Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קונה בסופר, כי קניתי כמה פעמים בשוק ותמיד אני נופל על הרמאים שמזייפים במשקל, אז החלטתי שחבל על הזמן שלי, בסופר לפחות המשקל 99% מהזמן תקין.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

איזה פוסט מצחיק, האינטרנט השתלט לכם על המח!

יש מין קונספט כזה שמלא אנשים באים, מרימים בסטה, עורמים עליה פירות או ירקות או חיקויים של טרנינג אדידס ומנסים למכור.

נסיונות המכירה כוללים טעימות (מה שאין אצל הירקן או בסופר), צעקות "צוקר...צוקר..." , "כל אבטיח, מלמיליאן" ו "אינאעל העולם".

אנשים אחרים לגמרי, שרוצים לקנות פירות וירקות, מגיעים בהמוניהם לקנות וכך יש תחרות מחירים ואיכות בין הבסטיונרים.

קוראים לזה....שוק.

אי אפשר להזמין משלוח באינטרנט...:wink:

פות"ש, אלא אם פיספסתי, לא ציינת איפה אתה גר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
קודם כל תודה לכולם על התשובות, אגש לבדוק :)

שוקבוק זה רק משלוחים?

אני בעקרון מראשל"צ, אז כל האופציות שיש לי כאן זה ירקנים לא מי יודע מה טובים וסחורה לא תמיד טריה, או סופרים שכמו השם שלהם סופר יקרים (אננס בטיב טעם בגודל של אגרוף קטן ב 50 שקל).

DERISH- התכוונתי ללכת למקום כזה שנה שעברה אבל כשראיתי את המחירים ראיתי שאין הבדל ביניהם לבין הרשתות היקרות שאני מכיר בעיר, ולגבי בית יצחק מצאתי את העמוד שלהם בפייסבוק תודה :)

DISCO- ידוע לך איזה מקומות בדיוק?

:p

צודק, כתבתי איזור המרכז ולא עיר - אני בראשון לציון

כמו שאתה רואה כבר כתבת.

אם אתה מחפש חנות פיזית כנס כל פעם לירקן אחר עד שתמצא את מבוקשך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עברתי כמה האמת, יש ירקן גם קרוב לשכונה בנווה ים (הירקן ברמת אליהו), הוא היחיד שמצאתי אצלו סחורה נחמדה במחירים הגיוניים אבל אין לו מבחר ענק כל הזמן.

למה נהיה כל כך קשה למצוא ירקנים בארץ? לא זכור לי הנושא הזה לפני כמה שנים..

Opel Adam S 2017

פורסם

לדעתי כדאי לך לבקר בכרמלה, סה"כ המיקום קרוב לצומת חולון ומאד נגיש. המקום הוא מרלוג של ירקות ופירות ממנו יוצאים משלוחים, אם מגיעים פיזית למקום אפשר לקנות סחורה שרק הגיע מהשוק הסיטונאי ועומדת בקירור. המחירים לא זולים בכלל, אבל מבחינת איכות הסחורה והשפע לא מצאתי להם מתחרים באזור המרכז.

פורסם
קודם כל תודה לכולם על התשובות, אגש לבדוק :)

שוקבוק זה רק משלוחים?

אני בעקרון מראשל"צ, אז כל האופציות שיש לי כאן זה ירקנים לא מי יודע מה טובים וסחורה לא תמיד טריה, או סופרים שכמו השם שלהם סופר יקרים (אננס בטיב טעם בגודל של אגרוף קטן ב 50 שקל).

DERISH- התכוונתי ללכת למקום כזה שנה שעברה אבל כשראיתי את המחירים ראיתי שאין הבדל ביניהם לבין הרשתות היקרות שאני מכיר בעיר, ולגבי בית יצחק מצאתי את העמוד שלהם בפייסבוק תודה :)

DISCO- ידוע לך איזה מקומות בדיוק?

יש לך את רשת החקלאי.

יש להם סניף ברחוב ז'בוטינסקי 16 הידוע גם כ-שק"ם/קניון לב העיר/ליד היכל התרבות.

בנוסף יש לך 3 סניפים של חצי חינם במערב. אחלה פירות וירקות במחירים סבבה.

פורסם

למקום בקידרון קוראים משק קרישנר.

מחר כנראה אקפוץ לשם אם אתה רוצה לדעת משהו אברר לך

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

• תוכן חדש...