Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן לעשות טיפול לרכב. פילטרים וכו' כבר החלפתי, אבל במסגרת מפרט הטיפולים יש צורך להחליף גם נוזל בלמים וכמובן לבצע בדיקה של הבלמים.

מאחר וזה נושא בטיחותי ואף פעם לא התעסקתי עם זה הייתי מעדיף לעשות את זה בליווי של אדם עם ניסיון. מוכן גם תמורת תשלום סמלי.

מי מוכן לעזור באזור השרון?

(ניסיתי כבר ליצור קשר כם הכנופיה ואני לא מעוניין בהטפות בסגנון "לך למוסך" "אתה עובר על החוק")

תודה!

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

פורסם

למרות שאתה לא רוצה הטפות - לך למוסך. אל תתעסק אם אתה לא יודע. נקודה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

כנראה שלא. עדיין לא מבין אותם תכלס, עם כל הרצון הטוב הגיע הזמן לקחת תשלום על עבודות - יש פעמים שבהם זה כבר הופך לאובססיה מאשר עזרה ואנשים מתעלקים על ימין ושמאל ומפנים אנשים אחרים אליהם כאילו זה מובן מאליו, לדעתי הם סתם סובלים מזה ומבזבזים המון זמן בחייהם.

פורסם

אני חושב שהמטרה הייתה להעביר ידע בסיסי ללקוחות הכנופייה - על מנת שיתחילו לטפל בעצמם ולא ילכו על כל דבר קטן לזרוק כסף במוסך. המטרה קצת מתפספסת כשאותו לקוח חוזר פעם אחר פעם לבקש עזרה בטיפול שמן בסיסי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אני לא אענה בשם אף.אחד מהם אבל מדובר בחברה מדופלמים עם עבודות אמיתיות רציניות מחוץ לשעות הכנופייה שלהם.

לכן אם אתה מחפש הסבר לאיך להחליף נוזל ומה לבדוק אתה מוזמן לקפוץ לבקר אותם בזמן עשייה בימי שישי ושבת אוליי תראה איך הם עושים את זה כל רכב אחר לא מחייב שלך.

במידה ואתה מעוניין יש לי משאבה לרענון נוזל בלמים.

פורסם

הייתי בקשר בעיקר עם אסף. בחור זהב. אין לי תלונות כלפיהם והם לא חייבים לי כלום. "בזבזו" אצלי בבית שעות בסוג של יישור קו לרכב תמורת מנת שווארמה שלא כיסתה את הנסיעה אליי. הפעמים הבודדות האלה הביאו לי ביטחון להמשיך לבד במקרים אחרים (מוצלחים ופחות מוצלחים) ומבחינתי זאת הייתה המטרה.

אבל הבלמים... מכל השטיפת מוח פה אני פשוט מפחד לגעת. מפחד. למרות שראיתי עשרות סרטונים ביוטיוב וזה נראה כל כך פשוט... וגם כשזה רכב דיילי של אשתי והיחיד שבאמת תקין בבית אני מעדיף שלא לקחת סיכון. אין לי בעיה לשלם למוסך, אבל במוסך לא יהיה לי את הערך המוסף של הלמידה.

לגבי להצטרף אליהם - לצערי לא רלוונטי מאחר ואני עובד בימי שישי ואני שומר שבת. בכל מקרה לא הגעתי למצב של להעלות את זה כאופציה מבחינתם.... אם תהיה להם עבודה דומה ביום שישי אחרי 1 בצהריים אני אשמח להצטרף

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

פורסם (נערך)

בלמים אכן יכולה להיות עבודה שקצת דורשת הבנה, קצת הכוונה הייתה ב "קצת".

החל ממומנטים תקניים לסגירת ברגי בית הקאליפר ועד למומנט הנדרש עבור הפינים המובילים למשל.

בהחלט יש לעיתים תופעות או בעיות של רעידות בבלימה, בלמים שלא הורכבו כראוי או נוקו כראוי או נוקזו כראוי.

גם אנשים שכן מבינים, לעיתים יש פאשלות קטנות גם עם ציוד סביר מתאים למשימה, לעיתים נדרשים לבצע עוד רענון ופמפומים נוספים למשל בהחלפות נוזלים וכו', תלוי בשיטה כמובן או אפילו, ניקוי ראוי עם מברשת ברזל קטנה ליד הגוז'ונים וכו', דברים קטנים שפתאום לא מבינים כיצד הכל התחרבש בבלימה לאחר מכן.

אצלי במונדאו למשל, ברגי הקאליפר דורשם 200NM כוח סגירה והפינים המובילים? "רק" 28NM.

ניתן לאמר כי כמה חזק שלא סגרתי כביכול עם היד, לא באמת הבנתי כמה חסר היה לי עד 200NM או כמה חזק מדי סגרתי כשהיה צריך 28NM בעבר (יש לי מפתחות מומנט).

כך שבאופן כללי? עבודת בלמים וניקוז כדאי לעשות אותה יחד או בצמוד למכונאי בתחום שמכיר את השלבים החשובים יותר ולא מחפף.

סרטוני יוטוב כן נדרשים כאן, מומלץ לראות מספר לופים של סרטונים מגוונים בנוגע להחלפות בלמים או החלפות נוזלים, יש מאות סרטונים עם מאות אלפי ומליוני צפיות, בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
  • תוכן חדש...