Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שצריך זו אכיפה לא סלחנית ושיטור כבד על הכביש, שיפור תשתיות (כמו שציין ceyal) וכמובן חינוך.

באזור שאני גר יש כבישים במצב ירוד מאוד בקטעים מסוימים, עם בורות עמוקים, שכבות אספלט שירדו ואפילו קטע דרך עם שקעים של צמיגים בנתיב הימני.

לאחרונה סללו מחדש קטע כביש שהיה במצב סביר, אבל לא סללו את הקטעים ברמה הירודה.

אני חושב שיש שלושה בעיות עיקריות מצד הנהגים:

1. אי שמירה על נתיב, במיוחד בסיבובים, כיכרות ופניות (מעט מאוד נהגים מתחילים ומסיימים את הפניה בנתיב שלהם, הרוב תמיד סוטים לנתיבים ליד, במיוחד מימני לשמאלי בפניה שמאלה ומשמאלי לימני בפניה ימינה).

2. חוסר שמירת מרחק (כמעט אף אחד לא שומר מרחק נכון, יש כאלה שנצמדים וזה כבר בעני ביריונות, אבל הרוב פשוט לא שומרים מספיק מרחק ולא מודעים לזה).

3. נהיגה עצבנית (הרבה מאוד נוהגים לפי הרגש ולא על פי ההיגיון, כולל מהלכים מסוכנים מתוך עצבים ותמרונים מיותרים, כל תמרון זה סיכון).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

להגדיר מחדש לציבור מיהו עבריין תנועה אמיתי.

אלה שנוסעים בשמאלי במהירות המותרת, שלא שומרים על הנתיב בתוך כיכר או צומת, שלא יודעים לאותת, שמצלמים סלפי באמצע הנהיגה או אלה שנוסעים בלי אורות בלילה הרבה יותר מסוכנים לציבור מאחד שנוסע 20 קמ"ש מעל המותר בין המצלמות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

1. התניית מתן \ חידוש רישיון רכב במבחנים פסיכולוגיים.

2. קנסות באחוזים - כגובה ההכנסה השנתית של הנהג, עם רף כמותי מינימלי כמובן.

3. החרמת \ הלאמת הרכב מהעבירה הראשונה לשיקול דעת קצין משטרה.

במקביל - חינוך, חינוך, חינוך.

פורסם
1. התניית מתן \ חידוש רישיון רכב במבחנים פסיכולוגיים.

לא. פשוט לא.

אני לא רוצה שרישיון הנהיגה שלי (אני מניח שהתכוונת לרישיון נהיגה, לא טסט שנתי לרכב) יהיה מותנה במה שסיגי מחברת כח אדם/משרד רישוי הצליחה לקלוט בין וואצאפ לאינסטוש בתואר בריצוי הורים שנה א'.

מבחני נהיגה צריכים לבחון א) ידיעת החוקים ב) תפעול רכב ג) יכולת התנהגות בכביש.

לא צריך להכניס מרכזי הערכה ו"מבחני אישיות" גם לפה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נכון מאד. מעבר לכך שזה לשים תווית של משוגעים על אזרחים, יש כאן תוספת בירוקרטיה מיותרת שתעמיס על האזרח ותעלה המון כסף.

נראה אותך מפנה יום עבודה כדי לשבת מול פסיכולוג ולשלם על זה כסף כדי לחדש את הרישיון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כפי שנאמר, הכל מתחיל ונגמר בתרבות ובחינוך.

אדם חוצפן\ ערס\ עבריין יהיה כזה בכביש, בסופר, בשכונה, במשפחה!

לא יקרה פה כלום, התרבות הגועלית הזאת נגועה בנו לצערנו.

רק אאחל לעצמי ולכם, לשמור על עצמכם, כי רק אנחנו נוכל לשמור על עצמנו, וגם זה לא תמיד!

פורסם

ראיתם מה קורה בימים האחרונים בכנרת עם הבני נוער, שתייה וכו'?

זה כמו בכביש.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם
ראיתם מה קורה בימים האחרונים בכנרת עם הבני נוער, שתייה וכו'?

זה כמו בכביש.

שאלת תם: ככל הידוע לי רובם מתכוונים לחזור משם במכוניות (אלא מה - רכבת? אגד?). לפי הכתבה המדוברת על הכנרת נראה ששותים גם במהלך היום - באמת אפשר לצפות שכל נהג שם יקח ספייר של כמה שעות טובות משתיה לפני הנהיגה?

זכור לי פעם שמחוץ לפסטיבל רוק גדול בגרמניה, בכביש מיד ביציאה מהמתחם כבר מהבוקר משטרת התנועה המקומית פתחה מחסום רציני ובדקה אלכוהול אחד אחד. מעניין אם זה יקרה גם בכנרת?

פורסם
שאלת תם: ככל הידוע לי רובם מתכוונים לחזור משם במכוניות (אלא מה - רכבת? אגד?). לפי הכתבה המדוברת על הכנרת נראה ששותים גם במהלך היום - באמת אפשר לצפות שכל נהג שם יקח ספייר של כמה שעות טובות משתיה לפני הנהיגה?

זכור לי פעם שמחוץ לפסטיבל רוק גדול בגרמניה, בכביש מיד ביציאה מהמתחם כבר מהבוקר משטרת התנועה המקומית פתחה מחסום רציני ובדקה אלכוהול אחד אחד. מעניין אם זה יקרה גם בכנרת?

קרוב לוודאי שלא

בעצם בטוח שלא

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

אני לא יודע מה יגרום לנהגים להבין שיש חוקים שחייבים לציית.

ביום שישי האחרון נסעתי לבית הורי, אני רוצה לעקוף רכב מהנתיב הימני, תוך כדי עקיפה רכב מזאדה נוסע במהירות גבוה לתנאי הדרך, הנהג מהבהב לי עם האורות לעקוף את הרכב מהנתיב הימני, מחכה כמה שניות ועוקף בשולים. על הדרך פוגע ברכב שלי. אילו לא היה לי מצלמת דרך, הייתי רק כותב ולא הולך למשטרה.

הלכתי למשטרה עם הסרטון ואמרו לי "זה יעבור למחלקת תנועה". אבל באתר אינטרנט כתוב שהם מקבלים קהל ביום שישי וערבי חג.

אני מעלה את הסרטון, שתוכלו לראות שיש גם נהגים שהמהירות יותר חשובה להם.

פורסם

איך ניתן לשנות זאת? הזלזול בחוק? חיי האדם שנגמרים?!

חשבתי בדרכי הביתה היום, אולי בזמן החדשות, במקום לראות את הפרסומות המשעממות, המדינה תראה שתזעזע אותנו, תפחיד אותנו, תפכח את עיניינו.

היכן המשטרה?!

נהג יכול להתחיל נהיגה במטולה, לסיים באילת, ולא תהיה ניידת אחת בכביש.

אני רק רוצה לומר דבר אחד.

די.

לצערי זה לא ניתן ,זה כמו חלום ורוד ולעשות "שלום".

פורסם
התניית מתן \ חידוש רישיון רכב במבחנים פסיכולוגיים

בעד כשמדובר בהבאת ילד לעולם, לא כשמדובר ברשיון נהיגה. אבל זה נושא לשרשור נפרד.

פורסם

אין באף אחד מהדברים שנכתבו לעיל שינוי מהמעלה הראשונה.

ולכן המצב יהיה דומה.

עד שנבצע יחד שינוי מהמעלה הראשונה כבני אדם במדינת ישראל

• תוכן חדש...