Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני לרוב קונה פירות במחירים גבוהים שלא מצדיקים את התמורה (טיב טעם, שופרסל וכו'), איכות בינונית פירות רקובים לפעמים ומחירים מוגזמים לכל כיס, מילא היה שווה..

יש למישהו מושג איפה ניתן להשיג אננס אבטיח וכו' של העונה או אפילו אם יש דברים מיוחדים, אצל ירקנים סופרים / שווקים וחקלאים?

לא מצאתי יותר מדי ברשת לצערי, אשמח לכיוון (במיוחד לאננס!).

תודה :)

Opel Adam S 2017

פורסם

יש במושב קדרון ליד גדרה גם משקים שמוכרים.

סחורה באיכות טובה ומחירים סבירים

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

פורסם

~

אננס מגדלים (בין היתר) במושב בית יצחק הסמוך לנתניה, ומוכרים במספר מידות ורמות מחיר. יש אצלם גם פירות אקזוטיים נוספים בסוף השבוע, ולא רחוק משם חנות מפעל קטנה של המחלבה המקומית. אם זה חשוב, אנסה להשיג את הפרטים.

באופן כללי, כל 'משקי החקלאים' ונקודות המכירה הישירה שיצא לי לבקר בהם בישראל היו די בלוף. המחירים אותו דבר או גבוהים יותר מאשר בסופרים, תודעת השירות בד"כ אפסית, והאיכות סטנדרטית למדי. מעבר לנרטיב הרומנטי של האיכר הנדפק שהחליט לפעול נגד המערכת, אין בבסטות האלה שום טעם או ערך מוסף ללקוח.

אם בכ"ז בא לך לנסות, יש ריכוז של עסקים רלוונטיים בדף התאחדות האיכרים והחקלאים בפייסבוק.

פורסם

+1 לדריש.

לדעתי, החקלאים ממש יורים לעצמם ברגל כשהם מנסים לקחת לכיסם את פערי התיווך שעליהם הם מתלוננים.

פורסם

יום שישי בבוקר, החל מ 07:00 יש 'שוק' של חקלאים ברמת השרון, בשדות. פירות, ירקות ועוד. טרי, טעים וזול. התורים שם ארוכים אבל העסק 'רץ'.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אזור המרכז די גדול, יעזור אם תמקד. אני קונה את כל הםירות והירקות בשווקים פשוט. יוצא יותר זול מהרשתות והסחורה בדרך כלל טובה יותר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני עצלן ועסוק אז קונה בשוקבוק. זולים הם לא אבל הסחורה טריה, איכותית ומחכה ליד הדלת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קודם כל תודה לכולם על התשובות, אגש לבדוק :)

שוקבוק זה רק משלוחים?

אני בעקרון מראשל"צ, אז כל האופציות שיש לי כאן זה ירקנים לא מי יודע מה טובים וסחורה לא תמיד טריה, או סופרים שכמו השם שלהם סופר יקרים (אננס בטיב טעם בגודל של אגרוף קטן ב 50 שקל).

DERISH- התכוונתי ללכת למקום כזה שנה שעברה אבל כשראיתי את המחירים ראיתי שאין הבדל ביניהם לבין הרשתות היקרות שאני מכיר בעיר, ולגבי בית יצחק מצאתי את העמוד שלהם בפייסבוק תודה :)

DISCO- ידוע לך איזה מקומות בדיוק?

Opel Adam S 2017

פורסם

סע לשוק רמלה,עדיפות ימי חמישי ושישי.

יש הכול טרי וטעים.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אם אתה גם בענייני דגים, אז ימי שני וחמישי הם ימים שמקבלים בהם סחורה טרייה וטובה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

DISCO- ידוע לך איזה מקומות בדיוק?

ברור.

כנס לרמת השרון מצומת הכפר הירוק. ברמזור הראשון פנה מערבה / שמאלה.

סע מערבה, בכיכר הרביעית אתה כבר תראה את עשרות המכוניות החונות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ההורים שלי קונים אצל ירקן ברמת אליהו ואמא שלי לא מתפשרת על פירות וירקות ... לא יודע לגבי המחיר.

אם תרצה אברר לך את השם.

פורסם

פירות ושירות בטירה, גם בשר למי שלא מקפיד.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

בתור אחד שמבקר הרבה בשווקים, לצערי קשה למצוא סחורה טובה באזור המרכז. סחורה ברמה גבוהה במחירים זולים יש בשווקי עראבה ותרשיחא, לצערי זה לא נגיש אבל בהחלט טיול נחמד לשבתות.

באזור המרכז הסחורה הכי טובה לדעתי ב"כרמלה", יושבים בבית פנורמה, מומלץ וניתן לקנות במקום או להזמין דרך האתר.

• תוכן חדש...