Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2L פרמיום או לאון 1.8TSI FR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הייתי בשמחה מזמין גרסה ידנית אם רק צ'מפיון היו מייבאים דגם ידני בגרסת 5 דלתות..

הרכב לא ישמש רק אותי אלא במחשבה קדימה למשפחה צעירה, משיקולים פרקטיים חייב 5 דלתות..

לא מובן לי למה צ'מפיון החליטו לשדך רק ל3 דלתות גרסה ידנית.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כי צ'פמיון...

תכלס? רק בשביל לא להתעסק עם צ'מפיון הייתי הולך על המאזדה, זה כשלעצמו שיקול גדול.

שוב, כמו שאמרתי בהתחלה - הייתרון היחידי שיש ללאון זה הטורבו, ממה שקראתי את התגובות שלך לא עושה רושם שזה מרגש אותך יותר מדי, תקנה את המאזדה, תהיה בראש שקט ותהנה.

פורסם

ההשוואה הנכונה יותר היא מאזדה 3 פרימיום אל מול הלאון FR 1.4TSI שאותה אפשר להוציא על הכביש בסביבות ה134K. תעשה את השיקול שלך אם שווה לך 16 אלף למנוע 1.8TSI וחבילת ה+.

ההבדל בכוח בין 1.4 ל1.8 לא תהומי וחבילת ה+ בהחלט כיפית. השאלה אם זה שווה עוד 16K?

אגב אני הייתי באותה התלבטות בין ה3 פרימיום החדשה אל מול ה1.4 FR והFR זכתה. במאזדה לא מצאתי תנוחת נהיגה נוחה עם משענת יד שנראה שתוכננה לנהגים שיושבים כמעט על הספסל האחורי. ומנוע עם מומנט נמוך משמעותית שמגיע בסל"ד גבוה מידי.

פורסם

כמו שאמר הבחור פה מעליי, להשוות את ה 1.4 של צ׳מפיון יהיה יותר נכון, אבל אם מוותרים על חבילת הFR+ שלדעתי מיותרת בטירוף, נשארים עם 1.8 של צ׳מפיון מול המאזדה.

אכן השוואה קשוחה. לסיאט יותר כוח, למאזדה פחות (כמובן שלא לכולם זה פקטור).

המאזדה בכביש מפותל תרגיש ה-ר-ב-ה יותר מהנה מהסיאט, וזה מנסיון.

מבחינה חיצונית - ההשוואה לי אישיתי קשה מדי, שתיהן מהממות.

פיג׳ו 307 XSI 2.0 2004 אוטומט

איביזה 2014 1.2 FR ידנית

LEON FR 2017' 150HP 1.4T ידנית

ספורטג׳ דיזל אורבן 2019 מליסינג 🥲

פורסם

ברור שעל טעם ועל ריח... אבל הלאון מהממת?

אני מתקשה לקרוא לה נאה (והיא נאה) כשכל מה שקופץ לי לעיניים זה שיממון עיצובי בנאלי ומשעמם, בטח ובטח בהשוואה למזדה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

אם אין אופציה ללאון ידנית, הייתי מוותר עליה לגמרי בגלל אמינות ה-DSG.

חוץ מזה, כאשר יש מחשבות על משפחה עתידית, עניין הבטיחות נהיה משמעותי מתמיד, וכאן למאזדה יש יתרון מובהק - יש לה מערכות בטיחות מתקדמות, לעומת הלאון שהגיעה לארץ מסורסרת ממערכות כאלה.

עריכה אחרונה על ידי serg90
פורסם

אם תנוחת הישבה במאזדה הייתה לך נוחה והיית מסופק מהכוח שלה אז לך עליה! כמו שאמרתי, אצלי היא נפסלה רק בגלל שני הסעיפים האלו כי בכל השאר היא עוקפת את הלאון, מבחינת האיבזור,עיצוב חיצוני ותחושת סמי-פרימיום בפנים הרכב.

פורסם

תודה לכולם על העזרה, הוזמנה בסופו של דבר לאון FR+ 1.8 :-D

הספקה של הרכב רק לקראת סוף נובמבר.. :shock:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
כן רק לך תסביר את זה לקונים שאתה קנית בדצמבר 15 ולא בינואר 16.

לא צריך להסביר, גם ככה מתבססים על לוי יצחק, שם זה משוקף. אני יודע, לא מושלם - אבל זה המצב

• תוכן חדש...