Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים תוצרת סין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קוריוז שהיה לי לפני כשבועיים: אני צריך להחליף רביעיית צמיגים בסויפט של אשתי.

ניגשתי לצמיגיה גדולה בנשר וביקשתי הצעת מחיר. הצמיגאי הודיע לי שרביעיית צמיגים סיניים תעלה כ-900 ש"ח (או אולי 700, לא התייחסתי להצעה ברצינות). עניתי לו שביקשתי הצעת מחיר לצמיגים. הבחור זרק שמות של מספר מותגים ידועים. ביקשתי לדעת באיזה דגם מדובר (הרי רציתי לבדוק עלויות), הבחור הודיע לי שאני מנסה להיות חכם ולא מבין כלום. את הכסף שלי כבר לא יראה.

ובאותו עניין - אחותי רכשה לאחרונה רכב חדש מחברת ליסינג. כמובן שצ'יפרו אותה ברביעיית צמיגים מבריקים. היום ראיתי מי היצרן (וזו הפעם הראשונה שנתקלתי בו, הפעם השניה היתה במעלה השרשור הנוכחי) - Farroad. וזה אחרי שהזהרתי אותה מצמיגים עלומי שם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מריח טרול... חבל שאתם עונים לו ברצינות.

חבל שגולשים כמוך מגיבים בזלזול. יש משפט שאומר "סייג לחוכמה שתיקה". אין לך שמץ של מושג מה מצבי הכלכלי וכמה כל שקל חשוב.

Sent from my LON-L29 using Tapatalk

פורסם
אם בצמיגים עסקתם חברת DUNLOP איזו מדינה מייצרים את הצמיגים שלהם ?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

זה משתנה בין דגם לדגם.

מאנגליה ועד אינדונזיה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש מקומות בהם לא מתקמצנים - במיוחד משיקולי בטיחות. ממליץ לך להתיחס לצמיגים כמו לארון החשמל - מוצר לא איכותי עלול לעלות בחייך או בחיי מי מבני משפחתך.

בדרך כלל רכבים הנועלים צמיגים במידות האמורות ננהגים על ידי אנשים שהפרוטה מצויה בכיסם. אלה לא מידות של יונדאי גטס. ומי שמסוגל לממן רכב כזה בדרך כלל יעמוד גם בעלות של 500 ש"ח נוספים בשנה, הגם שהם יורדים מכרטיס האשראי כעת ולא על פני 3 שנים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
קוריוז שהיה לי לפני כשבועיים: אני צריך להחליף רביעיית צמיגים בסויפט של אשתי.

ניגשתי לצמיגיה גדולה בנשר וביקשתי הצעת מחיר. הצמיגאי הודיע לי שרביעיית צמיגים סיניים תעלה כ-900 ש"ח (או אולי 700, לא התייחסתי להצעה ברצינות). עניתי לו שביקשתי הצעת מחיר לצמיגים. הבחור זרק שמות של מספר מותגים ידועים. ביקשתי לדעת באיזה דגם מדובר (הרי רציתי לבדוק עלויות), הבחור הודיע לי שאני מנסה להיות חכם ולא מבין כלום. את הכסף שלי כבר לא יראה.

ובאותו עניין - אחותי רכשה לאחרונה רכב חדש מחברת ליסינג. כמובן שצ'יפרו אותה ברביעיית צמיגים מבריקים. היום ראיתי מי היצרן (וזו הפעם הראשונה שנתקלתי בו, הפעם השניה היתה במעלה השרשור הנוכחי) - Farroad. וזה אחרי שהזהרתי אותה מצמיגים עלומי שם.

ממליץ לך לגשת לצמיגי תמר באיזור התעשייה של ק.חיים.

פורסם
חבל שגולשים כמוך מגיבים בזלזול. יש משפט שאומר "סייג לחוכמה שתיקה". אין לך שמץ של מושג מה מצבי הכלכלי וכמה כל שקל חשוב.

Sent from my LON-L29 using Tapatalk

אז,

להחזיק רכב עם גאנט של 18 אינץ במידה כזאת זה כן משתלם כלכלית? בחייך, הבחור רק אמר שבמכיוון שלא עשית חיפוש בפורום או ברשת, שואלים על צמיגים סיניים 10 פעמים ביום כל יום במשך כל החודש, אפשר למצוא מספיק תשובות זהות וזה הכל, זאת הייתה כל כוונתו.

אם אתה משקיע בפורום בהמתנה לתשובה וכו', אתה יכול להשקיע גם בלבצע חיפוש וזכותו של כל אדם בפורום להגיד מה על דעתו בדיוק כמו שזכותך לשאול כל מה שעל דעתך וכמו תוכים, חוזרים על אותו הדבר ואתה צריך להבין שזה שוחק, מאוד.

עד לרמה שבהם יש שרשורים שלא עונים לאנשים כי זה חוזר על עצמו 10 פעמים.

עד שתקבל עוד תשובות, תסרוק את הפורום בחיפוש בסיסי של "צמיגים סיניים" לא משנה מידה או כל דבר כזה או אחר, ראה תגובות פשוט.

בנוסף, אם חיי משפחתך חשובים לך, החיים שלך ובכלל הבטיחות שלך על הכבישים, אל תרכוש צמיגים סיניים, נקודה.

תשקיע עוד 500 שקלים רכוש צמיגי מותג ולא חסר, HANKOOK מייצרים צמיגים מעולים במחירים מדהימים, מה רע?

כרגע יש לך מזל כי תקופת החורף עברה, אבל עם הגשמים שיחזרו, וחלילה מקרה כזה או אחר אתה תקלל את היום שבו חסכת 400 שקלים.

כך או כך את הצמיגים אתה מחליף פעם בכמה שנים, לא שווה עוד 500 שקלים? במיוחד לאדם שיש לו אינטרנט ורכב עם גאנט של 18 אינצ', עזוב אותך שטויות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

בדרך כלל רכבים הנועלים צמיגים במידות האמורות ננהגים על ידי אנשים שהפרוטה מצויה בכיסם. אלה לא מידות של יונדאי גטס. ומי שמסוגל לממן רכב כזה בדרך כלל יעמוד גם בעלות של 500 ש"ח נוספים בשנה, הגם שהם יורדים מכרטיס האשראי כעת ולא על פני 3 שנים.

לא בטוח, הג'יפונים מחליפים את המשפחתיות ושם הצמיגים במידות גדולות יותר.

חוץ מזה, אין מה להיכנס לכיס של הבחור. חשוב להביא לידיעתו שצמיגים מחברות סיניות שמתחלפות כל שני וחמישי זה זבל שמשפיע לרעה על הבלימה בכביש רטוב ועל האחיזה + גומי שמתבלה מהר יותר ומצריך החלפת צמיג בתדירות גבוהה יותר. שיעשה חשבון ויחליט מה טוב לו ולמשפחתו.

לדעתי התיאור "סכנת חיים" הוא די מוגזם, לרכב יש מערכות בטיחות נוספות מלבד צמיגים. חצי מהמכוניות על הכביש נועלות את הזבל הנ"ל ואנחנו לא סובלים מדילול אוכלוסין בעקבות זה.

רק כדי להבהיר, גם אני נגד קניית צמיגים כאלה, אבל פרופורציות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רוכב איטי - הג'יפונים החליפו את המשפחתיות ב-2-3 השנים האחרונות, כלומר מרביתם די חדשים ובעלי ערך. הוסף לכך גם את עלויות האחזקה השוטפת הגבוהות יחסית שלהם, ולפחות המסקנה שלי היא כי מרבית בעליהם אינם מהמגרדים את התחתית. מצד שני, בהודעה #17 מצהיר פות"ש ש"כל שקל חשוב" . משהו לא מתחבר לי. אלא אם מדובר במישהו כמו שמצטייר כאן.

לגבי "דילול האוכלוסין" - האם יש לך מידע כלשהו על סוג ומצב הצמיגים בתאונות שונות ? אני לא בטוח שהסטטיסטיקה בכלל מתבצעת, ועד כמה מצב הצמיגים בהקשר של גרימת תאונות מתועד.

ודבר אחרון, שוב בעניין חסכון - סט צמיגים טוב שחוסך תאונת "פרצוף תחת" אחת במהלך חייו חסך כסף - כיון שעלות הנזק במקרים רבים גבוהה מההפרש במחיר סט צמיגים.

פורסם

אני מקפיד להתקין ברכבי רק צמיגי מוצג. לפני כמה שנים נאלצתי להתקין זוג סינים בשל חוסר יכולת למצוא צמיגי מותג במידה מתאימה.

כבר בנסיעה הראשונה הרגשתי הבדל עצום באחיזת הכביש, ולאחר מספר חודשים השלכתי את הסינים לפח.

צמיגים סינים אמליץ להתקין רק אם הרכב משמש לנסיעה איטית מאוד בתנאים אידיאלים. למשל, כשהרכב משמש רק לנסיעה לסופרמרקט ובחזרה. בכל מקרה אחר - רק מותג.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני עדיין מחכה לתסקיר רציני שמשווה בין צמיגים סינים לבין צמיגים לא סינים (כאשר שניהם בערך באותה רמת מחיר). הפסילה הגורפת של צמיגים סינים איך ששומעים את המילה סיני, צריכה להיות מגובת במשהו ולא בגלל שחוזרים על זה כמו מנטרה.

פורסם

תראה, אני עם קורולה ישנה ואני יכול להגיד לך שאני מחליק הרבה ואין אחיזה גם עם צמיגים יוקרתיים, גרמנים ויפנים. בקטע הזה, מבחינתי , אין הבדל כל כך.

אבל נראה לך שאני אעז לשים צמיגים סיניים ברכב גם במצב כזה? ממש לא, אני עדיין מעדיף את השקט והאמינות והיתרונות של צמיג בעל שם.

אם אני יכול להשיג צמיג FALKEN Z914 שמומלץ פה וברחבי העולם בקצת יותר מ1000 שקל, אין מילה יותר מתאימה מטיפש והזוי בבמחיר כזה אתה קונה צמיג סיני עם שלל תיאורים הזויים של פאנצ'מאכרים שאתה לא צריך יותר מזה וברור לך מה נכון.

אגב, לפני כמה שנים טובות משרד התחבורה כבר פסל כל תקופה צמיגים סיניים בטענה שלא עומדים בתקן. אני רואה את הפסילות האלו הישנות תקפות גם לצמיגים שמאושרים, לא יודע, תחושה שלי עקב איכות ירודה של מוצרים סיניים.

בהצלחה.

פורסם
הם אותו הדבר.

בכל מקרה, צמיגים מחברה ידועה במידה הזאת יעלו כפול או יותר מכפול.

עשרות רכבי ליסינג נעים בכבישים עם צמיגים סיניים.

שמות יותר מוכרים הם farroad ו goodride.

תוספת של 1000ש"ח יכולה בקלות להיות ההבדל בין החיים למוות,מרחק העצירה של הצמיגים הנחותים האלה גדול בהרבה מאשר של צמיגים מחברות רציניות.

מעבר לכך הם רועשים,לא אוחזים,לא מתנהגים בכביש רטוב,וקשים יותר.

ואת מי מעניין בכלל כמה הליסינג קונה או לא?!,הם קונים גם קורולה בגלל שהיבואן נותן להם הנחה גדולה על חשבון הלקוחות הפרטיים..

פורסם
אני עדיין מחכה לתסקיר רציני שמשווה בין צמיגים סינים לבין צמיגים לא סינים (כאשר שניהם בערך באותה רמת מחיר). הפסילה הגורפת של צמיגים סינים איך ששומעים את המילה סיני, צריכה להיות מגובת במשהו ולא בגלל שחוזרים על זה כמו מנטרה.

אם היית בודק כמו שצריך היית מוצא בלי בעיה השוואה של מרחק עצירה והתנהגות,רק צריך לחפש.

פורסם

.

תמיד טוב להתחיל בחיפוש איכותי בגוגל ולראות מבחנים כאלו ואחרים, לא חסר.

אחרת תחכה עוד הרבה זמן, מה שמכניס כסף, לא פוגעים בו.

פורסם

סתם דוגמא שמצאתי בגוגל

האמת היא שהחיפוש קשה, כיון שהתוצאות מוצפות בפרסומות של ספקים ובתשובות לא רלוונטיות. אבל ככל שמצאתי - ההתיחסות לצמיגים סיניים הן "עומדים בתקנים, אבל...." מצד שני פ צמיגים ממותגים מוכרים המיוצרים במפעלים סיניים המפוקחים על ידי החברה האם מתאימים באיכותם למותג.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...