Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי מחפש אוטו יונדאי I30 ראיתי רכב שמצא חן בעיניי שנת 2010 עם 80000 קילומטר. הבעלים אמר שייקח השבוע לטיפול 10000. האם נראה לכם חשוד שאדם המוכר את רכבו ישקיע בו ויקח לטיפול שכזה לפני המכירה?

פורסם

לא בהכרח. יש כאלה החושבים שזה ישפר את האטרקטיביות של הרכב - מיוחד אם מדובר במוסך מורשה יבואן. אם כי ככל הזכור לי ביונדאי מדובר בטיפול אחת ל-15000 ק"מ כך שיש לבדוק מתי נעשה הטיפול הקודם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא.

לדעתי הוא מבין שייקח לו זמן למכור את הרכב.

כמעט בטוח שאם יבצע טיפול, הוא יוסיף אותו למחיר המכירה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
לא.

לדעתי הוא מבין שייקח לו זמן למכור את הרכב.

כמעט בטוח שאם יבצע טיפול, הוא יוסיף אותו למחיר המכירה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

הוא לא אמר לי שהוא מתכוון להוסיף לי את עלות הטיפול למחיר בגלל זה זה מחשיד

פורסם

או שהמחיר שהוא מבקש כבר לקח בחשבון את הטיפול.

בכול מקרה לא רואה פה בעיה במידה ויש היסטורית טיפולים סדירה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא תמיד צריך לחשוד

בשני הרכבים האחרונים שמכרתי, עשיתי לקונה טיפול לפני המכירה כדי שיהיה בראש שקט.

על חשבוני, לא הוספתי לו כלום, אפילו לא את עלות השמן/פילטר.

שלומי

פורסם

את כל הרכבים שלי שמכרתי לפרטים מכרתי אחרי טיפול. לא חיפשתי אף פעם למכור חתול בשק. שמח ללכת לישון בלב שקט ומצפון נקי גם אם זה עולה לי 1,000 ש"ח אחת לכמה שנים.

{יוצא דופן - מכירה אחת למגרש}

A3

A4

פורסם
לא רואה עם זה בעיה, כל רכב שהתעניינתי בקנייתו שהיה לפני טיפול, נאמר לי על ידי המוכר עוד לפני ששאלתי שעלות הטיפול תתקזז.

אז זהו שלא נאמר לי לפני כשהתעניינתי באוטו שהמחיר יקוזז לכן החשדנות

פורסם

עושים טיפול כאשר מגיע הזמן או קילומטראז' לעשות טיפול - ככה מתנהגים בעלי רכבים שמורים, בלי קשר למכירה. גם לא בטוח כמה זמן ייקח למכור את הרכב, אולי חצי שנה. מה, לא לעשות טיפול עד אז, למרות שצריך?

אני לא רואה שום דבר חשוד.

יקוזז או לא יקוזז - תלוי בכישורים במשא ומתן, מצב הרכב ואלטרנטיבות בשוק.

יכול להיות באמת שהרכב מזמן לא עבר טיפול בגלל קילומטראז' נמוך.

אם פעם בשנה לא לקחו את הרכב לטיפול כל חיי הרכב, זה מצב פחות טוב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...