Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פתיחת תיק נישואין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מספר שאלות בנוגע לפתיחת תיק נישואין, את מי אשאל אם לא אתכם שמבינים בהכל :)

1. הורי האישה גרושים, בכדי לפתוח תיק צריך להביא תעודת נישואין/גירושין האם העתק של התעודה מספיק או חייב את המקור?

2. האישה לא מעיר מגוריי ואנחנו פותחים את התיק בעיר שונה מהרשום בת.ז שלה, האם עדיין קיים תעודת רווקות או שהחוק כבר נכנס תוקף ולא מבקשים את השטות הזאת?

3.העדים יכולים להגיע במועד אחר ולא מתי שאני פותח את התיק?

4. האגרה משלמים ברבנות או שצריך לשלם בדואר וכד'?

פורסם

מהנסיון שלי, כל מה שיגידו לך לא ממש משנה, בסופו של דבר כל רבנות מתנהלת איך שבא לה.

לי הבטיחו וחזרו ואמרו שאין לי צורך להביא הורה, בפועל הרב לא הבין למה זה אמרו לי כך ובסוף כדי לחסוך לי ביקור חוזר הסכים לדבר עם אימי טלפונית (היא מאוד שמחה על ההשכמה).

אז לך על הצד הבטוח, תביא מקור, תוציא תעודת רווקות, שהעדים יבואו איתך, תשלם גם ברבנות וגם בדואר :-P

פורסם
אמרו שאין לי צורך להביא הורה

להביא הורים? הרבנים צריכים לשאול את אמא ואבא אם הם מרשים לך להתחתן? זה נשמע לי כמו להביא את ההורים לשיחת נזיפה אצל המנהל.

:-D

תשלם גם ברבנות וגם בדואר

התשלום העיקרי שלו יגיע דווקא אחרי החתונה...

:roll:

פורסם (נערך)
להביא הורה? זה עוד לא שמעתי...

הרבנים יותר חשדנים מכל חוקר בטחוני.

להורים של אמא שלי קראו מרים ויוחנן (כמובן בוורסיה של ארץ מגוריהם). זה הספיק לרבנים לביצוע חקירת שב"כ בסגנון של פצצה מתקתקת לפני שאשרו לאחותי להתחתן.

כאשר הגעתי לאות רבנות כמה חודשים אח"כ הם שינו את פרצופם, כנראה חטפו משהו על הראש, וניסו להיות נחמדים עד כדי גיחוך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תעודת רווקות או תעודת גירושין , תרגום לאנגלית , דרכונים, כרטיס טיסה לקפריסין , בבוקר נרשמים אחה"צ מבלים אולי ירחון דבש קטן באיה נאפה . אחרי כמה ימים חוזרים לארץ הולכים למשרד הפנים נרשמים כנשואים והנה לכם אתם נשואין בפועל כדת משה , ללא הצורך במכשפים כל שהם שיחטטו לכם בחיים . בגירושין תצתרכו לעבור ברבנות . בהצלחה!!!

ואם הרבנים לא יקבלו אז בכלל התמזל מזלכם .

פורסם

כדי להיות נשואים כדת משה הם צריכים גם ביאה. חשוב מאוד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם מחפשים להסתבך, אז מסתבכים.

אצלי הסיפור ארך לא יותר מחצי שעה שהתחתנתי.

קודם כל אתה יכול להרשם בכל רבנות באיזה עיר שאתה רוצה, אני וגרושתי אז עבדנו באילת אז נרשמנו שמה.

באתי עם שני תמונות פספורט (3 לאישה), תעודת נישואין של ההורים שלי ושל ההורים שלה (אף אחד לא זימן הורים) ואם הם גרושים אז להביא תעודת גירושים - התהליך הזה נועד תכל'ס להוכיח שאין ספק ביהדות, טלפון לשני חברים שיכולים להגיע ולהצהיר שאנחנו רווקים, מכתב מהרב שחיתן אותי (אני בחרתי אותו מראש) ואישור לימודים בשביל ההנחה (כי הייתי סטודנט באותו זמן).

אפילו הפקידה שם אמרה שאני אחד מהמסודרים שהיו אצלה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מוסלמים - הולכים לבית דין השרעי.

נוצרים - לאחת מתשע הכנסיות שמוכרות ע"י המדינה.

דרוזים - בתי דין הדרוזים.

חסרי דת - נישואים אזרחיים במסגרת ברית הזוגיות.

הזוג בעלי דת שונה אחד מהשני או שאחד מהם חסר דת - בעיה לצערנו טרם נפתרה עד היום.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לגבי "זוגות מעורבים" (סליחה על הביטוי המחליא) - טסים עם קצת טפסים לנופש קצרצר בקפריסין ובזאת זה נגמר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...