Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בגלל שאני אידיוט הרכב שלי מרוסק קשות. מכסה מנוע, כנף קדמית ואחורית, פנס קדמי..

עכשיו השאלה הנצחית היא מה לעשות עם הרכב הזה. שנת 2004 עם 160 אלף ק"מ. מטופל באופן הטוב ביותר ואני בטוח שיכול להגיע ל300 אלף ק"מ. הרכב שווה במצב תקין אולי 12 אלף שקל ותיקון יעלה 7-8 אלף ש"ח.

אשמח לכל עצה שיש לכם. 339bad122b382e1de65b10897068ca88.jpg7c0703a8bbbe146b80a487b57e0f79e8.jpg

Sent from my SM-N910T using Tapatalk

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה התקציב להחליף במידה ואתה בוחר לא לתקן?

יש כאן נזק חמור לכנף האחורית - לרוב זה גורר ירידת ערך מאוד גדולה, לא יודע אם הייתי טורח לתקן.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

דדוקא הכנף האחרון ניתנת לתיקון הכנף קדמית והמגן הקדמי יותר בעייתיים. נראה לי שאפשר לתקן את הרכב בפחות ממה שננקב. אני מניח שחברת ביטוח לא מעורבת בזה. מה שיכול להוזיל עלויות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בהנחה שאין נזקים בטיחותיים לרכב,

כנף קדמית, פנס, פגוש ומכסה מנוע מפירוקייה ליד הבית או מאיזשהוא כפר סמוך,

קח הצעת מחיר לפחחות ולך לשם עם החלקים שלך.

אופציה 2: למכור אותו כמו שהוא

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

סביר להניח שהשאלה של פותח השרשור היא מכיוון שאין מקיף,

במידה ויש מקיף זה אובדן להלכה וודאי והוא יקבל מחירון על הרכב.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
סביר להניח שהשאלה של פותח השרשור היא מכיוון שאין מקיף,

במידה ויש מקיף זה אובדן להלכה וודאי והוא יקבל מחירון על הרכב.

אם היה ביטוח מקיף, אתה חושב שרכב עם פגיעות כאלה זה "אובדן להלכה" והיה מורד מהכביש ?

פורסם

לפי מה שאני יודע, אם כמה שעולה לתקן את הרכב עולה 50% ממה שעולה הרכב (לפי מחירון יצחק לוי אם נראה לי) זה פשוט טוטאל לוסט... לא?

אמורים להוריד אותו מהכביש והביטוח אמור לתת לך את הכסף..

זה מה שקרה לאבא שלי לפני כמה שנים פשוט. הרכב שלו היה עולה איזה 9000₪ והתיקון 5000, משהו כזה.

Enviado desde mi ONEPLUS A3003 mediante Tapatalk

פורסם (נערך)

תעלה תמונה מחלל המנוע באזור הפגיעה,

אם הייתי במצבך הייתי הולך לפירוקייה ורוכש מגן קדמי,פנס,כנף ומכסה מנוע ומתחיל לעבוד בעצמי,גם ככה אין הרבה להפסיד.

תומר

עריכה אחרונה על ידי pipinoadar

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

לא כדאי לך לתקן.

הנזק בכנף האחורית שלך לפי מה שאני רואה היא לא כנף שמתפרקת עם ברגים וניתן להחליפה.

מה שמצריך שם פחחות (אין לי מושג איך עושים את זה אבל זה אפשרי) , וכמו שאמרו מעליי בטח לחלק הזה יש ירידת ערך גדולה.

אם התיקון שלך הוא 7-8 אלף כמו שאתה טוען , עדיף לך למכור את הרכב בחלקים לאיזה מוסך או פירוקיה ולקבל עליו 3-4 אלף שקל ואז לקנות אחת אחרת שלא עברה תאונה כזאת ולחסוך לעצמך את כל הכאב ראש גם במכירה עתידית.

לרוב המאזדה שלך הוא רכב מצוי המון בכבישים שלנו בישראל , וחלקי חילוף תמיד צריך לרכבים האלו.

בהנחה שהמנוע לא נפגע והגיר , דלתות אחוריות , פגוש , מראות , פלסטיקה פנימית , מושבים , הגה , חלקי פלסטיק , ברקסים , צמיגים וגלגלים , פנסים אחוריים וכו'..

פורסם

PRONATI - אכן לו היה מדובר במקרה שחברת הביטוח מתקנת השמאי היה מאשר החלפה של הכנף האחורית. במקרה דנן מדובר בנזק שאפשר לתקנו גם ללא החלפת הכנף.

לכל מי שמעיר על ירידת ערך - אם בעל הרכב יתקן אותו ויסע בו עוד שנה-שנתיים הוא כבר יחזיר את ההשקעה, וכל סכום שהוא יקבל על הרכב יהיה רוווח נקי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני חושב שרק מקדימה ( היה לי משהו דומה מאוד לפני כמה חודשים בלאנסר והגיעו לעשיריה ועשו לי טובה בשביל לא להוריד את הרכב) הנזק הכספי לא שווה את ההתעסקות עם התיקון. לדעתי גם המכסה מנוע גמור ומחייב החלפה, אי אפשר לתקן כזה דבר.

עם כל הצער שבדבר שחרר. תקנה כלה חדשה ותראה את זה בתור הזדמנות להתקדם. גם ככה הרכב כבר בן 13.

פורסם

הכל תלוי אם יש צורך להחליף חלקים נוספים מעבר לפחחות כגון: בולמים, מוטות מייצב/קישור, גאנט שהתעקמו וכד'...

אם לא והכל תקין, נסה להשיג את החלפים הבאים מפרוקיות: פנס, טמבון קדמי, כנף. קבל הצעת מחיר לחלקים, ואחרי זה פנה לפחח לקבל הצעת מחיר לעבודה + לסדר המכה מאחור וליישר מכסה מנוע.

להערכתי אתה יכול להגיע למחיר סביב 5K ש"ח.

אם יש פגיעה בחלקי מתלה - לדעתי לא שווה את ההשקעה וכדאי להפטר מהרכב.

• תוכן חדש...