Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

audi q2 vs vw golf

roeyd102
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרכב שלך מאובזר אולי, אבל לא מפואר...

מה הסיבה האמיתית שבגללה אתה חושב להחליף?

Sent from my iPhone using Tapatalk

את הסיבה למחשבה להחליף כתבתי. פשוט האודי משך לי את העין.

לגבי מפואר/מאובזר- הגולף שלי היא בגרסה המפוארת/מאובזרת שלה... כלשון הדיבור.

ברור שלא התכוונתי שהוא רכב פאר או משהו כזה.

יחד עם זאת, אני בהחלט חושב שרכבי פולקסווגן בגרסאות מאובזרות- אלה הרכבים המפוארים ביותר מבין כל הרכבים הרגילים שאינם רכבי יוקרה.

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

פורסם
להוסיף 77,000 ש"ח ולרדת למנוע 1 ליטר? נשמע לי יקר בטירוף. הגולף שלך לטעמי איכותית לא פחות מהאודי. המלצה שלי, רד מזה...

77 אלף בעבור אאודי לא הכי מאובזרת עם מנוע 1.4.

בכל מקרה- ירדתי מזה.

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

פורסם
מה שלא הגיוני זה לקנות רכב חדש, שמספק מכל בחינה, לאבד ערך של שנה ראשונה (ירידת הערך הכי גדולה), ולקנות משהו אחר, שהוא לא שיפור מהותי.

לא מבין למה אתה מתכוון :-)

פותש - מבין אותך, אני אהבתי מאוד את ה1.4 בq2. בסופו של דבר זו שאלה של כסף בלבד.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לא מבין למה אתה מתכוון :-)

פותש - מבין אותך, אני אהבתי מאוד את ה1.4 בq2. בסופו של דבר זו שאלה של כסף בלבד.

במקרה הזה, לאור ההנאה שלי מהגוחף- השאלה היא יותר של שריפת כסף :roll:

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

• תוכן חדש...