Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה כמו רכב מאוד איכותי אבל אם המחיר שלו יהיה גבוה לא נראה אותו הרבה בכבישי ישראל.

הימור שלי יראו אותו הרבה, לא - קבל תיקון -המון! יראו אותו המון.

לדעתי יותר מחצי לחוכרי הסופרב יעדיפו לקבל קוסאובר מרשים עם אותם יחידות כח ואיבזור ובנוסף 7 מקומות ובמחירים זהים.

אין השוואה לאאוטלנדר לא באמינות (שבה האאוטלנדר לוקח בענק) ולא בביצועים, יוקרה, גימור, או אפילו מחיר (סקודיאק גבוה יותר בכולם כולל המחיר..) פשוט לא מדובר על אותו קהל.

אם תרצו כפי שהסופרב זה אאודי לעניים (ושרים..) הסקודיאק זה Q7 לעניים. ועניים חפצים בפוזה זה ההצטיינות של ארצינו

• תגובות 265
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני באופן אישי גם לא רואה הרבה סופרב. אם יתומחר החל מה 170-175 אלף, זה מחיר ריאלי.

אם יתחיל ב 200 כמו שאחד פה מהמר אז זה כבר יקר מדי לטעמי וישפיע על המכירות.

פורסם (נערך)
הניחוש פרוע אבל לכשעצמה ה- 320i היא לא דוגמה רוחבית טובה משום שבאופן יחסי לרכבים שבחו״ל נמצאים באותה קבוצת מחיר היא יקרה פה. היא אמורה להיות קרובה בהרבה למשפחתיות הגדולות.

לא שונה מבחינה זו מהA4, מרצדס C, יגואר XE , או ג׳וליה לצורך העניין.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

אם המחיר יהיה 200K לבסיסי ה Outlander ישלוט בשוק הליסינג, המון אנשים שאני מכיר לקחו Outlander בגלל ה7 מקומות

והתמחור שלו בליסינג הוא מעולה.

פורסם
הימור שלי יראו אותו הרבה, לא - קבל תיקון -המון! יראו אותו המון.

לדעתי יותר מחצי לחוכרי הסופרב יעדיפו לקבל קוסאובר מרשים עם אותם יחידות כח ואיבזור ובנוסף 7 מקומות ובמחירים זהים.

אין השוואה לאאוטלנדר לא באמינות (שבה האאוטלנדר לוקח בענק) ולא בביצועים, יוקרה, גימור, או אפילו מחיר (סקודיאק גבוה יותר בכולם כולל המחיר..) פשוט לא מדובר על אותו קהל.

אם תרצו כפי שהסופרב זה אאודי לעניים (ושרים..) הסקודיאק זה Q7 לעניים. ועניים חפצים בפוזה זה ההצטיינות של ארצינו

קודם כל אתה צודק בקשר לחובבי הסופרב, העולם כולו מתקדם לכיוון הקרוסאובר והדגם שסקודה תמכור הכי הרבה יהיה קודיאק, לא משנה המחיר. אבל בהחלט, אם יהיה מחיר זול אז יהיו אלפים כאלה בכבישים.

בקשר לQ7 לעניים, אני חולק עליך בגדול. ההבדל בין Q7 לסקודיאק הוא הבדל שמים וארץ. גם העיצוב הפנימי העשיר, גם היוקרה, גם העיצוב החיצוני הבומבסטי של הQ7, כל זה לא מתקרב לסקודיאק שמאובזרת בצורה דלה ופשוטה. סקודה ממש מתאמצים להיות פשוטים ועממיים ולא להרשים בשום דבר. הקודיאק גם נמוך מQ7 וככה הוא נראה יותר דומה לסטיישן, יש הפרש 7 ס"מ בין הדגמים.

העיצוב של הקודיאק הזכיר לי מיד את האאוטלנדר, בתמונות שאחד החברים צילם בעמוד הקודם - הפנס והמכסה מנוע שעליו, לרגע חשבתי שצילמו את הרכב השחור שלי. ההבדל ביניהם הוא שהיצרן היפני התפרע והיצרן הצ'כי הרבה יותר מאופק וסולידי.

מסכים איתך שהקודיאק לוקח בקטע של ביצועים, אולי גם גימור (אני לא בטוח) אבל יוקרה ממש לא. יש תדמית זולה למיצובישי, לסקודה היתה תדמית הרבה יותר גרועה (גם זולה וגם לא אמינה) ובזמן האחרון היא קיבלה תדמית יוקרתית, אבל לא אצל כל האנשים. אני למשל שומע את המילה "סקודה" ומיד עולים לי אסוציאציות של רכב ישן ורועש עם עיצוב פנימי עלוב, בדרך כלל בבעלות של רוסי (אין לי כלום נגד רוסים, הם אחלה אנשים).

בכל אופן ההשוואה לאאודי Q7 היא פשוט הזויה.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אאוטלנדר אתה פשוט הזוי.

עד היום אני לא מבין אם אתה טרול או סתם עושה את עצמך.

והסקודיאק הרבה הרבה הרבה יותר יוקרתי מאיכותי מהאאוטלנדר.

2017 Type R

פורסם (נערך)

מה הופך אותו ליוקרתי, העיצוב הפנימי הפשוט והעלוב? או זה שהוא תוצרת צ'כיה?

אה, הבנתי. אם מסתכלים מהפרופיל, זה מזכיר Q7...

מצטער, אבל אני מסתכל על הדבר הזה מבפנים, ולא רואה בו שום דבר יוקרתי. אני יכול להבין דבר אחד - יש לו מנוע וגיר טובים, והוא מספק חווית נהיגה.

עריכה אחרונה על ידי outlander

פורסם

הדמיון בפרופיל בין אאודי לסקודיאק (עד שנכנסים לרכב והשיק הופך לשוק)

Skoda_Kodiaq_001-RHD.jpg

2017-Audi-Q7-side.jpg

פורסם

בחיי שאני לא מבין אותך outlander, פעם אחר פעם מתאמץ לעשות מעצמך צחוק.

מאיפה לך שהסקודה מרגישה עלובה פשוטה ודלה? ראית אותה? ישבת בה? מבחינת האיכות, יחידת הכוח, והניהוג ולפי כל סקירה שקראתי עד היום (מציע לך לחקור קצת) היא שמה ללעג את האאוטלנדר.

לגבי העיצוב, גם במציאות וגם בתמונות אין בא דבר וחצי דבר שמזכיר את האאוטלנדר.

פורסם

אתה עושה מעצמך צחוק, כי אתה מדבר על כח וניהוג וכו' ואני כתבתי שבזה הקודיאק כנראה מרגיש יותר טוב.

דיברתי בעיקר על ההשוואה לאאודי Q7, או במילים אחרות "אאודי Q7 לעניים". עיצוב פנים אני יכול לראות בעיניים, נכון? ויש כאן תמונות, נכון? אז תרשה לי לומר שהעיצוב הוא פשוט ועלוב, לא חדשני ולא עתידני. לא יזיק להעתיק מפג'ו 5008 ואחרים.

לגבי הדמיון לאאוטלנדר אתה יכול לראות בתמונות הללו:

434.jpg

20170415_132411.jpg

נ.ב. אין לי שום נטיה לאאוטלנדר, כשיגיע הסקודיאק לארץ אני בהחלט אשקול לשדרג את הרכב שלי, אלך לראות ואבצע נסיעת מבחן ואחליט. יהיה חשוב לי גם לשמוע מה יגידו החברים בפורום על האיבזור ועל האמינות.

פורסם

מה בדיוק דומה בתמונה שהצגת ?

ועיצוב פנים זה עניין של טעם , ובתור בעלים של אאוטלנדר שלך כנראה לא משו...

אני ישבתי ואפילו נהגתי כבר על אחד (2 ליטר דיזל) , והוא מרגיש מעולה ומוצק , אחרי שחזרתי לארץ עשיתי נסיעה בחג עם חבר בעל אאוטלנדר וזה היה פשוט עצוב כמה גרוע הוא מרגיש.

אבל כן גבר בו נחזור שוב ושוב על ההשוואה לרכב שנושק את המליון לרכב שנושק בקושי לרבע מליון.

2017 Type R

פורסם

אל תשכח שרכב חדש זה סיפור אחר לגמרי. זה לא כמו רכב שיושב שנה על הכביש. יש תחושה של "חדש", הרכב גם נוסע יותר חלק, לא שומעים בכלל את המנוע, ובמקרה של סקודיאק, יש התלהבות ענקית כי זה דגם חדש שבכלל לא ראינו קודם.

פורסם
אז תרשה לי לומר שהעיצוב הוא פשוט ועלוב, לא חדשני ולא עתידני. לא יזיק להעתיק מפג'ו 5008 ואחרים.

טענת העיצוב פשוט ונקי כמיטב הסגנון הגרמני, אבל עלוב הוא ממש ממש לא, וכמי שישב בו האיכות מעולה, ואוכלת את האאוטלנדר בלי מלח.

לגבי עיצוב הפנים של ה3008/5008 הוא מדהים, אבל מאוד לא גרמני, ולא תראה את זה לא ברכבים של VAG, לא בב.מ.וו, ולא באאודי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...