Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם 

יש לאשתי מאזדה 3 2009 מנוע 1.6 דור שני 

לאחרונה בוצע ברכס טיפול גדול חלקים מקוריים 

ושמן מנוע motul 8100 5/30

בקיצור לא חסכתי 

לאחרונה שמתי לב 

שבבוקר יש רעשי תקתוקים חזקים 

שנעלמים תוך כמה שניות 

אשתי מניעה ונוסעת ישר 

בלי לחכות אפילו 10 שניות 

ואין דרך לשנות את זה .. 

האם יש מה לעשות אם זה ? 

תוסף באיכות מאוד גבוהה ? 

אולי שמן מנוע אחר ? 

תודה לעונים

Sent from my SM-G900W8 using Tapatalk

פורסם

תקין.

מנסיון עם אותו רכב בדיוק.

אתה מניע את הרכב ושומע רעש "כבד" מהמנוע והאגזוז מוציא אדים ולפעמים טיפה ריח של אדי דלק..

לאחר חצי דקה-דקה זה נחלש וחוזר לרעש הרגיל..

פורסם

תופעה אופיינית לדגם זה.גם לי יש מזדה 3 מודל 2010 וזה בדיוק מה שקורה בבוקר בהנעה ראשונית.זה נוסע מהבוכנות במנוע.אפשר לחיות עם זה.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

פורסם
תופעה אופיינית לדגם זה.גם לי יש מזדה 3 מודל 2010 וזה בדיוק מה שקורה בבוקר בהנעה ראשונית.זה נוסע מהבוכנות במנוע.אפשר לחיות עם זה.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

מה הכוונה מהבוכנות?

פורסם
תעבור לשמן מנוע מוטוקראפט מאז המעבר עליו הרעשים פחתו עד כדי שבקושי נשמעים

שמן מוטול 8100 .... יש יותר טוב מי זה ??

פורסם

אני גם עם שמן מוטוקראפט ואלו הרעשים הרגילים. מה שגם שמתי לב שזה קיים בכל המאזדות הדגמים האלו.

אולי פות"ש יכול להעלות סרטון?

• ספונסר פורום
פורסם

מחזק את עניין החלפת השמן.

מניסיוני, דווקא שמן של קסטרול פותר את העניין כמעט לחלוטין.

קסטרול אדג' 5W30

ואכן, נפוץ ברכבי מאזדה בשנתונים האלה (פחות או יותר)

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

אכן התופעה קיימת גם באדג' וגם מגנטיק מנסיון של הטיפולים האחרונים ונשמע אותו הדבר לדעתי(אולי חדי אוזן ישמעו הבדל),

בכל אופן גם במאזדה 3 שלי אקטיב 2010 התופעה קיימת, נשמעת חזק בעיקר בחורף, בקיץ בבקרים עם מעלות נוחות נשמעים תיקתוקים ממש עדינים

• תוכן חדש...