Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 195
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מאז שלקחו להם את יגואר אז הם החליטו שוולוו זה אולטרה פרימיום והמחירים בהתאם , עם השרות והמחירים שלהם לא סתם הונדה כבר לא פקטור ווולוו בדרך לשם .

פורסם

המחירים שלהם נמוכים יותר מהמתחרים בארץ, למרות שזה לא כך במרבית המדינות בחו"ל. כך לפחות בדגמים שאני טרחתי לבדוק ולהשוות, אז דווקא מבחינת תמחור הם הרבה יותר "בסדר" מהיבואנים האחרים.

פורסם
ואתה ציפית לחשפנית?

יש כאלה שגם חוברת לא ישלחו לך.

לא רוצה חוברת, אשמח לחשפנית אם כי ברור לי שלא אקבל.

בהחלט מצפה שהבעיה תפתר באופן הוגן, זה בעבורי שירות טוב ולא שום דבר אחר.

פורסם
לא רוצה חוברת, אשמח לחשפנית אם כי ברור לי שלא אקבל.

בהחלט מצפה שהבעיה תפתר באופן הוגן, זה בעבורי שירות טוב ולא שום דבר אחר.

לפי הספר רכב אין לו שום בעיה.

STI 2004

פורסם (נערך)
חברים - הבחור הזה שעובד במאיר - גם נוהג על S60 T6 שקנה במיטב כספו ומתחזק מכיסו

אז כן - הוא גם לקוח מרוצה

ההבדל גדול ולא ניתן להשוואה.

ראשית אני מעריך שהמחיר אותו הוא שילם זה לא המחיר שאני הייתי משלם עבור אותו מוצר, דבר שני, ביום שהוא יצטרך תמיכה טכנית היחס שהוא ואני נקבל יהיו שונים לחלוטין, בין היתר בגלל שהוא מעורב בנפשות הפועולות ומכיר את את הדברים מפנים.

אם נשווה לסיפור של פותח השרשור, אדוני לא היה מטורטר עד לקבלת תגובה הולמת, הוא פשוט פונה לאדם הרלוונטי והעניין סגור. כנראה גם יבואו לקראתו יותר ממה שבאו לקראת פותח השרשור.

עריכה אחרונה על ידי tepic
פורסם

ולשאר החברים -

אף אחד לא התלונן על המחירים שהם מוכרים בהם רכבים, התלונה היא על איכות ומחיר השירות אותו הם מציעים.

עוד דוגמא?

הS60 שנמכרה עד 2009 - המושבי עור הם בעלי דפקט סדרתי, התפר בצד המושב (מהיכן שאמורה לצאת חס ושלום כרית האוויר) נפרם תוך כמה שנים (אצלנו התחיל אחרי שנתיים ומשהו, נדיר למצוא מושב תקין). האם אתם חושבים שאת חברת מאיר זה מעניין? בזמנו הם נתנו הצעת מחיר של מעל 10 אלף שח לתיקון משהו שצריך להיות בקריאת שירות או לפחות "רצון טוב".

כנ"ל לגבי המחיר שהם רצו על להחזיר את הבד שעוטף את הקורות הקדמיות של הרכב שכבר אחרי שנה מתקלפות ממנו.

וחלפים? מזל שהזמנות מחול הפכו לפופולריות כי המחירים אותם הם גובים... איך נאמר... לא מחוברים למציאות.

פורסם
מנסה למצוא את תגובתך במקרה דומה שקרה לאלפא מיטו 2015 עם נתונים דומים ולא מצליח למצוא. כשמופיע פוסט על המתחרים, התגובה אף פעם לא מאחרת להגיע.

אני בטוח שפותח השרשור יטופל לשביעות רצונו.

ב״מאיר״ משקיעים מאוד בשירות, ולא רק במילים, אלא גם בהמון כסף וזה לא מסתכם רק בטיולים ללקוחות המותג.

לא יודע, עוד לא לקוח שלהם, אבל כשהייתי צריך שירות באלפא - תמיד קיבלתי. לי מפריע השירות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
להשקיע בלקוחות ובשירות זה להחזיק צי של קרוב ל-20 ג׳יפים מדגם xc60 ו-xc90 חדשות כרכבים חליפיים וזה אין לאף יבואן אחר בארץ.

כמובן שגם כל מה שסטנדרטי בעולם רכבי היוקרה (שינוע/ רכב חליפי/ איש קשר אישי שמטפל בך/ מוקד 24/7) קיים וניתן ללקוחות וולוו בדגמים שזכאים לכך למשך 3 שנים ממסירת הרכב וללא עלות.

לאבי יש וולבו s60, לא חדשה אומנם.

מכיוון שאנחנו גרים בראשל״צ היינו בטוחים שהכי טוב ונוח לטפל במרכזי. אחרי שני ניסיונות כושלים מצאנו בית אחר טוב לוולבו שלנו, אצל מוסך מתמחה של חבר פורום.

רמת השירות במרכזי מתחת לכל ביקורת. החל מהמזכירית ועד ל״יועצי שירות״.

מאיר יכולים להחזיק צי של רכבים חלופיים וזה לא יעזור ללקוח שנכנס למוסך ומרגיש שהוא מפריע שם לאנשים להתעסק בענייניהם הפרטיים.

אני לא מדבר על יחס לעומת שוק הפרימיום, אלא אפילו מול מוסך פשוט באיזור תעשייה.

אז אל תטעה ותעביר הלאה.

פורסם
המחירים שלהם נמוכים יותר מהמתחרים בארץ, למרות שזה לא כך במרבית המדינות בחו"ל. כך לפחות בדגמים שאני טרחתי לבדוק ולהשוות, אז דווקא מבחינת תמחור הם הרבה יותר "בסדר" מהיבואנים האחרים.

מי מדבר על מחירי הרכבים ? אני מדבר על מחירי הטיפולים שהם שודדים שם , המרכזי בראשון זה פשוט ביזיון .

פורסם

במקום לדבר בסיסמאות, אני מוכן לבדוק את זה בפועל.

תגיד לי איזה חלפים אתה רוצה להשוות בין וולוו לשאר מותגי הפרימיום. מבטיח לך שברוב המכריע, בוולוו זה יהיה זול יותר.

פורסם

לא יודע להצביע על חלף ספציפי מלבד אלו שפירטתי בעמודים הקודמים, אבל בסופו של דבר הרכב יצא מטיפולים פשוטים עם חשבוניות משוגעות.

מספיק משוגעות כדי לא לדרוך שם שוב.

גילוי נאות, הוולו מטופלת כעת בהאהבה ומסירות ע"י מוסך עד רעננה ( מורשה מאזדה-פורד) שנותן טיפול לא פחות טוב בעלויות נמוכות בהרבה.

אם אתה עובד במאיר, אולי כדאי שתארגנו מיניבוס ותצאו ליום סיור בסימן " איך מוסך אמור לעבוד, ועל הדרך לשמור על הלקוחות".

פורסם

אני לקוח (מרוצה) של חברת "מאיר" ובעלים של וולוו ברציפות משנת 1991 עד היום.

אני בהחלט חושב שבדיקה של אחריות של רצון טוב צריכה להיעשות לפני שנותנים הצעת מחיר מפוצצת ללקוח, זה מעמיד את הכל באור שונה.

במקרה הספציפי (אם בכלל יש תקלה) הלקוח צריך לפנות ל"מאיר טרייד אין" בנפרד משום שמדובר במרכז רווח שונה, ובהחלט יתכן שגם הם ישתתפו.

מנסיוני - הם בהחלט קשובים - אבל לא תמיד עושים זאת באופן אוטומטי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לא יודע להצביע על חלף ספציפי מלבד אלו שפירטתי בעמודים הקודמים, אבל בסופו של דבר הרכב יצא מטיפולים פשוטים עם חשבוניות משוגעות.

מספיק משוגעות כדי לא לדרוך שם שוב.

גילוי נאות, הוולו מטופלת כעת בהאהבה ומסירות ע"י מוסך עד רעננה ( מורשה מאזדה-פורד) שנותן טיפול לא פחות טוב בעלויות נמוכות בהרבה.

אם אתה עובד במאיר, אולי כדאי שתארגנו מיניבוס ותצאו ליום סיור בסימן " איך מוסך אמור לעבוד, ועל הדרך לשמור על הלקוחות".

אם אתה לא יודע להצביע על חלפים ספציפיים, אז אתה סתם זורק סיסמאות באוויר וגם את שני החלקים שאתה ציינת, אפשר לבדוק מה מחירם אצל המתחרים ולראות שבוולוו המחיר זול יותר.

הבדלי מחירים בין מוסכים תמיד יהיו, על אחת כמה וכמה בין מוסך מורשה יבואן לבין אחד כזה שהוא לא (הנציג שלך ברעננה מורשה לחברה אחרת).

• תוכן חדש...