Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

אני מעוניין להחליף את כל התאורת פנים של הרכב בדשבורד-הרכב הוא סקודה פאביה וכל הלוח שעונים,מתגים של החלונות, מזגן וכו׳ בצבע ירוק, רציתי לדעת אם יש מקום שמתעסק בזה, ואם לא אם יש מדריך שמסביר בדיוק כיצד לפרק את החלקים, לפרק את הנורות ולהחליף, חשבתי על גוון לבן או תכלת שיהיה יותר נעים לעין.

 

זה סוג של אסתטיקה ולכן אני מפרסם את זה פה.

 

אם למישהו יש ניסיון בזה והוא מוכן להסביר או לעזור תמורת תשלום אני אשמח.

 

תודה רבה,

סהר.

פורסם

היי סהר,

אני החלפתי את כל תאורת הפנים של הרכב, שתי נורות מקדימה של תאורת מפות, ונורה אחת גדולה במושב האחורי לתאורת לד (לבן), שלושת הנורות הללו מאירות בפתיחת הדלתות, עבורי זה שדרוג שווה, הופך את כל חלל הרכב לאור לבן "נקי".

יכול להמליץ לך על מקום מעולה בהוד השרון - אם זה עוזר לך.

פורסם

את התאורה בתקרת הרכב ובתא כפפות כבר החלפתי ללד, אני מדבר על התאורה של הלחצנים של החלונות, על המתגים של המזגן, על התאורה בלוח השעונים עצמו-היא ירוקה וזה לא ממש נעים לעין, התרגלתי מרכבים קודמים לצבע לבן או תכלת וזה יותר נעים לעין בעיניי.

 

ראיתי פעם בפורום מישהו שעשה החלפה כזאת בטויוטה קורולה, מקווה שהוא עוד פעיל ויענה כיצד זה מתבצע

פורסם

הכי יפה זה אורות צהובים מעל הנהג, ואור לבן עוצמתי מאחורה באמצע הגג. הכל לבן זה לא יפה.

  

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

 

פורסם

אני אוהב לפתוח את האוטו ושכל התא נוסעים מואר, זה עוזר לזהות את הרכב מרחוק וגם סוג של מאיר את הגישה לרכב.

 

מעבר לזה אין לי שימוש בתאורת פנים.

×
×
  • תוכן חדש...