Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שוב לכולם,

יש לי כרגע שתי הצעות על קיה סיד סטיישן בתוספת אבזור של מולטימדיה, מצלמת רוורס, חיישני רוורס, קודנית, מובילאיי ו-Wifi מחברת ליסינג על יד 2 - 0 ק"מ ומהיבואן על יד 1.

החברה הציעה 103000 ש"ח, בעוד שהיבואן הציע 118000 (הנחה מאד יפה, לטעמי לפחות, מהמחירון).

מעבר לכך שהרכב מהיבואן יהיה יד 1, הוא גם מגיע עם 7 שנות אחריות מול 3 של הליסינג.

התכנית היא לעשות שימוש ברכב ל-5 שנים לפחות, אולי יותר.

אשמח לשמוע את דעתכם לגבי איזו בחירה עדיפה.

תודה!

פורסם

15 אלף ש"ח לא הולכים ברגל, ואני מתקשה לראות מצב שהאחריות הנוספת שווה את הסכום הזה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מחזק את ZVIT לתקופה של 5 שנים ומעלה ה0 קילומטר משתלם אפילו יותר ההפרש גדול ולא מצדיק את האחריות הסופר מצומצמת.

בנוסף,

תבדקו כמה שיותר אופציות מול סוכניות ה0 קילומטר ומול הסוכנויות רכב של קיה ותראו אם תצליחו להשיג עוד הנחות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

הייתי הולך על 0 ק"מ.

ההפרש בהחלט מצדיק זאת.

תחשוב רק שהיבואן בעצם מוכר את הרכב לך ב-118 או לחברת הליסינג במספיק פחות מ-103 כדי שיהיה שווה לה למכור לך אותו ב-103, אולי אפשר להוריד עוד את היבואן.

פורסם

אתה בטוח שתקופת האחריות היא רק 3 שנים, כאשר רוכשים את הרכב הנ"ל באופציה של 0 ק"מ ?

בזמנו כשביררתי בנוגע לאחריות של פולקסווגן גולף עם מוטודיל (אחת החברות שמוכרות רכבי 0 ק"מ), נמסר לי שהאחריות זהה לאחריות יצרן (פולקסווגן נותנים 3 שנות אחריות).

פורסם

קח ביד 01, ניתן להשיג גם בפחות מ103, אלא אם כן זה כבר כולל אגרת רישוי.

אחריות נוספת חלקית ל7 שנים לא שווה את ההפרש, ב118 לך כבר על הדיזל, גם היבואן יתן לך במחיר די קרוב, שם יש עדיפות ברורה מאוד במכירה העתידית.

פורסם

מה ההבדלים באבזור?

בד"כ ביד 1 זה אבזור דל יותר.

כשיודעים לשקול את ההפרש באבזור, יותר קל לדעת האם הנחה של 15K שווה את זה או לא.

פורסם

על פניו נראה שמדובר באמת בהנחה מאוד יפה, אבל קח בחשבון שאם תרצה למכור את הרכב מוקדם מן הצפוי, כנראה שתפסיד קצת כסף. מעבר לזה, אחריות יצרן של 7 שנים זה לא משהו שבא ברגל. אם אתה שלם עם אחריות של 3 שנים דרך חברת הליסינג - לך על זה. אם לא, תחשוב על זה עוד קצת.

• תוכן חדש...