Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ושבת שלום.

אני צריך להחליף כריות בולם ברכב שלי.

הרכב הוא פיאט פונטו גרנדה 2007.

אני רוצה להזמין מחו"ל כי בארץ המחירים יקרים ואין לי בעיה לחכות עם זה קצת.

עשיתי חיפוש בפורום ולא הצלחתי למצוא אתר כזה.

לעומת זאת ראיתי באיביי שיש הרבה חברות עם מחירים שונים.

אשמח להמלצה לחברה מסוימת עדיף למקורי, אם אפשר גם קישור לזוג כריות בולם.

אגב אם אני כבר מחליף כריות בולם יש עוד משהו שכדאי להחליף/לשים לב אליו כי גם ככה פותחים שם את כל העסק?

תודה.

פורסם
לא מזמן החלפתי כרית בולם כזו. היא מגיעה עם המייסב בתוכה ולרן היא קצת יקרה. אם אני זוכר נכון העלות שלה הייתה סביב ה 200 שח.

תודה על התגובה.

200 ליחידה או לזוג?

מאיפה קנית?

פורסם

200 שקל לכרית+מיסב זה לא יקר בכלל.

אני בחיפושים למיסב וכרית בולם ללאנטיס והמחירים בשמיים וקשה להשיג תחליפי איכותי.

פורסם
200 שקל לכרית+מיסב זה לא יקר בכלל.

אני בחיפושים למיסב וכרית בולם ללאנטיס והמחירים בשמיים וקשה להשיג תחליפי איכותי.

השאלה אם אתה מחפש בארץ או מחו"ל. ף

בארץ זה עולה יותר מ200 ליחידה

פורסם

מחפש בארץ, עוד לא ניגשתי לחפש בחו"ל כי אני יודע שאצטרך לשלם מיסים וחרטות כאלה ואחרות למדינה, אז עולה השאלה אם שווה להשקיע 1000 שקל לכריות+מיסבים מקוריים(ועוד כמעט 700 שקל לבולמים).

פורסם

2 מקוריים ב 280 ש"ח - על כל מקרה תוודא עם המוכר שזה מתאים לאוטו שלך, הוא יכול לבדוק לך לפי מספר שלדה - או לחלופין תחכה שמישהו יאשר את מה שכתבתי לגבי ההתאמה של החלק לרכב שלך.

כמעט בטוח שזה מתאים.

פורסם
2 מקוריים ב 280 ש"ח - על כל מקרה תוודא עם המוכר שזה מתאים לאוטו שלך, הוא יכול לבדוק לך לפי מספר שלדה - או לחלופין תחכה שמישהו יאשר את מה שכתבתי לגבי ההתאמה של החלק לרכב שלך.

כמעט בטוח שזה מתאים.

תודה רבה.

אבל רשום שזה לפיאט פנדה.. מתאים גם לגרנה פונטו?

• תוכן חדש...