Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2L פרמיום או לאון 1.8TSI FR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש 5 שנים אחריות על DSG, ממה יש לפחד? או שאתה מדבר על דברים כמו איכות בנייה גרועה שתתפרק?

כאמור, אין 5 שנים אחריות על תיבת הdsg של הואגיות החדשות.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כאמור, אין 5 שנים אחריות על תיבת הdsg של הואגיות החדשות.

חידשת לי... ועוד לתמימותי חשבתי לרגע שצמפיון נחמדים ללקוחות שלהם...

התיבה באמת מצריכה 5 שנים אחריות (הישנה לפחות) - זה כבר קלאץ 2 שהחליפו לי.

פורסם

אם יש לך סבלנות להשבית את הרכב בכל פעם שהגיר ילך או שמוסך רון בחיוג המהיר שלך אז לאון.

אם אתה רוצה שקט נפשי של אפס תקלות משביתות וכמעט אפס תקלות - מאזדה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אם יש לך סבלנות להשבית את הרכב בכל פעם שהגיר ילך או שמוסך רון בחיוג המהיר שלך אז לאון.

אם אתה רוצה שקט נפשי של אפס תקלות משביתות וכמעט אפס תקלות - מאזדה.

לאיביזה 14 שלי כאמור עם הגיר התקול לא היה בכלל בעיות. פעם ראשונה החליפו לי קלאץ (פעמיים, לא יודע למה, ממש חודשיים אחרי קניית הרכב) ומאז אני נוסע ללא תקלות.

פורסם

ועוד עצה - אל תתפעל מחישוקים ענקיים וצמיגים רחבים; הם גובים את מחירם הן בנוחות הנסיעה, הן בצריכת הדלק והן ברגישות הדופן שלהם.

סע במאזדה 3 1.5 עם חישוקים נורמאליים ( 16' )ולאחר מכן ב 2.0 עם חישוקי 18' וצמיגים בחתך 45, ותרגיש בהבדל התהומי.

נוחות הנסיעה המצויינת בגולף 125 מושגת גם בשל הצמיגים הצנועים יחסית שלה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן,

וכמובן גם עלות ההחלפה של הצמיגים כמעט פי 3.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

אכן הסיפורים על הDSG7 ו1.8 מעט מלחיצים בלשון המעטה...

בעיקר לאור העובדה שבשנתונים הראשונים הם שתו מלא שמן, השרשרת שלהם בעייתית וסיפורים על מצמדים לא שרדו הרבה זמן...

מישהו יודע האם הבעיות הללו עדיין רלוונטיות לשנתונים האחרונים של הלאון? האם מנועי 1.8TSI או הגיר DSG7 בדגמי 2017 עברו עדכונים כלשהם לעומת השנתונים הראשונים בהם היו רוב הבעיות?

אגב, הלאון 1.8TSI או 1.4TSI מגיעות עם DSG7 'יבש' או 'רטוב'?

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

חייב לציין לטובה את המאזדה, מאובזרת מאוד, נראית טוב חיצונית ופנימית, לא חסר לה כוח(תלוי מי אתה ועל מה אתה רגיל לנהוג)

הבעיה העיקרית שלה זה תא מטען סביר מאוד(הפתח שלו דיי קטן) ומושב אחורי צפוף יחסית.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
אכן הסיפורים על הDSG7 ו1.8 מעט מלחיצים בלשון המעטה...

בעיקר לאור העובדה שבשנתונים הראשונים הם שתו מלא שמן, השרשרת שלהם בעייתית

מדובר במנועים שונים - המנוע 1.8 הנוכחי שונה מהמנוע 1.8 של תחילת העשור. המנוע הנוכחי נמצא בשרות מ-2014.

בקשר להשוואת הלאון למאזדה 3, תלוי מה אתה מחפש. אם זה ביצועים, אז הלאון נותנת בראש למאזדה. אם ניהוג והנאה בנהיגה, אז המאזדה הרבה יותר מהנה מהלאון.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

הבעיה העיקרית שלה זה תא מטען סביר מאוד(הפתח שלו דיי קטן) ומושב אחורי צפוף יחסית.

הבעיה כלל לא קיימת בגירסת 5 הדלתות שלדעתי גם הרבה יותר יפה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הבעיה כלל לא קיימת בגירסת 5 הדלתות שלדעתי גם הרבה יותר יפה.

כנראה שאתה צודק, אני בעל 4 דלתות וצריך לקחת את זה בחשבון כי לא תמיד יש במלאי, כמו שקרה אצלנו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

הכי טוב לאון ידנית. גם תהנה מהכוח, גם מהמעורבות בנהיגה וגם תהיה פטור מה DSG. מה יש לכולם מהנהירה לאוטומט?! אין שום בעיה לנהוג וליהנות מתיבה ידנית מודרנית.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

• תוכן חדש...