Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רקסטון 2008-2009 - למשפחה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור אזהרות חברי הפורום וחוות הדעת של המוסכניק שלי ("שלא תעז להתקרב לסיטרואן!")

אני יורד מהפיקאסו ומנסה כיוון חדש - סנגיאנג רקסטון.

אשמח לחוות דעת - אני מבין שאיאלץ למתוח קצת את התקציב, אבל זו אופציה

מכיוון שזה כבר ג'יפ ואין לי נסיון עם שכאלה, אשמח לקבל מידע על עלויות שאני לא מודע אליהן מעבר לרכב משפחתי: ביטוח, תיקונים, אגרת רשיון(?) וכל מה שעולה בדעתכם.

תודה מראש!

עשהאל

סקודה סופרב 2006, 570k ק"מ. ז"ל

סיטרואן סקסו 2000, 180k ק"מ. ז"ל

סוזוקי בלנו 1998, 200K ק"מ

פורסם

מכיר מקרוב מישהו שיש לו את הרכב הזה דיזל..

מאז שהוא קנה אותו הוא רק מקלל...

לא כל מוסך רוצה לטפל לו ברכב היו לו כל מיני תקלות עם משהו בזיהום אוויר

אין כל כך חלקים בשוק

הוא רוצה את האיסוזו טרופר הגרוטאה שלו בחזרה

פורסם

אם רוב הנסיעות שלך בכביש, לא הייתי בוחר בו.

הייתי מעדיף מיניוואן אחר, אולי סניק 2 או גרנדיס. לא רואה הצדקה לרכב גדול, כבד, שתיין ושכנראה יצטרך טיפולים וחלפים יקרים בקרוב.

פורסם
אם רוב הנסיעות שלך בכביש, לא הייתי בוחר בו.

הייתי מעדיף מיניוואן אחר, אולי סניק 2 או גרנדיס. לא רואה הצדקה לרכב גדול, כבד, שתיין ושכנראה יצטרך טיפולים וחלפים יקרים בקרוב.

רוב הנסיעות אמנם בכביש, אבל אם כבר רכב גדול,אז אופציית הירידה לשטח קורצת.

לפי מה שאני קורא, הגרנדיס שתיין דלק לא פחות...

נשארת שאלת הטיפולים והחלפים. האם יש הבדל באמינות בין הדגמים השונים (בנזין/דיזל) ובין השנתונים? (יכול להיות שכדאי לקחת דווקא דגם ישן יותר?)

פורסם (נערך)

לא חסכת כלום כשעברת מהפיקאסו 2.0 לרקסטון . להפך. זה מתחיל בביטוח, ממשיך בטיפולים ואפילו הבלאי טבעי. כמה יעלה צמיג לרקסטון וכמה לפיקאסו ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

עזוב צמיג.

מניח שהרקסטון נסע פה ושם בהיותו אוטו, איפה אינג'קטורים וכל השטויות היקרות שצריך להחליף במנוע דיזל מזדקן? מה עם טיפולים יקרים?

וגם, כמה שהרכב טוב בשטח, ככה הוא לא טוב בכביש. לרוב, מה שטוב לשטח (מרווח גחון גבוה, הילוכי כוח, מיגונים, הגבהות) לא טוב בכביש, ותאמין לי שמרגישים את זה. טיולים קטנים בשטח תוכל לעשות גם עם ספורטאז' 2011.

פורסם

כמה טוב שיש אתכם... חבר ניסה לשכנע אותי לקנות אותו.

יורד מהרקסטון.

מתחיל להסגר לכיוון מזדה 5 כמו כולם ובודק אופציה גם לרודיוס, מה שאומר שאצטרך למתוח את התקציב קצת...

פורסם

מחזיק רקסטון 2008 (דיזל כמובן) כבר 3 שנים, נקנה עם 130,000 ק"מ, כרגע עם כ 170,000 ק"מ.

צמיגי מקסיס חצי/חצי כ 650 ליחידה.

החלפת תיבת העברה (כ 3000 ש"ח) הייתה התקלה היחידה בשלוש שנים, מעבר לטיפולים שוטפים ומצבר. מטופל במוסך מורשה.

צריכת דלק ממוצעת כ 1/10.

לדעתי מתאים בעיקר למי שנוסע הרבה בשטח, הכביש זה לא הצד החזק שלו.

אם אתה מחפש מיניואן, אז זה לא בשבילך.

פורסם
מחזיק רקסטון 2008 (דיזל כמובן) כבר 3 שנים, נקנה עם 130,000 ק"מ, כרגע עם כ 170,000 ק"מ.

צמיגי מקסיס חצי/חצי כ 650 ליחידה.

החלפת תיבת העברה (כ 3000 ש"ח) הייתה התקלה היחידה בשלוש שנים, מעבר לטיפולים שוטפים ומצבר. מטופל במוסך מורשה.

צריכת דלק ממוצעת כ 1/10.

לדעתי מתאים בעיקר למי שנוסע הרבה בשטח, הכביש זה לא הצד החזק שלו.

אם אתה מחפש מיניואן, אז זה לא בשבילך.

החלפת גיר עלתה רק 3000 ש"ח? כולל עבודה?

פורסם

מנוע תיבת העברה זה מחלה ידועה, היות והתקלה לא תקלה משביתה על הכביש, היית יכול להזמין את המנוע בעשירית מחיר מחו"ל.

הבעיה הגדולה של ססאנגיונג זה חוסר הידע במוסכים, מעט מאוד מכירים את הרכב, קשה למצוא חלקים תחליפים

במחיר הנכון הוא אופציה מעניינת עם יכולת שטח לא רעה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

צודק, מכיוון שהאוטו בשימוש יומיומי של אישתי והיא לקחה למוסך לטיפול, היא אישרה להם להחליף.

לאוטו שלי אני מזמין מחו"ל כל הזמן.

בכל מקרה, עדיין לא נתקלנו בבעיה שלא ידעו להתמודד איתה ב 3 שנים, וזה לא שאישתי עדינה עם האוטו באופן מיוחד (חובבת דיונות).

• תוכן חדש...