Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע בבעלותי סיריון קטנה 1.3 2008 שאני מעוניין להחליפה במכונית הנ"ל.

הסיריון עושה את כל מה שהיא יועדה לעשות בצורה הכי טובה ביותר לסוג הרכב (לדעתי) וברמה טובה.

מבחינת אמינות לא היו בעיות משמעותיות והסעיף הזה מאוד חשוב לי ברכב הבא.

אנחנו כרגע שתי נפשות שבעתיד הקרוב נגדל לשלוש ובאופן כללי ובלי קשר אנחנו מעמיסים המון (עסק עצמאי) לכן הסיריון לא עונה על הדרישות יותר, כמו כן, היא יד 1 עם בסביבות 55 אק"מ אז אני מאמין שעדיין יש לה ערך שניתן להמיר אותו במיוחד שהצורך משתנה.

דבר בולט בסקודה שמשך את תשומת ליבנו הוא תא המטען הענקי שגם יכול להיפתח כדלת חמישית 'סוגר לנו את הפינה' מעל ומעבר מבחינת הצורך הזה.

מין הסתם שהסקודה מרווחת יותר, מאובזרת יותר וגם חזקה שלא על חשבון צריכת דלק (בהשוואה לסיריון לפי נתוני צריכת דלק של משתמשים) הן יתרונות מובהקים.

ההתלבטות שלי היא כזאת:

קראתי רבות בפורום ובמקורות אחרים שיש בעיות עם הדגמים הללו ולעיתים תכופות יותר מהמקובל הם נכנסים או נכנסו למוסך והושבתו עקב מנועים וגירים וכו'.

אני לא המומחה הכי גדול במכוניות, מצעירותי התניידתי על קטנוע גדול (MP3) ובאופן כללי חוש טכני וידיים טובות הן כלים שמצויים בידי אם הפרטים האלו עוזרים למענה לפוסט הזה.

ולשאלות ספציפיות:

הדגם המדובר שאני מתעניין בו הוא בציר 2012, מנוע 2.0 עם גיר אוטומטי.

לא DSG, האם יכול להיות שמדובר על DSG בכל זאת?

מה אני צריך לדעת לפני שאני עושה מהלך רציני לקראת מודעת יד שניה?

האם הסופרב 2.0 סובלת מכל המחלות של ה1.8 והאמינות ירודה?

יש אופציות כמו מאזדה 6 שנראית יותר אמינה אך אין לה את התא המטען בתצורה כזאת, האם יש אופציה יותר 'בטוחה' באופן יחסי מהסופרב?

אשמח לשמוע כל פרטים שייסעו לי בהחלטה.

פורסם

למנוע 2000 אין את המחלות של ה1800 כנל לגיר dsg6 שמשודך למנוע במקום הdsg7 הבעייתי.. תבדוק את המונדאו מאותם שנתונים.. רכב מעולה ומרווח חפש את ה5 דלתות תא מטען ענק

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

• תוכן חדש...