Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים תוצרת סין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אדם אומלל.

המכשיר סלולאר שלו עלה יותר מהחיים של עצמו... ישקיע בצמיגים [emoji38]

זכיתי בו בהגרלה חבריקו, לא שילמתי עליו ולו שקל אחד. לפניו היה לי אייפון 4 שקניתי מיד 2.

Sent from my LON-L29 using Tapatalk

פורסם

לא כל כך הבנתי מה קורה בתמונה, יש לך מידת צמיגים שונה מאחורה ומקדימה?

לא סביר בעליל, אני בספק אם יש צמיגייה שהייתה מוכנה להתקין לך צמיגים ככה. זו עבירה על החוק.

ואם לא - עשית פוטושופ? אתה טרול משועמם וחסר חיים.

פורסם

לא הבנת קריוס, הימני בתמונה זה החדש. השמאלי זה הישן לפני שהוחלף. ביקשתי שירכיבו לי כדי לראות את ההבדלים ואם תעשה זום תשים לב שהקאפה בגלגל האחורי חסרה.

פורסם

עכשיו אני די בטוח שאתה טרול משועמם עם גישה לפוטושופ.

די ברור שהתמונה ששלחת לא צולמה באיזה מתחם של פנצ'ריה ואין שום דבר כזה באיזור מסביב,

כך שאין סיכוי שהתמונה צולמה תוך כדי תהליך ההחלפה.

פורסם

חוץ מזה, הוא סחב את הסאנרוף של אושריקו

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אגב, פותח השרשור, עוד נקודה מעניינת:

בהודעה הראשונה שלך ציינת שאתה מחפש צמיגים במידה 225/60R18 אבל זו כלל לא מידה מאושרת על המאזדה 6 שצילמת.

סתם שתדע לפעמים הבאות שתרצה להטריל...

פורסם

אני לא מבין מה זה כל הטרול וההטרלות האלה שאתם אומרים אבל מה זאת אומרת מידה מאושרת, זה צמיג, הוא נכנס בלי בעיה שם.

פורסם

אתה מתכוון לבייגלה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני לא מבין מה זה כל הטרול וההטרלות האלה שאתם אומרים אבל מה זאת אומרת מידה מאושרת, זה צמיג, הוא נכנס בלי בעיה שם.

מוזר, פה דווקא נראה שאתה דווקא מבין טוב מאד מה זה אומר מידה מאושרת:

כמובן לפי הוראות יצרן, לפי קוד מהירות והכל.

קיצר, כמו שסבתא שלי ז"ל הייתה אומרת - עזוב אותי באמא'שך.

פורסם

תיארתי לעצמי שזאת מזדה 3 או 6. ברכבים האלה שמים גלגלים במידות הזויות עם חתך נמוך (לרכב משפחתי, כן?), שנראות טוב באולם תצוגה, אבל לא נוחות לנסיעה בעליל, ועולות טון כסף כשצריך להחליף.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
תיארתי לעצמי שזאת מזדה 3 או 6. ברכבים האלה שמים גלגלים במידות הזויות עם חתך נמוך (לרכב משפחתי, כן?), שנראות טוב באולם תצוגה, אבל לא נוחות לנסיעה בעליל, ועולות טון כסף כשצריך להחליף.

נו באמת, איך אפשר להתבלבל בין 3 ל-6, רכב הספורט של מאזדה? לעניין האמירה על נוחות, היא הייתה נוחה על הקודמים ונוחה גם על החדשים. אני נוסע כ 6000 קמ בשנה אז השיקול של החלפה לא רלוונטי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...