Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

אני על סף רכישת טויטה יאריס משומשת ואמור לקחת את הרכב לבדיקה במכון בימים הקרובים.

בשיחתי עם המוכר (יד 2 של הרכב). הוא הראה לי את פירוט בדיקת הרכב שהוא עשה כשקנה אותו לפני מספר שנים.

ישנו סעיף בבדיקה שלו שבו רשום:

שלדת מרכב:

ליקויים בעלי משמעות נמוכה: יש מעיכת פח בכנף אחורי ימין.

מצ״ב תמונ של הרכב והפגיעה המדוברת.

האם ייתכן ואיכשהו מדובר בפגיעת שלדה(שאסי) בעלת השפעה בטיחות/ירידת ערך של הרכב?? ושעלי לתת עליה את הדעת או שמדובר בפגיעת פח קלה שמשמעותה קוסמטית בלבד?

אשמח לדעתכם לפני שאקח את הרכב לבדיקת מכון נוספת על חשבוני.

תודה רבה לעונים.

E8AD87E9-8BB5-4136-9EE8-70585A88B412.jpg

4C491C9F-04C4-4125-B5D9-26D577C3964B.jpg

פורסם

את המכה שסימנת נראה לי שאפשר לסדר חזרה על ידי ביצוע pdr ללא כל עבודת פחחות,

אין לה משמעות כעמט, השאלה היא אם היה נזק גדול יותר או לא - ואת זה רק בדיקה מלאה תוכל לגלות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
את המכה שסימנת נראה לי שאפשר לסדר חזרה על ידי ביצוע pdr ללא כל עבודת פחחות,

אין לה משמעות כעמט, השאלה היא אם היה נזק גדול יותר או לא - ואת זה רק בדיקה מלאה תוכל לגלות.

ההערה שרשמתי הינה חלק מבדיקת מכון מלאה שבוצעה לרכב בזמנו.. והינה ההערה היחידה שרשומה תחת סעיף שילדת מרכב.

כמובן שאקח את הרכב לבדיקה נוספת שלע.. רק רציתי לוודא מראש שלא מדובר במשהו אקוטי שיכול לחסוך לי מראש עלות של בדיקה מיותרת.

פורסם

דניאל, אני אפילו לא הייתי מתייחס לזה כמעיכה, זה שום דבר למעט משהו קוסמטי.

Sent from my Alcatel 6055U using Tapatalk

haters will hate

פורסם

זו פגיעה שלא תמצא רכב שאין לו כמותה. חסרת כל משמעות.

ועדיין לא לוותר על בדיקה יסודית מטעמך - פגיעות עמוקות יכולות להיות חבויות מתחת לפח צבוע ומצוחצח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין פה שום פגיעה בטיחותית, מדובר על מעיכה קלילה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה לכול המגיבים,

אכן אקח את הרכב לבדיקה ונמשיך משם.

הסיבה העיקרית בגינה חששתי היא שההתיחסות לפגיעה הזו בדוח הבדיקה הקודמת הייתה תחת סעיף שלדת מרכב.

סופש נעים לכולם

• תוכן חדש...