Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב תודה לכולם.

התקשרו ביום שישי מהסוכנות לומר שהאוטו הגיע, והם אמורים לתת לנו את התיעוד המדויק של הנזק מחר. נראה עד כמה הדו"ח מפורט (אם בכלל), מה היה הנזק ואילו תיקונים נעשו ואז נחליט.

אני מקווה שהתשובה תהיה חד משמעית, לכאן או לכאן, כדי לחסוך דילמות מיותרות. מקסימום נחכה למשלוח הבא.

תודה רבה! אעדכן לגבי התיעוד מחר, אולי המקרה שלנו יעזור למישהו אחר.

פורסם

את הרכבים שספגו פגיעות משמעותיות, לא מוכרים באולם התצוגה!

זה אומר שההיצע בליסינג הולך להיות רווי במיוחד בקרוב?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

השיחה היתה לגבי ראב4 שלא חושב שמוצע בליסינג.

אני מניח שרכבים כמו קורולה או מאזדה3 יוצעו במחירים טובים בליסינג בזמן הקרוב, כך גם באתרי האפס קילומטר.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

כל רכב אפשר להציע בליסינג, אפשר גם לתת אותו כליסינג של ממש וזה רווח לחברת ליסינג וליבואן.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

טוב, אז הנה העדכון.

הדו"ח היחידי שהסוכן השיג עבורנו (לא ראינו אותו, התקשורת הייתה בסמסים) הוא דו"ח בוחן הרכב שאומר שהרכב תקין. כששאלתי שוב ושוב מה לגבי הפגיעות והתיקונים נאמר לי שאין צילומים כי הממצאים היו מינימליים וכי הבוחן בדק את מרכב הרכב והוא היה תקין. לא הצלחתי לקבל תשובה לגבי הנזק והתיקונים.

יכול להיות שהפגיעות אכן היו מינימליות אבל כיוון שלא הצלחנו להוציא מהם שום פירוט לגבי התיקונים שנעשו ומשום שקיבלנו תשובות עמומות ומתחמקות מאז ששאלנו על פגיעות הברד החלטנו לוותר על הרכב שהגיע. בנקודה הזו גם הרכב במשלוח החדש שעליו חשבנו כבר נמכר, אז כל הסיפור נגמר בהמתנה ארוכה של שלושה חדשים ובלי אוטו, ועם תחושה שמרחו אותנו לא מעט. מתסכל מאד.

האם יש לכם מושג אם לסוכנות אחרת של אותו היבואן ייתכן ותהיה נכונות גדולה יותר לספק את התיעוד, או שבעניינים כאלה מדובר לרוב במדיניות של החברה? והאם יכול להיות שלסוכנות אחרת תהיה אפשרות לספק רכבים אחרים מהמשלוח הקרוב או שכולן עובדות מול אותו מלאי ראשי?

תודה רבה.

פורסם

סוכנות אחרת לא תעזור לך, המלאי הוא ארצי, בכל מקרה יש כלכך הרבה אלטרנטיבות לטויוטה שלדעתי אין לך על מה להתעקש ופשוט לעבור מותג,

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

נראה לי שזה מה שנעשה. הרכב לא היה טויוטה אלא מאזדה, נתחיל לחפש אלטרנטיבות, אני מקווה שנמצא במהרה.

• תוכן חדש...