Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משפחה עם 2 ילדים כרגע שנהנית מהשימושיות של הטויוטה ורסו 2011 למרות שלא צריכים את ה 7 מקומות. מחפשים לשדרג לרכב חדש או כמעט חדש שמתכננים להחזיק כ 5-6 שנים. נוסעים כ 15 אלף ק"מ בשנה.

C4 פיקאסו 5 מושבים נראית מושלמת אבל העובדה שמחיר המכירה שלה יהיה נמוך הופך אותה ליקרה יחסית. כנ"ל פיז'ו 3008.

הונדה וטויוטה אנחנו לא רוצים כי עדיין מפחדים מנושא כריות האויר התקולות.

אוקטביה, ליאון סטיישן וכו' אטרקטיביות מבחינת שימושיות אך מפחידות עם עניין הגיר.

מאלימינציה הגענו להשוות בין קשקאי, ספורטאג' ונירו.

האם ישנם דגמים נוספים ששווה לשקול?

מבין השלושה, מה נחשב כיותר שימושי למשפחה?

פורסם

הנירו די מאכזב מבחינת מרווח פנים ותא מטען.בספורטאג' מרווח הפנים אומנם טוב אבל תא המטען לא כל כך שימושי מאחר והוא בעיקר רחב ולא עמוק. גם הקשקאי לא מציג את שיא המרווח. אם זה בכל זאת מתאים - הייתי בוחר בין הנירו לבין הקשקאי רק בגלל העובדה שאין אותן בליסינג.

פורסם

בסיס הגלגלים של הניקו גדול מזה של הספורטאז'. אם יש לך ילדים קטנים, לדעתי הספורטאז' פחות מתאים כי הוא מרגיש קלסטרופובי מאחור בעיקר בגלל קו חלונות גבוה (מחיר העיצוב). אבל המדינה מפוצצת בכאלה (1.6). הקשקאי קצת מאכזב (מנוע פושר ומחיר מעט גבוה לטעמי האישי). לכן הייתי הולך על הנירו.

עוד אופציה- CX5 משומש או ספורטאז' 2.0 מאובזר יותר גם כן משומש.

פורסם

לא הייתי פוסל את טויוטה בגלל שקרה לה תקלה.

אם אתה מעוניין להישאר עם 7 מקומות, או אפילו 5 ותא מטען גדול- תבדוק את מיצובישי אאוטלנדר.

פורסם

לא צריכים 7 מקומות אבל אכן התמכרנו למרחב שיש לילדים ולקלות השימוש בתא מטען של הורסו (מעשית הגודל לא מוגבל, שטוח, קל לגישה אפילו לילדים).

CX5 אכן נשמע כמו אופציה מעניינת.

• תוכן חדש...