Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה 8)

אשמח לייעוץ בבחירת רכב ליסינג מהעבודה (הייתי מוותר על התענוג אבל אני לא אקבל את עלות הרכב לברוטו במקרה שאוותר עליו ולכן יוצא יותר משתלם כן לקחת רכב ליסינג, מה גם שנותנים דלק ללא הגבלה).

הרשימה שהוצעה לי היא כדלהלן, אך ניתן לבדוק גם לרכבים מחוץ לרשימה הזאת, אם תמליצו:

• הונדה סיוויק בנזין אוט COMFORT 5D 1800
  • יונדאי אלנטרה בנזין אוט INSPIRE 1600
  • טויוטה קורולה בנזין אוט SUN MC 1600
  • ניסן סנטרה בנזין אוט SR 1800
  • פולקסווגן בנזין אוט TRENDLINE TSI JETTA 1400
  • סקודה אוקטביה בנזין אוט AMBITION 1400
  • מזדה בנזין אוט SEDAN COMFORT M3 1500

(כולן דגם 2017)

הדרישות שלי, לפי סדר חשיבות:

1. מרחב במושב האחורי לשני כסאות תינוק ועוד מישהו שישב ביניהם
  2. תא מטען גדול
  3. בטיחות
  4. נוחות נסיעה
  5. אבזור

צריכת דלק לא מהווה שיקול כיוון שהוא על חשבון הברון :wink:

אשמח לדעתכם ולעוד שיקולים שאולי כדאי לקחת בחשבון!

תודה רבה

פורסם

לפי שיטת הניקוד + אלימינציה:

1. מושב אחורי לשני כסאות בטיחות + מישהו ביניהם: מאזדה נופלת מהר, סיוויק גם (בכל מקרה אני מקווה שהמישהו הזה רזה).

2. תא מטען גדול - לכל מי שנשאר יש תא מטען גדול, של האוקטביה הגדול והנוח ביותר.

3. בטיחות - די שוות ערך מבחינת הבטיחות, כולן טובות.

4. נוחות (אני מכניס גם נהיגה) - אוקטביה וג'טה מובילות בגדול, האחרות דומות ונחותות יותר אך סוחבות לא רע בפני עצמן.

5. איבזור - האלנטרה מנצחת בהפרש זעום, בסה"כ די דומות.

יצא בסופו של דבר שאוקטביה מנצחת...

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

לכמה זמן הליסינג ?

יש רכבים מהרשימה שלהם אחריות שנתיים ואם עסקת הליסינג היא ל 3 שנים ויצוצו תקלות כואבות (גירי ואג ? ) מי ישא בנזק ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כל התחזוקה של רכב ליסינג תפעולי היא ע"ח חברת הליסינג, אחריות? לא באחריות? את חברת הליסינג זה לא מעניין - התיקון אצלה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני לא מכיר את סנטרה לכן לא מתייחס אליה.

לאלנטרה וקורולה יש הכי הרבה מקום במושב אחורי .

בגיטה ואוקטביה כשמכניסים מושבים ילדים גדולים מאחורה ( בסגנון אבנפלו) נוסע גבוה מקדימה נצמד עם הברכיים לדשבורד.

עוצמת מנוע זה אוקטביה וגיטה. תא מטען זה גם שתיהן אך לאוקטביה פתח גדול ותעינה נוחה.

סיביק צפופה מאחורה ותא מטען קטן.

הופתעתי לקרוא שעדיין יש מזדה 1.5 בליסינג, בטח שאריות. רכב צפוף נורא מאחורה, תא מטען קטן וגיר 6 הילוכים מסרס לגמרי את המנוע.

תבדוק אפשרות של רנו מגאן גראנד קופה.

פורסם

האוקטביה היא הכי מרווחת ועם תא מטען הכי גדול וגם הכי נוחה והכי נעימה והכי חזקה.

רק תוודא שהם נותנים לך את הדגם החדש אחרי מתיחת הפנים כי הם הוסיפו אבזור נוחות ואבזור בטיחות אקטיבי.

פורסם

הופתעתי לקרוא שעדיין יש מזדה 1.5 בליסינג, בטח שאריות.

למיטב ידיעתי, ה-3 מתוחת הפנים משווקת גם עם מנוע 1.5 (120 סוס), ברמת גימור קומפורט שפונה בעיקר לציי רכב.

פורסם

הבנתי מהתגובות שהמנצחת ברשימה שהצגתי היא האוקטביה והג'טה קצת מאחוריה - תודה רבה לכל המגיבים!

האם התמונה תשתנה כשמוסיפים את הקיה ספורטאג' לרשימה? (אני יכול לקבל אותה במחיר של האוקטביה)

פורסם

, אני מניח שמדובר בגרסת ה1.6 כן? אם כן האוקטביה עדיפה בכמעט כל פרמטר למעט נסיעה בשבילים/עלייה על מדרכות, ואמינות שזה לא חשוב בליסינג.

פורסם

האוקטביה עדיפה על הספורטאז

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...