Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחפש אוטו מהיר בעיקר ויוקרתי במחיר טוב.

אני רוצה להשקיע בחיים שלי ואפילו שיקח לי זמן לאסוף כספים, אני עומד לעשות הלוואה של 200 אלף שקל

לאוטו. מימון ישיר ויד2 ביחד.

לכן, אני מחפש אוטו מהיר, איכותי, נוח, נראה יוקרתי במחיר הזה. אשמח לעזרה :)

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להשקיע 200 אלף שקל על שפוני מהלוואה..? בהצלחה בהמשך הדרך.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

להשקיע 200 אלף שקל על שפוני מהלוואה..? בהצלחה בהמשך הדרך.

מה הבעיה עם הלוואה של 200 אלף? אני עומד טוב בעבודה שלי 15 אלף בחודש.. ודורשים עבור 36 חודש רק 2.5 אלף שקל. (ל"ח)

תציעו לי מכוניות

פורסם

הייתי מציע לך לשים כסף בצד עד שיהיה לך 200 אלף שקל בשביל לקנות בלי הלוואה.. ככה אתה חוסך מלא כסף. מה יקרה אם יפטרו אותך?

פורסם

לקחת או לא לקחת הלוואה זו כבר בחירה שלו ועניינו הפרטי .

אם תוכל לציין יותר פרטים מה אתה מחפש נוכל להמליץ לך .

לדוגמא , אם אתה מחפש משהו יוקרתי כמו רכב מנהלים גדול או ספורטיבי קטן ...

תהיה יותר ספציפי , הקשת רחבה מדי

פורסם

וואו, לא ידעתי שהריבית היום כל כך נמוכה! (2.5*36=90). הייתי בודק את המתמטיקה במקומך.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מסוכן לדעתי וסתם בזבוז כסף, גם הלוואה גם ריבית גם ירידת ערך וגם מס, מלבד שופוני אתה מפסיד את התחתונים שלך במרוצת השנים - אפילו שאתה עובד בעבודה שאתה מרוויח 15K, יש עוד דברים בחיים שצריכים בשבילם כסף ולא, אתה לא תגור ברכב שלך.

אבל, אם בא לך בכל זאת קצת פוזה, כן זה חשוב לאנשים בימינו, תלך על איזה גולף GTI חדשה מהחברה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

אני מציע להוריד משחק מחשב ב3 לפנות בוקר, מחשב שקשור ברכבים ותקנה שם כמה שאתה רוצה רכבים אפילו בלי הלוואה, ואז תהיה ממש מהיר ועצבני.

אני אגיד לך למה אף אחד לא מציע לך, כי אתה נשמע כמו ילד, ילד פוזאיסט שמחפש לפנטז דרכי המקלדת, וכמו שאמרו כבר לפני זה, 200K זה ממש לא החזר חודשי של 2500 ב36 חודשים, אלא הרבה יותר מכפול, ורק נרשמתה לפורום עם 3 הודעות ראשונות שלך כאן אף אחד לא מכיר אותך, והוף אנחנו כבר יודעים שיש לך שכר של 15K, ועוד בדרך לקנות רכב ב200K מהלוואה, במקום להתעיץ באיזה פורום כלכלה אם זה משתלם לך בכלל, ומי שיש לו 200K פשוט ישאל על רכבים ספציפים שנראים לו כמוצר שהוא מוכן להוציא עליו סכום כזה.

והערה נוספת חשובה, אתה רוצה להשקיע בחיים שלך? את חושב קניית רכב ב200K זו השקעה? ואיך בדיוק יקח לך זמן לאסוף כספים? מי אוסף כספים? אני מוכן לעבוד בזה.

חבר, פשוט תתאפס, ותצא מהסטלה שלך מ3 לפנות בוקר שרק אלוהים ואתה יודעים מה עישנתה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מהתגובות אפשר לטעות ולחשוב שהבחור ביקש יעוץ כלכלי ולא יעוץ בבחירת רכב.

שיקנה מה שבא לו, שייקח הלוואה שתגיע עד הנינים שלו, למה אכפת לכם כל עוד הוצל"פ והשוק האפור רודפים אחריו ולא אחריכם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני חושב שאם הבחור יסע לסוכנות של צ'מפיון , ויגיד לסוכן המכירות "אני רוצה להשקיע בחיים שלי כך לאסוף כסף, אני לוקח הלוואה של 200K, בוא תציע לי רכב איזה אודי A1 או A3 שהכי מתאימה לי, ואני רוצה רכב חזק איכותי ויוקרתי"

חוץ מהחצי עין שיקבל הסוכן יציע לו הצעה לא רחוקה מזו שראה כאן.

ומי שחושב שזה לגטימי, אז יאללה תתחילו אתם, תציעו לו, כי אני הרמתי ידיים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...