Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הוא יבוא לצ'מפיון עם צ'ק 200,000 ש"ח הלוואה מהבנק תאמין לי שישמחו מאד למכור לו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגמרי, מבחינתם זה אחלה של פראייר, ולהגיד שאתה רוצה להשקיע 200 אש"ח ברכב זו כבר טעות, רכב זו הוצאה, ובישראל זו הוצאה אדירה,

אז בובליט צודק, רק מהפוזה שלך, חברי הפורום לא מנסים להתעוואז עליך, להפך, הם מזהים את הבעיתיות בדרך שאתה בוחר ונותנים לך עצה טובה.

במקומך? הייתי לוקח את העצה ולא לוקח את ההלוואה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

יש לבחור אומץ :roll: (אם כי הגבול בין אומץ ל... דק מאוד)

גם אני מרוויח טוב (לא חשוב כמה), ורעדו לי הביצים כשקניתי מונדאו ב37K :shock:

עד היום יש לי after shocks במכנסיים :wink:.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם
אני חושב שאם הבחור יסע לסוכנות של צ'מפיון , ויגיד לסוכן המכירות "אני רוצה להשקיע בחיים שלי כך לאסוף כסף, אני לוקח הלוואה של 200K, בוא תציע לי רכב איזה אודי A1 או A3 שהכי מתאימה לי, ואני רוצה רכב חזק איכותי ויוקרתי"

חוץ מהחצי עין שיקבל הסוכן יציע לו הצעה לא רחוקה מזו שראה כאן.

ומי שחושב שזה לגטימי, אז יאללה תתחילו אתם, תציעו לו, כי אני הרמתי ידיים.

בתור אחד שבילה לא מעט כלקוח בסוכנויות רכב, כולל של Audi, במקרה שתארת הם ישמחו מאוד למכור לו רכב. יתרה מזאת, אפילו אם הוא יציין במפורש שיש לו את כל הכסף במזומן הם עדיין יציעו לו עסקת מימון שדומה לזו שהוא מתכוון לקחת. רק לפני שבועיים הציעו לאבי מימון בסוכנות רכב למרות שהתעקש שזה לא מעניין אותו, וממש התחננו שיתן להם להסביר לו את יתרונות תוכנית המימון שלהם.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

תקשיב לחברים פה בפורום, להשקיע בחיים שלך זה לעשות בדיוק ההפך ממה שאתה חושב... אתה נשמע כמו חלומו הרטוב של כל סוכן מכירות. בשביל שופוני תמשכן את החיים שלך? הרי רק על ירידת ערך תפסיד 20K בשנה... וזה עוד בלי לדבר על אחזקה וריבית, זה בערך ההשקעה הכי לא משתלמת שיש. נכון שזה לא פורום פיננסים אבל אנשים פה טובים ומנסים למנוע ממך לעשות טעות

פורסם

אני חדש יחסית בפורום, אבל אני רוצה גם להגיד שזה רעיון רע.

אז מה אם אתה מרוויח טוב? 15k זה כלום. בשביל לחסוך 200k נקי, עם איזה גג (גגגגגג אבל) 5k אחרי מס הכנסה,ביטוח לאומי, כלכלה וכל שאר הירקות, אתה צריך לא פחות מ 40 חודשים סטטיים של אי-שינוי במצב הכלכלי שלך. מעל 3 שנים. מי מבטיח לך שזה יקרה? השוק סופר הפכפך. אז אתה הייטק היום, מחר סיני יבוא יחליף אותך וביי עבודה.

כאלה מספרים לא מוציאים מהלוואה. אתה סתם תעבוד בשביל ההחזר. ובטח ובטח עם רכב שיש גם אחזקה, פחת וכו'. רכב יקר, חלפים יקרים.

אוטו ראשון שלי קניתי לפני חודש, וזה כולה סיטרון C3 2011 ממגרש, אז מבין גדול ברכבים אני ממש לא, אבל ירד לי הלב לביצים שהוצאתי את אותם 25k. וגם אני מרוויח מעל למומצע (לומר את האמת לא כמוך, אבל עדיין).

תקנה איזה אלפא רומאו ג'ולייטה או רנו קליאו אפילו, שני רכבים ייצוגיים מאוד, והם לא חייבים להיות יד ראשונה. תסגור עניין בסביבות ה 50k וישאר לך כסף לאיזה חולצה מכופתרת או שתיים.

די להיות ילד.

פורסם
אני מציע להוריד משחק מחשב ב3 לפנות בוקר, מחשב שקשור ברכבים ותקנה שם כמה שאתה רוצה רכבים אפילו בלי הלוואה, ואז תהיה ממש מהיר ועצבני.

אני אגיד לך למה אף אחד לא מציע לך, כי אתה נשמע כמו ילד, ילד פוזאיסט שמחפש לפנטז דרכי המקלדת, וכמו שאמרו כבר לפני זה, 200K זה ממש לא החזר חודשי של 2500 ב36 חודשים, אלא הרבה יותר מכפול, ורק נרשמתה לפורום עם 3 הודעות ראשונות שלך כאן אף אחד לא מכיר אותך, והוף אנחנו כבר יודעים שיש לך שכר של 15K, ועוד בדרך לקנות רכב ב200K מהלוואה, במקום להתעיץ באיזה פורום כלכלה אם זה משתלם לך בכלל, ומי שיש לו 200K פשוט ישאל על רכבים ספציפים שנראים לו כמוצר שהוא מוכן להוציא עליו סכום כזה.

והערה נוספת חשובה, אתה רוצה להשקיע בחיים שלך? את חושב קניית רכב ב200K זו השקעה? ואיך בדיוק יקח לך זמן לאסוף כספים? מי אוסף כספים? אני מוכן לעבוד בזה.

חבר, פשוט תתאפס, ותצא מהסטלה שלך מ3 לפנות בוקר שרק אלוהים ואתה יודעים מה עישנתה.

+1

יש לאחרונה בפורום כמה טרולים, ילידי אוגוסט 2017,

לדעתי בחופש הגדול המערכת צריכה לעקוב אחרי הודעות ראשונות של משתמשים חדשים.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...