Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2012 מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
יש חברות ליסינג שמטפלות במוסכים מורשים, אני לא יודע אם זה כך היום, אבל הייתה תקופה שאלדן הגדילה לעשות ולקצר את מרווחי הטיפולים בחצי! אני לא מכיר כמעט אנשים פרטיים שעושים את זה (למעט אולי אנשים בפורום הזה).

אף אחד לא מבטיח שרכב פרטי יהיה שמור, גם אנשים פרטיים לא מעט פעמים מזלזלים בתחזוקה, מתחזקים לא לפי מה שהוגדר, לפעמים גם שמים מצבר עלום שם וצמיגים סיניים שעולים 600₪ לרביעייה.

חוץ מזה, לא כולם בליסינג באים וקורעים את הרכב, יש גם כאלו ששומרים. כמו שיש כאלו שקורעים רכב פרטי.

אני זכרתי גם שברכב ליסינג הקודם שלי שהיה מודל 2014 היה רשום בספרון שהגיע עם הרכב בפירוש שאלדן מטפלת אך ורק במוסכי מורשה יבואן - ברכב הליסינג החדש מודל 2016 הנוסח בספרון של אלדן שונה קלות מסתבר(הופתעתי גם אני).

IMG_20170709_184621.jpg

בנוסף, בקליאו לפי המלצות היצרן טיפול צריך לקרות כל 30K או שנה - אני מכיר כבר כמה קליאו בליסינג(גם של אלדן וגם של ליס4יו) שאמרו להם שלפני 30 אלף או שנה הרכב לא יכנס לטיפול, לי על השמשה כתוב 15 אלף - מקווה ששלי תיכנס ללא בעיות לטיפול ב15 אלף ולא יחכו עד שאגיע לשנה.

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

הקורולה שהיתה לי בליסינג של אלדן טופלה דווקא במוסך מורשה של ניסאן בירושלים.

האם זה הפריע לי ? לא ממש

120000 ק"מ תוך שנתיים וחצי ו0 תקלות

פורסם

לפי דעתי במקרה שלך זה הערך המוסף של טויוטה.

בכל אופן מי שייקח אותה אחרי 120 אלף יקבל ריגקטים ובלאי של קורולה שעברה 240 אלף בפרטי.

וזאת דעתי בעניין.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
לפי דעתי:

בחברות הליסינג משתדלים לא להחזיק רכבים יותר מידיי. 60 70 אלף ומעיפים אותם. היה בחברה הקודמת שעבדתי בה טויוטות ליסינג ב 120 אלף מתחילים ללכת ציריות/הגה/בעיות גירים וכו כשבפועל הייתה לי קורולה עם 180 אלף זהה שאני יד 1 שלה שהכל ישב במקום והכל היה מקורי כולל הקלאצ(היה לי גיר רגיל).ציריות וחלקי פרונט בחיים לא נגעתי הכל היה מקורי .

תבוא תראה היום יונדאיים מליסינג אצלינו ב 90 אלף הולך לך סוויצים. מתגים של החלונות נשברים סוככי שמש נשברים מהתודבת שלהם. ציריות. בולמים תושבות גיר ומנוע הכל גמור שחוט מי שייקנה אותם ייקבל בונבוניירה של ממש.

מזמן השתנה - מרבית חברות הליסינג מסיימות היום חוזה ולא משנה מה הק"מ של הרכב (אצלינו יש עדיין פוקוסים עם 150K ק:מ על השעון ומחכות שיסתיימו להם ה3 שנים),

בתור אחד שאהב (עד הרכב הנוכחי) לקחת רכבים משומשים מהפול אצלינו בחברה ולהחליף כל 4 חודשים רכב, יש יונדאי שמחזיקות יפה מעמד עם קלומטרג' מכובד מאוד.

באופן עקרוני אני מסכים עם האמירה שלרוב רכב פרטי יהיה שמור יותר אבל הרבה אנשים פרטיים מחזיקים רכב בתחזוקת שבר.

בדיקה מסודרת לרכב שווה הרבה תאוריות.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

רכב שהיה בבעלות ראשונה של ליסינג יש להסתכל עם זוג עיניים נוסף!

לדוגמא: המאזדה שלי שקניתי לפני שנתיים וחצי, הייתה בציר 2010 ונקנתה עם 136אלף על מד אוץ ואני הייתי היד השלישית, אומנם ישר בטיפול הראשון שעשיתי ב145 התגלו מצתים לא מתאימים(אומנם אירידיום של NGK אבל הברגה לא מתאימה),פילטר דלק סתום לחלוטין(מקורי אך לא נראה שהוחלף מאז שהרכב עלה לכביש).שאר החלקים(פילטרים השונים היו של מאזדה,פילטר מזגן היה מקורי פחם אבל גם לא נראה שהוחלף 4-5 שנים).צלחות מקוריות. האוטו עבר ישור קו מלא כולל החלפה מלאה של שמן גיר בבום בסך הכל של 1500-1600 שקל(לאחר מכן החלפתי עוד מלא דברים אבל זה מיוזמה שלי לא בגלל שהיה צריך להחליף משהו בגלל בלאי/תקלה). היום הרכב עומד על 198 אלף ובלי שום תקלה בלי עין הרע,טפו טפו טפו 555.

אני בטוח שהרכב עבר לפניי חיים קשים וטופל בזילזול אבל זה לא פגע בו מכאנית לפחות בצורה כזאת שאני הרגשתי(אגב בדיינו בבדיקה של קומפיוטסט הוא הוציא מתוך 105 של היצרן הוא הוציא 98), כמובן שאצלי הוא טופל החלקים תחלופיים/מקוריים ברמה גבוהה ע"י חברי הכנופיה.

• תוכן חדש...