Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

 

אשמח לשמוע המלצות לסופ״ש כיפי לזוג (26~) במהלך חודש אוגוסט.

הכיוון הוא בטן גב אבל חשוב שיהיה מה לעשות במהלך היום והערב - חיים מחוץ למלון, מסעדות, ברים, אולי איזו אטרקציה או שתיים וכו׳

הרעיון הוא סופ״ש כיפי וקליל ולא יקר במיוחד כך שנראה שהכיוון הוא יוון (אבל פתוחים להצעות).

 

שנינו לא היינו ביוון (אבל בהחלט ראינו עולם) כך שאנחנו קצת מפחדים להתאכזב, אשמח לשמוע איך האווירה שם ומהם המקומות המומלצים?

פורסם
אם אתם מחפשים לא יקר במיוחד - חכו לתחילת ספטמבר ותחסכו חצי מהעלות

 

לפי sky scanner החסכון מסתכם ב50$

פורסם

בטיסות. יש גם עניין של מחירי מלונות שאמורים להיות הרבה יותר זולים בספטמבר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

נשארים כרגע עם אוגוסט, המחיר הוא לא העניין העיקרי, הכיוון הוא סביב 5K לשנינו.

אשמח לשמוע על מקומות שמתאימים למה שכתבתי, רודוס גדולה, מה עושים שם במהלך היום/ערב?

פורסם

עבר קצת זמן ממתי שהייתי שם אבל:

יש בטן גב, פרק מים וכאלה.

מועדונים וקזינו (לא בשבילי אז לא יודע)

ארמונות, עתיקות וארכאולוגיה ברודוס ובלינדוס

אפשר לשכור רכב ממש בזול ולטייל בהרים: עמק הפרפרים (גם כשאין פרפרים), שבע המעיינות, מנזר צמביקוס (המנזר לא מעניין בכלל אבל הנוף שווה) פרופיטס אליאס, או סתם ללכת לאיבוד (נסעתי לפני עידן הוויז) אפשר לשלב חוף ים מדהים נסיעה ועתיקות במונוליטוס

אופציה נוספת לקחת שייט לאי שימי

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

רודוס זעירה. אפשר לראות מ. שצריך ב-4-5 ימים, כולל יום שייט לסימי.

כרתים גדולה, יכולה למלא 10 י ים בלי קושי.

אני חוזר - לא מהאמבטיה, פנה צפונה למזרח אירופה או המדינות הבלטיות.

בתקציב שלך ביליתי עם אשתי סופשים ארוכים בסופיה (מחירי חנוכה) ובלגרד (מחירי פורים). אלא שאנחנו מהדור של הוריך, לא מחפשים חיי לילה (שקיימים שם). בני ביתה עם חברים ָ ימים בריגה, 1ָ00 של לכל אחד כולל הכל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

אז קראתי קצת, והבנתי שמדובר באיים גדולים יחסית וחשוב לדעת איזו עייריה בוחרים ובאיזה מלון ישנים.

אנחנו מעדיפים לא ללכת על הדילים בגלל בתי המלון הבינונייים והמוני הישראלים.

יש המלצות?

 

ואגב, מה לגבי סנטוריני? זקינטוס? מיקונוס?

בבקשה שמישהו יעשה לי קצת סדר..

פורסם (נערך)

אני חייב לתקן את ההקלדה הגרועה הפוסט הקודם שלי:

 

3 הימים שבני בילה בריגה עלו כ-1200 ש"ח לכל אחד. המסגרת היתה 3 חברים שעובדים יחד.

 

אם הזכרתי את חבילות הסופ"שים שלי בבלגרד ובסופיה שעלו 3000 ש"ח (חבילת טיסות ומלון B+B ל-2 אנשים בחג - מחירים יקרים יחסית, וצריך להוסיף גם את עלות השהות) עשיתי במלונות פאר, וזוג צעיר יכול להסתפק במלון 3* שיעלה הרבה פחות.

 

את רודוס (כולל סימי) אפשר לכסות ב-4-5 ימים. כרתים מצריכה 10 ימים ויותר, אם כי אפשר להסתפק בשבוע.

 

לכן אני חוזר - צא האמבטיה, פנה צפונה לכיוון אירופה המזרחית (סופיה, בלגרד, בודפשט, פראג) ואפילו המדינות הבלטיות. טיסות זולות מאד, וגם המחיה והבילויים לא יקרים. ומדובר בערים ש-3 ימים מספיקים לגמרי להיכרות הבסיסית, בשתי הראשונות אפילו קצת יציאה מהן. הסוד לטיסות זולות בחברות ה-low cost הוא לצאת עם תיקי גב לפי תקן החברות, ולא לקחת מזוודה. את הבגדים החמים לבשו עליכם - כך תוכלו לקחת ציוד ל-3 לילות בלי תוספת תשלום. או קחו טרולי קטן אחד שלא יכביד יותר מידי מבחינת עלות הטיסה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

ספיראל, תודה על ההמלצות, יצאתי מהאמבטיה פעמים רבות וטיילתי בעשרות מדינות במספר הזדמנויות, לפני מספר חודשים עשינו גם טיול נחמד באירופה.

חשבנו על מזרח אירופה (בעיקר פראג) שכן הטיסות פעמים רבות באמת זולות יותר מיין השכנה, אבל למרות זאת החלטנו ללכת הפעם על סופ״ש קצר של בטן-גב וכמה אטרקציות נחמדות בשכונה הקרובה אלינו.

 

לפי המחקר הקטן שלי עד כה, רודוס היא יעד מושלם לבטן-גב בסגנון אילת (כולל הישראלים) אך ללא ערב מוסף (תקנו אותי אם אני טועה), לכן הכיוון כרגע הוא מספר ימים בכרתים/סנטוריני/זקינטוס.

פורסם

אני כבר תיקנתי אותך. ברודוס אתה שוכר רכב ליומיים - יום אחד לטיול בעמק הפרפרים ומערב האי (עד מונוליתוס) ויום אחד במזרחו (שבעת המעיינות, לינדוס ועוד כמה אתרים קטנים) עוד יום בעיר רודוס - וסגרת סופ"ש בלי בטן גב. רוצה להוסיף עוד: הפלגה לאי סימי (די בטן גב, כיון שרוב היום עובר במעבורת לאורך החוף הטורקי ובהפלגה להבאת אספקה לאיזה מנזר), יש גם פארק מים גדול אם אתם בעניין (קרוב ללינדוס, מצריך עוד יום עם הרכב), ובערב צעידה לאורך החוף, זה מה שנהגתי לעשות כל ערב בשבוע בו הייתי באזור יאליסוס שממערב לעיר רודוס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם (נערך)

סנטוריני פשוט מדהימה ומומלץ בחום בתקופה הזאת 5 ימים לזוג טיסות+מלון עלו לי ולאשתי כ5,500 ש"ח. אם תרצה אוכל להמליץ לך על מלון מדהים עם שירות פשוט מיליון דולר ששהינו בו.קח בחשבון שגם הוא וגם מיקונוס איים נורא יקרים. בשל המשבר ביוון הועלה המע"מ משיעור של 13% ל24%, והדלק גם הוא יקר כמעט שני יורו לליטר. האיים מצריכים השכרה של טרקטורון או אופנוע, מחיר ל5 ימים של כלי כזה כולל ביטול השתתפות עצמית עולה כ-200 יורו. רכב יוצא יקר משמעותית בעונת השיא שזה כעת עשוי להגיע גם ל250 יורו ליום כולל ביטוחים.

 

בבולגריה סופיה סופ"ש עלה לי בחודש מאי כולל טיסות דרך וויז ובולגריה אייר כ-1800 ש"ח לי ולאשתי כולל מלון 4 כוכבים מקבוצת רדיסון. היה מאוד נחמד, ממצים את סופיה תוך יומיים, אבל הקניות שם פשוט מפתות אותך לפתוח את הארנק, והכרטיס אשראי שם חוגג.

 

תוכלו לנסות את האי אוויה גם ואת קרפתוס שעושה רושם שהם נורא נחמדים.

 

http://www.greece-islands.co.il/pages/evia.html

 

קישור להסבר על אוויה.

עריכה אחרונה על ידי agent_amos

התענוג שמוביל אותך

פורסם

רודוס משעממת, הייתי שם במאי.

מבחינת חיי לילה מצאנו מועדון אחד עם כמות אנשים שמשפחה חרדית הייתה מתביישת בה.

גם באיזור של המלון שהיינו (העיר העתיקה) אין כמעט גייז.

פורסם

עונת התיירות ברודוס רק מתחילה באמצע מאי, ועד תחילת יוני האי עדיין די שומם וחצי סגור. להסיק מזה שהוא משעמם באופן גורף זו טעות. מה גם שיש באי יותר מאשר רק את העיר רודוס עצמה. בפאלירקי יש רחוב שלם של מועדונים וברים, אם זה הקטע. ולחפש סצנה גאה ברודוס? באמת?

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

×
×
  • תוכן חדש...