Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק להמלצה- מסעדה איטלקית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה מעיין, בשביל אלו שאוכלים כשר, אני אמשיך לחכות להמלצה תודה שוב

תיארתי לעצמי שזה לא יעזור לך כי רשמת בשרשור שאתה מחפש מסעדות כשרות, אבל הייתי חייבת להביע דעה במיוחד שמדובר במסעדה איטלקית טובה כמו אמורה מיו.

בקיצור, ידעתי שזה עניין של דקות עד שאמצא מסעדה כשרה וזה הגיע אליי, אלפרדו בפתח תקווה

נזכרתי שחברה הכי טובה שלי והמשפחה שלה אוכלים שם הרבה והיא המליצה לי על המקום ורצתה לקחת אותי ואת החברות לשם (אבל בסוף לא הלכנו)

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תיארתי לעצמי שזה לא יעזור לך כי רשמת בשרשור שאתה מחפש מסעדות כשרות, אבל הייתי חייבת להביע דעה במיוחד שמדובר במסעדה איטלקית טובה כמו אמורה מיו.

בקיצור, ידעתי שזה עניין של דקות עד שאמצא מסעדה כשרה וזה הגיע אליי, אלפרדו בפתח תקווה

נזכרתי שחברה הכי טובה שלי והמשפחה שלה אוכלים שם הרבה והיא המליצה לי על המקום ורצתה לקחת אותי ואת החברות לשם (אבל בסוף לא הלכנו)

מסעדה מצוינת,אבל אני מחפש בראשון לציון

פורסם
כי כספר חיפש מסעדה לפני 8 שנים... והוא כבר נשוי! :-P

ואני עכשיו מנסה להיזכר האם בת הזוג עבורה חיפשתי את המסעדה היתה אישתי או בת הזוג לפניה.

עדכון: מדובר באישתי המקסימה!

מאז עברנו ממסעדות איטלקיות למסעדות בשריות ברמה גבוהה יותר (וכשרות)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בשביל אלו של עכשיו ואלו של לפני 8 שנים, מאוד מאוד ממליץ על קפה איטליה בת"א (איזור יגאל אלון, מאחורי אלפא). לא לפספס את התותים במסקרפונה...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

רטטוי אחרי שביקרתי בה אתמול... מומלצת בהחלט מכל הבחינות

שירות

אוכל מדויק בתיבלון

שקט ופסטורליות

יוצא מן הכלל אחזור לשם לעיתים קרובות(שווה את הנסיעה)

פורסם

אם כבר הוקפץ אני חייב להביע את דעתי על אלפרדו.

המסעדה עצמה יפה ונחמד לשבת ליד החלון עם המפל והתאורה.

אבל זה בערך סוף היתרונות.

הפסטות שלהם על הפנים לקחתי שם רביולי וחשבתי שזה קרטון. הפסטות בטוח לא מיוצרות במקום.

רוטב עגבניות עם זיתי קלמטה היה סבבה אבל לא יותר מזה. טעם של רוטב קנוי.

אכלתי שם פעם אחת בשבעה חודשים ( אני עובד במתחם של פארק איזורים) ואני לא אחזור.

אם כבר מסעדה איטלקית בפתח תקווה, במרחק חמש דקות נסיעה משם יש את טריולה שהיא לדעתי ולדעת הקולגות שלי מצוינת. יש להם מנות מצוינות אבל הם לא כשרים ( כן ניתן להזמין מנות כשרות והם לרוב גם שואלים).

אנחנו אוכלים בערך פעם בשבוע-שבועיים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם כבר הקפיצו...

אני חייב לחלוק על הביקורות הטובות שניתנו לבליני, איכות האוכל נמוכה למדי.

אם מסעדה איטלקית, פרונטו מומלצת מאוד.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
פרונטו ואיל-פסטיו , אלה המסעדות האיטלקיות הכי טובות שאכלתי בהן בארץ , אל תלך למסעדה אחרת תאמין לי !

מבחינת אוכל, אל פסטיו נהדרת, אבל רומנטית היא לא...

מאז עברנו ממסעדות איטלקיות למסעדות בשריות ברמה גבוהה יותר (וכשרות)

אוקסימורון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...