Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם היה לנו שקל על כל פעם שעלה כאן דיון על חוקיותן של ערכות הגבהה לרכבי שטח, כבר בטח היה לנו איזה 20 שקל לפחות.

מחודש מרץ האחרון - כך מסתבר - אפשר לעשות את זה באופן חוקי לגמרי ואפילו לרשום את זה ברישיון הרכב. Elibaba הלך לעשות את זה ושרד כדי לספר.

MAIN.jpgהגבהה-ברישיון-3.jpgהגבהה-ברישיון-4.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

אם זה המקום המנוהל ע"י רוני ואמנון, גם אני השגתי אישור הגבהה דרכם.

הם דאגו לי להכל, מ א' ועד ת', הרכב היה אצלם ממש מינימום זמן רק בשביל לבדוק את ההתקנה ולעשות בדיקות שנדרשות לפי ההוראה החדשה, הרישיון רכב ותעודה מזהה הושארו אצלם, לאחר שבוע הדוור נוקש בדלת ומוסר רישיון חדש עם האישור על ההגבהה.

יותר קל אפילו מלקחת ממתק מתינוק.

פורסם

אישור על הגבהה,מדינה בדיחה.

וזו גם הוכחה חותכת שבעלי אינטרסים וקומבינטורים מנהלים את המדינה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מעניין אבל מה קורה במקרה ההפוך? לא שיש לי כוונות להנמיך את הרכב (בכל זאת "אוונגארד", גם כך אני מאוד נזהר במדרכות וכניסות) אבל במקרה כזה מה התקנות?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בהנמכות אין חוקים. בטסט לא אומרים על זה שום דבר כל עוד אתה מספיק גבוה כדי לעלות שם על הבור, אבל בוחן תנועה שרואה קפיצים בצבע כחול זוהר עם בולם אדום יכול להזיק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...