הכי יפה לטעמו. סיבה מצוינת. :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא משנה מה, לא הייתי קונה אימפרזה טורבו מאוטוסנטר.

יש היצע כ"כ גדול בשוק של אימפרזות פרטיות, אז למה לקנות מסוחרים?

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

לגבי הכחולה היא כבר נמכרה לחבר שלי.

אבל הירוקה היא משהו נדיר לחלוטין(ואני לא מתכוון מבחינת הצבע).

הרכב יש שלישית(באסה) עם 35000 בלבד.

לרכב תוספות רבות!!!

אם היד לא מפריע לך אז לך על זה לדעתי זה אחד מהרכבים הכי שמורים משנת 2001.

תמונות להוכחה:

http://sti.webpoint.co.il/stiforum/display_topic_threads.asp?ForumID=3&TopicID=5256&PagePosition=2

בהצלחה.

GOLF GTI- THAT'S THE WAY I LIKE IT

פורסם

יד 3 זה לא משהו שאמור למנוע רכישת רכב כזה,צריך לזכור שרכבים כאלה נוטים להחליף ידיים בתכיפות...

אם הקרפדה של ג'ון לא נמכרה עדיין,שווה להתקשר וללכת להתרשם ממנה.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם
יש אחת שנת 2001 באוטוסנטר בצבע שחור.

מה אתם אומרים ?

חס ושלום לקנות רכב ספורט מליסינג, תחשוב על ההשלכות. למרות שהמחיר אולי מפתה, זה עדיין מאוד, אבל מאוד מסוכן.

פורסם

היי

קודם כל כל מה שיראו לך לגבי הרכב הנ"ל באוטו סנטר ולגבי רוב הרכבים שם,הכל או מרבית הנתונים הינם נתונים שקריים ומטעים,לכל רכב סיפור משלו ובכל אופן אל תתקרב למקום הזה על אף הכל הרכבים נראים טוב שם כי הם עוברים פוליש ווקס וניקוי על בסיס יומי-אל תיתן למראה עינים להטעות אותך.

באותו נושא של האימפרזה טורבו יש לי שאלה:

מה קורה אם קונים אימפרזה טורבו ונוסעים איתה כברכב רגיל כלומר נסיעה בכביש מהיר של 90-100-110,בלי פתיחות ודברים כאלו,האם עדיין הבלאי שלה יהיה גבוהה מרכב משפחתי סטנדרטי....? הריי הרכב הנ"ל בנוי למהירויות\תאוצות וכו....אם אני נוסע בו רגוע ביותר....מה יהיו ההשלכות לגבי האחזקה שלו?

תודה לכל העונים.

פורסם
באותו נושא של האימפרזה טורבו יש לי שאלה:

מה קורה אם קונים אימפרזה טורבו ונוסעים איתה כברכב רגיל כלומר נסיעה בכביש מהיר של 90-100-110,בלי פתיחות ודברים כאלו,האם עדיין הבלאי שלה יהיה גבוהה מרכב משפחתי סטנדרטי....? הריי הרכב הנ"ל בנוי למהירויות\תאוצות וכו....אם אני נוסע בו רגוע ביותר....מה יהיו ההשלכות לגבי האחזקה שלו?

תודה לכל העונים.

הבלאי יהיה כמו של רכב רגיל, מלבד צריכת הדלק שתהיה גבוהה למדי למרות הנסיעה הרגועה. אבל אף אחד לא קונה אימפרזה טורבו בשביל לנסוע בה למכולת וחזרה, ואם כן אז הוא אידיוט.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...