Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 265
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הקודיאק צפוייה להיות כבדה בלפחות 200 ק"ג מהגולף, זה מספיק כדי להעלות אותה בקבוצת הזיהון (שכמובן תלוייה במשקל)

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

הבטיחות מתחילה ברמה 4, סימן שלא ידחפו את המובילאיי אלא יביאו מערכות מקוריות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אכן מדובר בDSG7 חדש עם מצמדים רטובים. בכל מידע שפגשתי על סקודיאק היה רשום על גיר עם מצמדים רטובים.

מה שמחשיד קצת: לפי אתרים רוסיים, למשל, גירסה הכי זולה מגיעה עם dsg6 והמאובזרות יותר עם dsg7. אני מקווה שהם לא ידחפו לנו dsg7 יבש לגרסת כניסה.

' (1997) past: Honda Civic 1.4 SE

2016 now: Skoda Yeti 1.2 TSI

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אין משהו חדש רשמי.

מה שכן, באותה כתבה על תחילת מכירות של סקודיאק בשוק רוסי צוינו המכירים שלהם ברוסיה. לפי מה שאני תמיד ראיתי, מחירים של רוב המכוניות העממיות ברוסיה לחלק ל10 = מחיר של אותו רכב בארץ. מדובר על מחירים רכב חדש.

אז אם הולכים לפי הנוסכה הזאת, אז הציפיה הופחת להיות ממש לא אופטימית: מחיר של דגם כניסה 1.4TSI +DSG6 הינו 2 מיליון רובל (מטבע רוסי) - מחלקים ל-10 = 200 אלף ש"ח. אני אומר שלא הגיעוני קצת וזורק עוד 20 אלף מהתוצאה הזאת. ואז עדיין, אנחנו מקבלים כאן טווח מחירים של קיה סורנטו, יונדאי סנטה-פה וכבר עולה על ניסן אקסטרייל.

לפי הניחושים שמתבססים על המידע הנ"ל, כנראה אוטלנדר תמשיך להיות הזוכה הגדולה.

' (1997) past: Honda Civic 1.4 SE

2016 now: Skoda Yeti 1.2 TSI

פורסם

הניחוש פרוע אבל לכשעצמה ה- 320i היא לא דוגמה רוחבית טובה משום שבאופן יחסי לרכבים שבחו״ל נמצאים באותה קבוצת מחיר היא יקרה פה. היא אמורה להיות קרובה בהרבה למשפחתיות הגדולות.

סתם אנקדוטה (שלמדתי במקרה היום), במצרים פורד קוגה טיטניום יקרה ב 20% מ - 320. היות וזה אותו יבואן, שלא נראה שממש סופר את פורד, אין לי מושג למה ההפרשים.

פורסם (נערך)

20170415_132332.jpg20170415_132336.jpg20170415_132345.jpg20170415_132357.jpg20170415_132411.jpg

התמונות צולמו מהטלפון ובמציאות הוא מעודן יותר ודי מחמיא לעצמו, מידותיו נראות קטנות

וקומפקטיות ודי מרשים, לא גבוה כלל. בפנים הוא מעט יותר מדי לטעמי אך מרשים ונעים למגע,

הכל מצופה בעור רך ונעים. לא נתנו לי לשבת בתוכו, אך פתחו חלון ואיפשרו לצלם מקרוב.

הכל יושב במקום ונראה מאוד מרשים לטעמי, שוב...במציאות הוא נעים לעין ודי יפה לטעמי

כשהוא משלב עיצוב מוקפד ולא חדשני ולא מנסה לייצר משהו חדש בתחום, אבל מרשים מאוד.

אגב , קיה ספורטאז נמכרת ב 18000 אלף (כ70000 שקלים) יורו בשילטי חוצות בסרביה,

לא הצלחתי לצלם. אני רק יכול לתאר את הקיה והמחיר כנראה של הדגם כניסה.

עריכה אחרונה על ידי bigmik
פורסם

סקודה מוכרת במחיר שהוא די קרוב למתחרים וכמעט כל הדגמים שלה ידועים במרחב הפנים המעולה שלהם ביחס לסגמנט.

הימור שלי - 170K-175K ל-1.4 הבסיסי, 200K לדיזל, 220K לדגמים הבכירים יותר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...