Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2012 מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני מחפש רכב למשפחה קטנה זוג פלוס תינוקת חשוב לי ריווח ונוחות נסיעה פעם בחודש הרכב יסע מהדרום לצפון שעתיים נסיעה

חסכון בדלק פחות חשוב יותר הנוחות

קיבלתי המלצה על מאזדה 3 שנת 2012 130 אלף קמ ב40000 שח בחברת ליסנג בצומת בילו

האם זה נשמע כדאי ? או המלצה אחרת

אבקש את עזרתכם..

תודה

פורסם

שאלה כללית בעניין:

עזוב רגע שנתון ומחיר.

האם ידוע לך מה המשמעות של מאה ושלושים אלף ק"מ של נסיעה בליסינג ?

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

על איזו חברת ליסינג מדובר ?

רכב 2012 לא הגיוני שיהיה ישירות מליסינג יותר הגיוני שזה רכב ,שהיד הראשונה שלו היתה ליסינג והשנייה פרטית-אחרת מישהו מנסה פשוט לרמות אותך ועוד לגזור קופון.

הק"מ דווקא לא נוראי לשנתון והמאזדות הללו אמינות מאוד בכללי אבל הנעלם הגדול הוא,כיצד תחזקו את הרכב לפניך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
שאלה כללית בעניין:

עזוב רגע שנתון ומחיר.

אשמח שתספר לי מהי המשמעות

פורסם
שאלה כללית בעניין:

עזוב רגע שנתון ומחיר.

על איזו חברת ליסינג מדובר ?

רכב 2012 לא הגיוני שיהיה ישירות מליסינג יותר הגיוני שזה רכב ,שהיד הראשונה שלו היתה ליסינג והשנייה פרטית-אחרת מישהו מנסה פשוט לרמות אותך ועוד לגזור קופון.

הק"מ דווקא לא נוראי לשנתון והמאזדות הללו אמינות מאוד בכללי אבל הנעלם הגדול הוא,כיצד תחזקו את הרכב לפניך.

כן בדיוק ככה לא הסברתי נכון

יד ראשונה ליסנג יד שנייה פרטית

עד תקציב של 45000 יש עוד רכב שיתן לי מענה על הדרישות ?

תודה לכם

פורסם

המשמעות היא בלאי מאוד גבוה. אלו רכבים שננהגים בזלזול,עוברים חיים קשים, מטופלים בתחזוקת שבר (אם זה עובד זה בסדר) ובחלפים זולים (ולא איכותיים).

תוסיף את זה שיש בשוק הפרטי לא מעט רכבים שמורים יותר, מאובזרים ביותר ובאותו מחיר (אבל בלי המימון שעמישראל כל כך מחפש), ורכישה עדיפה כנראה תהייה שם.

פורסם

מאזדה 1600- הרבה מאוד רכבים יהיו כאלו כמו שראה המוכר,הרבה מאוד היו ליסינג לשעבר אבל אולי יש פרטיות עם ק"מ נמוך יותר או שווה אם כי המחיר יהיה גבוה מהמחיר המפתה שהוצע לו.

אם הק"מ אמיתיעם היסטורית טיפולים כלשהי לפחות 3 שנים ראשונות,הייתי לוקח לבדיקה.

ללא היסטוריה כלשהי- ממשיך לרכב הבא ,מאזדה 3 1600 יש כאלו כמו זבל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הכל לפי דעתי האישית בלבד כמובן:

אני יענה ל ב 8 מילים ואתה תיקח את זה לאן שאתה רוצה: רכבים שפתחו להם את הצורה מכל כיוון אפשרי.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

subaru_loyale אתה ממש מגזים. יכול להיות שזה מה שאתה עשית עם האוטו ליסינג שלה אבא שלך, אני מכיר הרבה משתמשי ליסינג ששומרים הרכב שלהם, כמו גם אנשים פרטיים שקורעים את הרכב שלהם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בוא נסתכל על זה ברמה החשיבתית,

יש רכב שלך - שהוא רכוש בבעלותך שביום מן הימים תצטרך למכור אותו.

מול זאת יש רכב ליסינג - הוא לא שלך, אם יתקלקל או יהרס משהו יש לך שירות ישיר של חברת הליסינג עם רכב חלופי ובסוף התקופה אתה לא נותן את הדין על הבלאי.

עכשיו,

נכון שלא כל משתמשי הליסינג קורעים את הרכבים(אני משתדל לשמור על שלי - למרות הנסועה הגבוהה, כל פעם שעולים אליו נוסעים הם בהלם מכמה נקי ומתוקתק הוא ובהלם שאני בודק שמן מים על בסיס קבוע) - אבל אני רואה אנשים, בעיקר רכבי הייטק שמבלים אצל חברה צעירים שמתייחסים אל הרכב כ"רכב החרקות הראשון שלי".

מול זאת נכון שיש משתמשים פרטיים שמזניחים ומתעללים ברכב פרטי - אבל כשזה רכוש שלך הסיכוי שתעשה את זה נמוך יותר.

זאת ועוד,

חברות ליסינג רבות מזניחות את הצי שלהן, מטפלות במוסכים שלהן עם חלפים תחליפיים וזולים - רכב חדש יסע טוב עם פילטר חליפי, או שמן מאיכות ירודה אבל הבלאי המואץ למנוע יגיע אצל הבעלים הבא.

שקיבלתי את הרכב שלי משומש קלות(על 4600 ק"מ) היה מחסור קל במים במנוע, ביקשתי עזרה מהליסינג, אחרי הנציגה המבולבלת(אבל האוטו נוסע לא? אין נורה? אז למה צריך?" מה הטכנאי שטח אמר לי? "עזוב, שפוך מים מהברז זה אותו דבר", רק אחרי שהתעקשתי שיגיע למלא מים שמיועדים למנוע תוך כדי שהוא ממלא הוא רוטן מעצבים עלי שאני מבזבז זמן שלו וזה אותו מים- אבל אני לא אקח אחריות לרשלנות של חברת הליסינג - אם אתה רוצה לקנות מהם רכב שנסע שנתיים עם מים מהברז? עם שמן זול שהוסף במוסך הבית הזול של חברת הליסינג? בהצלחה - את הנבלות האלו אני אשאיר לאחרים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני יכול לומר לך ממקור ראשוני שני דברים:

1. קח רכב פרטי עם 120 אלף ק"מ יד 1. וקח רכב ליסינג כלשהו עם אותה הנסועה.

חד משמעית לרכב הליסינג הסטוריית ועתיד תקלות ובלאי פי כמה מהפרטי.

חד משמעית ברכב ליסינג זהה הולכים לך דברים שבפרטי בחיים לא תיגע בהם בכלל לאורך כל חיי הרכב.

2. אם נסתכל על 2 הרכבים בסעיף 1, ההרגשה של הנהיגה עצמה שונה לחלוטין, הבלאי ניכר אין אפס, קח סיבוב בפרטי וקח סיבוב בליסינג.

בליסינג הכל רופף הרכב כמו כירכרה, בולמים גמורים צמיגים גמורים או מחברה עלומת שם כנל מצבר וכנל כל החלקים התחליפיים שהרכב מזמן איבד את מקוריותו והאמינות שהוא יכול לתת.

אז אתה משלם 10 אלף פחות אבל מקבל את זה בצורה אחרת. עכשיו את רוב האנשים זה לא מעניין והם בכלל לא מודעים לזה, מה שמעניין שבקניה חוסכים 10 או 15 אלף. אבל להביא את הליסינג למצב של פרטי אי אפשר.

הכל הנכתב הוא על סמך דעתי האישית והלא מחייבת בלבד ושכל אחד ייקח את זה לאן שהוא רוצה.

פורסם

יש חברות ליסינג שמטפלות במוסכים מורשים, אני לא יודע אם זה כך היום, אבל הייתה תקופה שאלדן הגדילה לעשות ולקצר את מרווחי הטיפולים בחצי! אני לא מכיר כמעט אנשים פרטיים שעושים את זה (למעט אולי אנשים בפורום הזה).

אף אחד לא מבטיח שרכב פרטי יהיה שמור, גם אנשים פרטיים לא מעט פעמים מזלזלים בתחזוקה, מתחזקים לא לפי מה שהוגדר, לפעמים גם שמים מצבר עלום שם וצמיגים סיניים שעולים 600₪ לרביעייה.

חוץ מזה, לא כולם בליסינג באים וקורעים את הרכב, יש גם כאלו ששומרים. כמו שיש כאלו שקורעים רכב פרטי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

המלצה על רכב שמתאים לזוג צעיר פלוס תינוקת ? נוחות נסיעה ריווח בתקציב עד 45000 שח

האפציה של המאזדה נפלה ונראה שגם אפציית הליסנג.

פורסם

לפי דעתי:

בחברות הליסינג משתדלים לא להחזיק רכבים יותר מידיי. 60 70 אלף ומעיפים אותם. היה בחברה הקודמת שעבדתי בה טויוטות ליסינג ב 120 אלף מתחילים ללכת ציריות/הגה/בעיות גירים וכו כשבפועל הייתה לי קורולה עם 180 אלף זהה שאני יד 1 שלה שהכל ישב במקום והכל היה מקורי כולל הקלאצ(היה לי גיר רגיל).ציריות וחלקי פרונט בחיים לא נגעתי הכל היה מקורי .

תבוא תראה היום יונדאיים מליסינג אצלינו ב 90 אלף הולך לך סוויצים. מתגים של החלונות נשברים סוככי שמש נשברים מהתודבת שלהם. ציריות. בולמים תושבות גיר ומנוע הכל גמור שחוט מי שייקנה אותם ייקבל בונבוניירה של ממש.

פורסם

האמת שיונדאי גם בפרטי הדברים האלה קורים זה מחלות של היונדאי אם אתה משתמש סביר במגן שמש הוא לא מחזיק הרבה זמן בדגמים החדשים הם שיפרו את זה בצורה החדשה מתגים של חלונות זה גם מחלה שלהם (מתייחס לדגם הישן שיש לי ניסיון איתו )

בחברות ליסינג יש רכבים שמורים פשוט קשה למצוא אותם אבל הם קיימים יש חברות שמטפלות במורשה הם בודדות אבל יש.

ברכבים כמו המאזדה שהם אמינים ולא מתפרקים ככ מהר אפשר למצוא מציאות יפות.

ואין ספק שמפרטי הסיכוי למצוא רכב שמור הרבה יותר גבוה אבל גם אנשים רוצים עליהם יותר כסף.

זה לא חד משמעי יש זבל בפרטי ובליסינג רכבים שמורים אפשר למצוא גם פה וגם פה כשלי היה רכב ליסינג הוא היה שמור לא פחות מרכב פרטי כולל הרצה לפי הספר.

הכללות זה דבר רע בכל דבר בחיים

• תוכן חדש...