Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בפיירפוקס לא הצלחתי להפטר מהפרסומות, בכרום בינתיים לא היו פרסומות ביוטיוב.

אני רגיל כבר שנים להשתמש בפיירפוקס, כנראה שהכרום יהפוך לדפדפן יוטיוב...

פורסם

Ublock origin והפעל מחדש את כרום.

לגבי סרטוני הוידאו בטמקא, יש תוסף לכרום שנקרא html5 disable משהו, תתקין ותפעיל. קח בחשבון שיש צורך להכניס את יוטיוב וכל מיני אתרים לווייטליסט כדי שיפעלו כשורה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

פתרונות טובים עבור יוטוב:

1. ADBLOCK כפי שאמרו או ADBLOCKPLUS

2. MAGIC ACTION - תנסה ולא תבין איך חיית בלי זה

פורסם

ניסיתי גם את הublock origin שהמלצתם על פיירפוקס והוא מצליח לחסום גם דברים שהABP לא הצליח, כמו פרסומות ביד 2 אז גם ממליץ.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

איך הצלחת עם פיירפוקס +ublock origin לחסום פרסומות ביד 2? ניסיתי גם לסמן אותן ידנית והן חוזרות.

המצב ביד 2 בלתי נסבל, האתר גומר לי את המחשב ( ממש מעמיס עליו והדפדפן נתקע לפעמים).

פורסם
איך הצלחת עם פיירפוקס +ublock origin לחסום פרסומות ביד 2? ניסיתי גם לסמן אותן ידנית והן חוזרות.

המצב ביד 2 בלתי נסבל, האתר גומר לי את המחשב ( ממש מעמיס עליו והדפדפן נתקע לפעמים).

לא עשיתי שום דבר מיוחד, פשוט התקנתי.

עכשיו הublock והABP פועלים במקביל ויד 2 נקי סוף סוף, גם לי זה היה תוקע את המחשב כבר היה ממש מוגזם.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם
לגבי סרטוני הוידאו בטמקא, יש תוסף לכרום שנקרא html5 disable משהו, תתקין ותפעיל. קח בחשבון שיש צורך להכניס את יוטיוב וכל מיני אתרים לווייטליסט כדי שיפעלו כשורה.

https://chrome.google.com/webstore/detail/disable-html5-autoplay/efdhoaajjjgckpbkoglidkeendpkolai?hl=en

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הגדרת את הרשימות של ה- Easy list הישראלי?

פורסם
לא עשיתי שום דבר מיוחד, פשוט התקנתי.

עכשיו הublock והABP פועלים במקביל ויד 2 נקי סוף סוף, גם לי זה היה תוקע את המחשב כבר היה ממש מוגזם.

תודה, גם אצלי שניהם עובדים ויד2 עדיין מפוצץ פרסומות.

No script

ניתן לתת הרשאות חלקיות או לעמוד שלם.

יש אתרים שגם אם מאופשרים הוא עדיין מציק להם.

אנסה את זה.

הגדרת את הרשימות של ה- Easy list הישראלי?

מוגדר, לא עוזר ביד2, במקומות אחרים עובד טוב.

פורסם
פתרונות טובים עבור יוטוב:

1. ADBLOCK כפי שאמרו או ADBLOCKPLUS

2. MAGIC ACTION - תנסה ולא תבין איך חיית בלי זה

אני חושב שזה הצליח, תודה!

עברתי ל- Ublock origin אני חושב שהוא עובד טוב יותר. ה- Adblock/Ublock לא חסם אצלי פרסומות ביוטיוב בכל אופן.

חוץ מזה אחלה תוסף, עכשיו ראיתי את ה- Cinema mode.

פורסם

גם אני השתגעתי מזה בפלאפון.

רוט למכשיר, התקנת אקספוסד, התקנת מודול של הסרת פרסומות מיוטיוב, אופה ניתן לצפות בלולי 98 דק' ברצף ללא פרסומות כלל! לא בהתחלה, לא באמצע ולא בסוף!

ויש עוד מודולים מגניבים, יוטיוב שרץ ברקע וניתן לסגור מסך וכו'.1d72372235182c3218354c89f0702372.jpga325dcf4216e8007e1cc95742e22e72b.jpgda5dc8397e4eb4be8ed06974d61c1ffa.jpg

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...