Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועיים החלפתי גנטים ו4 צמיגים של מישלין בגולף דור 6, מאז יש לי רעידות ב125-130 קמש וזה רק במהירות הזאת, כשאני מגיע ל140 זה נעלם.

חזרתי לפנצריה הוא אמר שבמהירות כזאת זה בא מהגלגלים אחוריים והוא איזן לי אותם שוב

(היה חסר 15 גרם בגלגל אחד) וזה לא נעלם אולי השתפר קצת.

לא ניראה לי שזה ציריות כי זה מאז שהחלפתי גלגלים, מה יכול להיות?

פורסם

כל ה4 עברו איזון כשהרכבתי אותם ולאחר שבוע חזרתי אליו ועשה לי שוב איזון לאחוריים. הכוונה שלך שאולי המכשיר שלו לא תקין?

פורסם

מכיר מקום מומלץ במרכז? אמרו לי שיש גם מקומות שעושים איזון דינאמי כשהגלגל מורכב על הרכב זה עדיף?

פורסם
כל ה4 עברו איזון כשהרכבתי אותם ולאחר שבוע חזרתי אליו ועשה לי שוב איזון לאחוריים. הכוונה שלך שאולי המכשיר שלו לא תקין?

ואז הוא שוב איזן גלגל עם משקולת של 15 גרם וזה די הרבה.

בקיצור, האיש חאפר.

פורסם

תסע לצמיגי מוריס בצומת בית עובד. בנאדם מקצועי ובנוסף יש לו את המכונה Hunter שאין אותה כמעט לאף אחד והיא בודקת הכי מקצועי.

My Car: Audi A6 C6 2.4 V6 2006

פורסם (נערך)

הנושא הזה כבר עלה פה. הבעיה היא בחומר שבין הג'אנט לצמיג. כשמורחים יותר מדי, הצמיג מחליק בשבועות הראשונים.

לאחר שהחומר מתייבש, צריך לעשות שוב פעם איזון.

זה כל הסיפור.

תחפשו בפורום, יש לינק למחקר של חברת Nitto שמישהו העלה שמסביר את זה.

עריכה אחרונה על ידי Alf3

פורסם

זה לא רק בוודאות זה אלה חלק ואחד מהגורמים סביר להניח.

קודם כל על הבחור למצוא מקום איכותי סביר נורמלי לאיזון גלגלים וזה אומר להסיר את כל המשקולות, לבצע איזון נקי מחדש ולבדוק את המצב (העלויות מצחיקות, 100 שקל במקרה הגרוע לכל הארבעה גלגלים).

לאחר מכן, כיוון פרונט ייתכן ויעזור באמת במידה והאיזון האיכותי לא עזר.

לבסוף, יש תמיד אפשרות לבצע איזון גלגלים מתקדם הרבה יותר עם מכונות מתקדמות שמדמות נסיעה על הכביש ולחצים על הצמיג, יש כאן שרשור שהסברתי בו ושם המכונה הוא: HUNTER GSP9700 והינה לינק לחיפוש גוגל, יש לא קצת מקומות שעובדים עם המכשיר, זה המכשיר המתקדם ביותר לאיזון גלגלים בדימוי לחצים שונים.

https://www.google.co.il/webhp?sourceid=chrome-instant&rlz=1C1NHXL_enIL725IL725&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=hunter+gsp9700+%D7%90%D7%99%D7%96%D7%95%D7%9F+%D7%92%D7%9C%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%9D&*

לאחר מכן, ליישם את השיטה שהמליץ הבחור מעליי. למרות שחזרת אל הבן אדם לאחר נסיעה כך שאם זה לא עזר, מן הסתם להחליף מקום.

פורסם

הבנתי אבצע איזון גלגלים מחדש ואעדכן, תודה. ושלא תחשבו שעשיתי את הגלגלים במקום חאפר, דווקא אחד החזקים והמומלצים במרכז.

פורסם

חבר המליץ לי גם לעשות את האיזון מתקדם בהאנטר אצל מוריס, אתמול עשיתי והרכב נוסע פיקס, תודה לכולם.

• תוכן חדש...