Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאביה או יאריס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אשמח לעזרתכם ברכישת רכב ראשון לזוג צעיר. כעקרון אני נוטה לכיוון הפאביה, הן מבחינת המחיר והן מבחינת ניסיון טוב עם סקודה מבחינת חווית הנהיגה. עם זאת, למרות שלפי כל ההשוואות שמצאתי באתרי הרכב למיניהם (שאמינותם מוטלת בספק) הפאביה עדיפה, כל מי שאני שואל ממליץ ללכת על היאריס (בעיקר בטענה של שמירת ערך/אמינות וכו').

רוב הנסיעות יהיו בעיר (אזור במרכז), ונסיעה בינעירונית דרומה (ב"ש) פעם בשבוע.

תודה!

פורסם

היאריס אכן שומרת טוב יותר על המחיר. מבחינתך זה אומר שבתקציב שלך אתה יכול לקבל פאביה בשנתון גבוה יותר. מצד שני גם תמכור את הפאביה בבוא הזמן במחיר יותר נמוך.

לפאביה מנוע טוב יותר, חזק, מגיב מהר. גיר רובוטי שהיו לו הרבה מחלות. יש הטוענים שהבעיות נפתרו, אבל אי אפשר לדעת.

פאביה נוחה יותר, וגם מהנה יותר לנהיגה.

לסקודה שנתיים אחריות בלבד. מה שאומר שבתקציב שלך הרכב כנראה יהיה כבר מחוץ לתקופת האחריות.

ליאריס גיר רציף, מהמעט שנהגתי ביאריס זו תחושה מוזרה. בעיקר בהאצה - הסל"ד מטפס גבוה ונשאר קבוע. גם די רועש. כנראה שמתרגלים לזה. יאריס אמינה, לא ידוע על מחלות, ומבוקשת בשוק המשומשות. אלה שני הייתרונות (כנראה היחידים) שלה.

מבחינת נוחות - הרגישה לי פחות נוחה, גם מבחינת המתלים וגם מבחינת המושבים.

פורסם

אתה נעול רק על שני הדגמים הללו?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני נוהג על פאביה ידנית, ומאוד נהנה.

להורים של אשתי יש יאריס. אז יש לי בסיס להשוואה.

אבל אם הייתי צריך לרכוש אוטומטית - אני אישית לא הייתי לוקח את הסיכון עם גיר DSG, והולך על היאריס מבין השתיים האוטומטיות.

פורסם

לא לגמרי ברורים הצרכים של פותח השרשור, באם לא מדובר בנסיעות משפחתיות עם יותר מילד אחד,

יש עוד רכבים שיכולים להתאים כחדשים.

לדוגמא:

C3 Live (דרך 0 ק"מ)

ספייסטאר

ספארק LT אם מדובר בילד אחרי גיל העגלות.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם
לא לגמרי ברורים הצרכים של פותח השרשור, באם לא מדובר בנסיעות משפחתיות עם יותר מילד אחד,

יש עוד רכבים שיכולים להתאים כחדשים.

לדוגמא:

C3 Live (דרך 0 ק"מ)

ספייסטאר

ספארק LT אם מדובר בילד אחרי גיל העגלות.

היי,

אכן לא מדובר על נסיעות עם יותר מילד אחד. לאמא שלי יש את הספייסטאר ואני ממש לא אוהב אותה (חווית נהיגה גרועה)..

פורסם
היי,

אכן לא מדובר על נסיעות עם יותר מילד אחד. לאמא שלי יש את הספייסטאר ואני ממש לא אוהב אותה (חווית נהיגה גרועה)..

ה-C3 ברמת איבזור לייב תתן לך נוחות וביצועים ברמה אחרת לגמרי מהספייסטאר. החיסרון הוא בהעדר אבזור.

הספארק גם מומלץ שתבדוק, אם המרחב הפנימי מספיק לך מדובר בתמורה מצויינת למחיר [אבא של אשתי נוסע באחת כזאת חדשה כרכב שני לנסיעות בתוך חיפה, מרוצה מאוד ואפילו מסיע את הבנים שלי עם כסאות בטיחות מדי פעם ברכב].

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

לדעתי בתקציב הזה הסיטרואן אופציה טובה מאוד אם אתה מוכן לוותר על האיבזור.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

באמת שאין סיבה לא ללכת על הסקודה לדעתי... היא מאובזרת יותר וחדשה יותר. בערך הכל בה יותר טוב חוץ ממה שאמרו שזה שמירת ערך המחיר, אולי.

• תוכן חדש...