Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאב טוב במרכז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש פאב טוב במרכז, ל 10-15 איש בחמישי בערב. אחד דתי, כך שבעדיפות שיהיה מקום כשר. לא באים לאכול אלא רק לשתות ולנשנש קצת. אם לא יהיה כשר, נתמודד.

גילאים בין 35 ל 55. חבר'ה מהעבודה. נמצאים בלחץ גדול כל הזמן, רוצה לנקות להם קצת את הראש. מקום שאפשר גם לדבר.

יכול להיות בהרצליה, יכול להיות בראשון לציון, ויכול להיות במודיעין. בלי להיכנס לת"א.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם הוד השרון באה בחשבון, ממליץ על אגנס פאב. הייתי שם לא מזמן ומאוד נהניתי. יש מדי פעם הופעות די שוות (למשל בשלישי הקרוב דניאלה ספקטור למי שבעניין). בירות טובות, אוכל טוב ואווירה טובה.

פורסם

~

נשמע כמו מייק'ס פלייס הרצליה. אחרי שעה 7 יש חניה חינם בכחול-לבן, ובתום הישיבה תוכל לקחת את החברים לסיור רגלי קצר בין סוכנויות הרכב הסמוכות, מקום טוב לשקול בו מחדש את היעדים שלך בחיים.

פורסם

אוסליבן במודיעין דיי נחמד.

מביקור (יחיד) שערכתי שם, רוב הקהל הוא בטווחים שלכם.

*לא כשר

.We apologise for the inconvenience

פורסם

בחור שומר הכשרות הודיע שלא יכול להגיע. הכל זורם.

ג'מס אחלה מקום אבל אי אפשר להחליף מילה מרוב רעש.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נורמה ג׳ין, גם בירות מעולות וגם חנייה בשפע

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הרגע חזרתי מג'מס כפר סבא,

אקוסטיקה נוראית, בלי מוזיקה ועדיין יצאתי עם כאב גרון מרוב צעקות ו"מה אמרת? מה אמרת?"

אני משער שהסניף בפ"ת יותר סביר בהקשר הזה, אם הם מצליחים לקיים שם הופעות.

פורסם

אקוסטיקה נוראית.

באופן תמוה, נראה שזה מוטיב חוזר עם כפר סבא. שמתי לב לתופעה גם בסניף המקומי של יומנגס. פשוט דופק את כל התאבון.

פורסם

יש מקום ברמת אביב הישנה (שתכלס זה לא "להיכנס לתל אביב"), ליד תיכון אליאנס, "ראש פינה".

בערב יש ימבה חנייה והמקום חמוד לאללה. הפאב הקבוע של דודים שלי (זוג בני 55 ו60)

ישבתי שם כמה פעמים, לדעתי שווה להרים טלפון ולבדוק.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
יש מקום ברמת אביב הישנה (שתכלס זה לא "להיכנס לתל אביב"), ליד תיכון אליאנס, "ראש פינה".

בערב יש ימבה חנייה והמקום חמוד לאללה. הפאב הקבוע של דודים שלי (זוג בני 55 ו60)

ישבתי שם כמה פעמים, לדעתי שווה להרים טלפון ולבדוק.

מחזק אותו, אחלה של מקום לישיבה עם חברים ( אני בחור בן 21 ואני מאוד נהנה לשבת שם כשרוצים לדבר ולעשות ישיבה רגועה).

• תוכן חדש...