Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כל יום נוסע בכביש שמועד לפורעניות. אין שבוע שאני לא יורד לשוליים כדי לא לחזור הביתה בארון.

כביש דו סיטרי שברובו הקו מלא, אבל זה לא מעניין אף אחד וגם אף אחד לא מנסה לבצע עקיפה שתהיה בקצת ביטוחותית.

מחכים שתהיה עליה ואז יוצאים לעקיפה או שהם מצפים מנהג שבא ממול שיאט וייתן להם לעקוף.

גם לא פעם נתקלתי בנהגים שיוצאים לעקיפות מסכנות חיים ו500 מטר אחר כך פונים לאחד הישובים.

יש שלט של אכיפה מוגברת, אבל מעולם לא ראיתי ניידת בכביש.

אני שלשום נרשמתי לשומרי דרך בתקווה שיאשרו ולפחות שחלק מהחארות האלו יקבלו קנסות ואולי יפסיקו לנהוג כמו ברברים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוזלת יד של כל המערכות, דהיינו משטרה, פרקליטות, בתי המשפט, הנהגים. או שהמשטרה אוכפת ובתי המשפט מקלים, או שאין מספיק אכיפה ונוכחות בכבישים. את המשטרה מעניין להנפיק דוחו"ת שמכניסים כסף לקופת המדינה, את הפרקליטות ובתי המשפט רק מעניין לסגור תיקים וללכת הביתה בסוף יום עבודה משעמם ובסוף מגיע הנהג שרואה שאין נוכחות בכבישים, יש אכיפה סלחנית ורב הסיכוי מהסיכון אז אפשר לעשות כמעט ככל העולה על הדעת.

פורסם

אני חושב שאחת ממכות המדינה היא הטלפונים, הורג אותי ומעצבן אותי יותר לראות מישהו שיש לו מערכת מולטימדיה ברכב משתמש בטלפון, דחיל ראבק, אי אפשר לנהל שיחה מהדיבורית?

מנסיון אני יכול לומר לך שזה לא עוזר . המולטימדיה שלי יודעת להוציא שיחות . לכאורה הכל חוקי . זה כמו לדבר מדיבורית SPIRIT קבועה . בפועל קרה לי פעם - פעמיים שבגלל שהסטתי את המבט מהכביש לכיוון המולטימדיה לחייג מספר מצאתי את עצמי קרוב לשוליים במקום במרכז הנתיב.

ולפותח השרשור , לא יקרה .

תרבות הנהיגה פה היא לא כמו באירופה.

אין דרך חוקית להוריד מהכביש את כל החארות שחותכים מימין ומשמאל / עוקפים את הפקק מימין ומשתלבים בסופו לנתיב השמאלי (או להפך , אבל הכוונה ברורה) / נוסעים על 160 ומצפים שתפנה להם את הנתיב וכו וכו אז אנחנו נמשיך לסבול מהם ונגיע עצבנים ליעד.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

לפותח השרשור..איך אמרו פעם אפשר להחליף שלטון אבל אי אפשר להחליף את העם.

ישראל מדרדרת משנה לשנה .שום אכיפה לא תעזור אם אנשים לא יפנימו שזה פוגע בהם ובאחרים..עד אז ייפתחו המון פוסטים בנושא.

חג שמח וסעו בזהירות

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם
איך ניתן לשנות זאת?

להגר לסקנדינביה.

(לא לשכוח צעיף)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כדי שאנשים ינהגו בצורה בטוחה ולפי החוקים יכולת להיות 2 צורות:

1. חינוך וערכים פנימיים - כמו במדינות ה"נאורות". ראשית האנשים יכבדו חוק כי הוא חוק, בלי לשאול שאלות.

שנית אנשים יבינו את ההשלכות שכרוכות בנהיגה פזיזה וכמו כן נהיגה שלא ע"פ החוק.

בישראל זה כנראה לא יעבוד כי כאן כולנו "חכמים ממש" וחוקים תקפים כשזה לא מתנגש בדעות שלנו.

2. חינוך וערכים חיצוניים - אכיפה.

אנשים נוטים כאן להפריד בין אכיפה לחינוך. לדעתי אכיפה זה סוג של חינוך.

לצערי בארץ שלנו לחלק גדול מדי מהאכלוסייה אין מערכת ערכים פנימיים מפותחת ולכן בישראל, נכון לימים אלו, רק אכיפה איכותית

תביא לירידה בנהיגה עבריינית.

אני מרגיש צורך להסביר מהי אכיפה איכותית בעיני.

אכיפה איכותית היא לאכוף את כלל החוקים ולא רק את אלו הקלים לאכיפה והרווחים.

כלומר, צריך לחלק דוחות גם על אי שמירת הימין, אי-איתות, פנסים מסנוורים וכו.

לצערי בישראל רק בפחד זה עובד.

פורסם
לפותח השרשור..איך אמרו פעם אפשר להחליף שלטון אבל אי אפשר להחליף את העם.

ישראל מדרדרת משנה לשנה .שום אכיפה לא תעזור אם אנשים לא יפנימו שזה פוגע בהם ובאחרים..עד אז ייפתחו המון פוסטים בנושא.

חג שמח וסעו בזהירות

לידעתך מערך התנועה ערך ניסוי בו שלח את מרבית ניידות התנועה לאיזור הצפון (לא כל איזור הצפון, אלא איזור מוגדר בצפון) למשך שבוע. באותו שבוע חלה ירידה של 60% בתאונות הדרכים באותו איזור.

נכון להיום רמת האכיפה היא כזו שהנהג הממוצע אומר לעצמו כי אם יבצע עבירה אז סיכוי זניח כי הוא יתפס.

במידה והנהג ירגיש כי אם יבצע עבירה אז קיים סיכוי מוחשי כי יתפס וישלם על כך את המחיר אז הוא יחשוב פעמיים לפני שיבצע עבירה.

המצב כיום לא גורם לאף נהג עבריין לחשוב פעמיים.

פורסם

עדיין לכולם ידוע את מחוללי העבריינות על הכבישים. מגזר מסוים בצפון ובדרום.

ותאמינו או לא רוב רכבי הליסינג למינהם מסתבר שישראלי ממוצע ברגע שמקבל רכב חברה אז התחושה היא שמותר ואפשר לעשות הכל ..כל עוד נוסעים עם סטיקר 'איך אני נוהג' עם כוכבית שקרית כלשהי.

תבדקו סטאטיסטקה ותראו.

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

יותר ממסכים איתך לגבי האכלוסיות ה"מיוחדות" (כתושב הדרום).

הסטטיסטיקה אינה משקרת.

לגבי הנהג הישראלי הממוצע הסטטיסטיקה טובה יותר, אבל לא בהמון כפי שנוח לנו לחשוב.

זה לא משנה ליסינג, פרטי, השכרה, יהודי, ערבי, נוצרי, אשכנזי, מרוקאי או תימני.

כולנו נוסעים על אותם כבישים וזאת בעיה של כולנו וככה גם צריך להתייחס אליה.

כאשר אנו אומרים כי "הם" עושים את זה אנחנו בטעות מנקים את עצמנו.

אם כבר בחינוך עסקנו, הילדים עם האופניים החשמליים היא תעודה לכך שהמצב לא צפוי להשתפר כתוצאה מחינוך פנימי.

פורסם

הפעם האחרונה שהצליחו להכניס נורמה חדשה לעם הזה הייתה לא קוטפים פרחי בר שמורים.

זה היה מזמן וזה התחיל מהילדים בגנון שפשוט לא נתנו להוריהם לקטוף.

ואם הניסוי שתואר בהודעה 38 הוא אמיתי אז צריכים לגייס אלפי שוטרי תנועה על ניידות אופנועים וכו'.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

הבעיה העיקרית היא לא עבריינות. אנשים לא עושים עבירות לשם העבירה. הבעיה היא אפס חשיבה.

אנשים לא יודעים לחשוב מעבר לצעד אחד קדימה, לא מצליחים להבין שלמעשים שלהם יש השלכות. פועלים על פי צורך רגעי בלי שיקולים נוספים.

הרכב לפני נוסע לאט? נעבור נתיב. לא עובר להם בראש לבדוק שהנתיב פנוי כי זה כבר נמצא צעד אחד קדימה מעבר לחשיבה שלהם.

אני צריך לעצור כדי להוריד את הילד? אני אעצור. לא עובר לו בראש שהוא חוסם רכבים, מסתיר מעבר חציה או עומד מיד אחרי פניה עיוורת. הוא אפילו לא טורח לחשוב רחוק כ"כ.

אני מאושפז כבר שבועיים, מחכה לי עוד אשפוז ממושך ושיקום ממושך אפילו יותר. כי נהג שיצא בטעות במחלף החליט שהוא חוזר לכביש. ברוורס.

כששכבתי על האספלט, מסתכל על הגפיים המרוסקות שלי ותוהה מה לעזאזל קרה - הדביל יצא מהרכב. לכאורה אדם נורמטיבי, מבוגר, מה שהייתם מתייגים כנהג זהיר. החל להתנצל שהוא בסה"כ יצא ביציאה הלא נכונה ורצה לחזור. נראה לכם שעבר לו בראש שמאחוריו יכול להיות רוכב אופנוע זהיר שבסה"כ ניסה להגיע הביתה?

Sent from my MI MAX using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי audiR8

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

אותי הכי מדאיגה התופעה של "שריפת" הרמזורים שהולכת וגוברת. זה כבר לא שריפה זה מגיע למצב שנהגים עוברים באדום מלא כי אין להם *** לחכות עוד 2 דקות גג. זה ממש מסוכן. כל צומת מרומזר שאני עובר אני מסתכל לצדדים שלא יבוא איזה אדיוט ויעיף אותי קיבינימט. הכי חשוב להיות חכם בכביש ולא צודק, לנהוג תמיד כאילו אתם בטסט (אני ממש רציני).

• תוכן חדש...