Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, הרכב: 307 1.6 2002

רק בימים חמים מאוד, בתחילת האצה, הרכב מגיב באיחור. לפעמים גם שתי שניות ארוכות - לוחץ גז וטורים לא עולים. מרגיש כאילו מתחילים לעלות ואז נחנק.

יש לציין שזה קורה לא בעקביות.

בוצע ניקוי ואיפוס מצערת כמה פעמים, לא פתר.

תודה!

פורסם

ברוכים הבאים ונעים להכיר -גיר AL4 על שגעונותיו.

הייתי מתחיל מבדיקה עם סורק במוסך מתמחה ברכב (לא חייב מורשה יבואן) או במכון גירים (בדיקת לחצים/שהטמפ' שמן תקינה,שסתומי גיר תקינים/לא),אם לא הוחלף שמן זמן רב שוקל החלפת שמן ואם צריך גם שסתומי לחץ זה עניין של כ 2000 ש"ח.

בחלק מהמקרים החלפת השסבתומים פותרת את הבעיה ובחלק מהמקרים נדרש שיפוץ מלא -בסביבות 4,500-5,000 ש"ח.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

היה לי מודל 2004 . חדשה מליסינג . זו היתה התחושה גם כאשר הרכב היה חדש . לפעמים היה נדמה שמדובר במשאית ...

אולי המזגן מחריף את התחושה אולי יש אזו תקלה בנוסף אבל האוטו כבד בהאצה גם שהוא חדש מהסוכנות

פורסם

לגיר יש כמה מחלות אבל אין לאף אחת מהן קשר למה שמתואר כאן.

מתוארת כאן בעיית מנוע.

גיר לא יכול לגרום לטורים לרדת אחרי שהם כבר התחילו לעלות.

מחלה ידועה של הגיר הזה היא שהוא לא יורד להילוך ראשון בעצירה. מה שעשוי לגרום לזינוק עצל.

במקרה הזה ההורדה לראשון תמיד מלווה במכה לא נעימה שפות"ש בודאי היה מציין.

בקיצור זה לא המקרה.

שווה להתעמק בעובדות המוצגות ולא לקפוץ ישר למחלות דגם שאולי נשמעות איכשהו מוכרות.

יום טוב גם לך

פורסם

יגאל,לוחצים גז והטורים לא עולים נשמע לי כמו גיר מחליק.

יכול להיות משהו אחר אבל לפי התיאור ככה זה נשמע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הייתי מתחיל מבדיקה עם סורק במוסך מתמחה ברכב (לא חייב מורשה יבואן) או במכון גירים (בדיקת לחצים/שהטמפ' שמן תקינה,שסתומי גיר תקינים/לא),אם לא הוחלף שמן זמן רב שוקל החלפת שמן ואם צריך גם שסתומי לחץ זה עניין של כ 2000 ש"ח.

בחלק מהמקרים החלפת השסבתומים פותרת את הבעיה ובחלק מהמקרים נדרש שיפוץ מלא -בסביבות 4,500-5,000 ש"ח.

אתה מפרט תקלות שקראת עליהן בפורום והן באמת תקלות נפוצות בגיר הזה אבל הן גורמות לתופעות אחרות ולא למה שמתאר פותח השירשור.

פורסם

הפוך גוטה

גיר מחליק = טורים עולים אבל מהירות עולה פחות.

יום טוב גם לך

פורסם

חבר, בוא נסכם שאתה לא מייעץ בטכני בדברים שאתה לא מבין בהם.

רוצה לשאול משהו, תשאל בכייף, תקבל תשובות.

אבל בבקשה אל תכתוב המלצות על סמך הודעות אחרות שקראת פה, כשאתה לא מבין עד הסוף איך הדברים עובדים.

פורסם

לא עבור כל תקלה נדלקת נורה בלוח השעונים. לא על כל "שטות" המחשב יטריד את הנהג. ראיתי שהחלטת "לוותר" על האוטו. בעל זאת, סריקת תקלות בגבע לא יזיקו

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...