Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, עשיתי טסט לפני קניה במכון. בטופס בדיקה של מכון , בסעיף שלדת הרכב רשום:

תיקון תאונות לפנים ולאחור, מעיכות / תיקון בקורות אורכיות, מעיכות/תיקונים מרכב וצבע סביב+תחתית, תיקון/נזק תא מטען ותא מנוע, הוחלפו חלקי מרכב + קורת רוחב, חלקי פלסטיק פגומים/חסרים, נזק פגושים.

בעצם יש לי שתי שאלות:

1. בכמה זה מוריד ערך הרכב?

2. האם זה פגיות בטיחותיות, האם רכב בטוח?

האם הייתם קונים רכב כזה?

עריכה אחרונה על ידי joker99
פורסם (נערך)

נשמע כמו רכב די מכוסח, אני הייתי מדלג הלאה.

תאונה גם מאחורה וגם מקדימה (אולי אפילו באותה תאונה- שרשרת)

איזה רכב זה? מה הנתונים שלו?

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם (נערך)

זה רכב די נפוץ בלוח לא? הייתי מחפש אחת יותר שמורה, גם אם זה על חשבון ק"מ טיפה יותר גבוה.

מה גם ש90K ל2012 זה לא כזה נדיר למצוא. הוא נותן לך מחיר אטרקטיבי?

לא מומחה לענייני שילדה, אך נראה לי שקורות הרוחב ברכב זה מוחלפות באמצעות ברגים (לא סגור על זה ב100 אחוז) ואם המצב הוא כך אז זה לא סוף העולם, ומשמעותו בעיקר ירידת ערך . עם זאת אני אישית הייתי מחפש רכב יותר נקי.

אם ברכב זה קורות הרוחב מרותכות והתיקון נעשה בריתוך, הייתי מתרחק כמו מאש.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

לא מומחה לענייני שילדה, אך נראה לי שקורות הרוחב ברכב זה מוחלפות באמצעות ברגים (לא סגור על זה ב100 אחוז) ואם המצב הוא כך אז זה לא סוף העולם, ומשמעותו בעיקר ירידת ערך . עם זאת אני אישית הייתי מחפש רכב יותר נקי.

אם ברכב זה קורות הרוחב מרותכות והתיקון נעשה בריתוך, הייתי מתרחק כמו מאש.

איפה אני יכול לבדוק את זה?

המחיר הוא 32000

פורסם

המשמעויות משפיעות על סחירות עתידית בלבד.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

עזוב את מחירון יד 2 בצד.

להערכתי מחירון לוי יצחק יהיה בסביבות 34 והמחיר המוצע לא מספיק נמוך, כדאי לך לבדוק כמה המחירון בדיוק.

פורסם

תיקון תאונות לפנים ולאחור, מעיכות / תיקון בקורות אורכיות, מעיכות/תיקונים מרכב וצבע סביב+תחתית, תיקון/נזק תא מטען ותא מנוע, הוחלפו חלקי מרכב + קורת רוחב, חלקי פלסטיק פגומים/חסרים, נזק פגושים.

שחרר את הרכב הלאה.

אני לא הייתי קונה אותו. אם המחירון שלו 36.0 וממש ממש בא לך עליו, לא הייתי משלם יותר מ 20.0 אש"ח.

יש מי שהרכב שווה לו 25.0 אש"ח - לבריאות שיהיה לו.

אבל, אני לא הייתי קונה אותו והייתי מחפש רכב בלי פגיעות כאלה. זה רכב נפוץ, ולא חסרות מכוניות כאלה במצב יותר טוב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

פגיעה בקורת רוחב היא במשמעות סחירותית בלבד אם היא מחוברת עם ברגים ולעומת זאת,אם היא מרותכת לשילדה ומחוברת לגשר קדמי עליון אז זו פגיעה לא קלה.

פגיעה בקורת האורך היא פגיעת שילדה ומוזר ומחשיד שמכון הבדיקה כתב שזה במשמעות נמוכה.

הרכב מסוחר ? אם כן מאיזה מגרש ?

אני על רכב כזה הייתי מוותר ואומר תודה, שההפסד הוא "רק" 500 ש"ח עלות הבדיקה.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בלי קשר למכונית הזו ספציפית, כל מה שמעבר לפגיעה בפגוש עצמו עובר לסעיף "קורות אורך" או "קורת רוחב".

לאן חשבתם הפגוש מחובר ?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

סיכוי טוב שבתאונת חזית קלה,ברמת הנשיקה תהיה פגיעה בקורת רוחב קדמית, ראיתי פה בפורום כבר רכב שקיבל מכה בפגוש שנשאר שלם ללא נזק אבל הקורה מאחורה התעקמה. החליפו לו אותה בתיקון מהביטוח, גם ככה ברוב הרכבים היא מחוברת עם ברגים.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
בלי קשר למכונית הזו ספציפית, כל מה שמעבר לפגיעה בפגוש עצמו עובר לסעיף "קורות אורך" או "קורת רוחב".

לאן חשבתם הפגוש מחובר ?

חן,תיקון של קורת אורך או פגיעה בה אינו נחשב פגיעת שילדה ?

לפותח הנושא- יש הרבה I20 בים- לא הייתי קונה אחת כזו שמבחינה סחירותית היא נבלה ומבחינה בטיחותית יש לי ספק,שחלילה במקרה של התאונה הבאה באותו מוקד היא תקרוס.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...