Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עדכון,

הקודיאק יגיע בסוף מאי והמחיר יהיה החל מ-180k₪.

אני מניח שיהיה מבצע השקה בלוף כלשהו כמו בפיג׳ו שכמובן כל הרכבים שבמסגרת המבצע ״ימכרו״ עוד לפני שיתחילו לקחת הזמנות.

ואז תהיה גירסת השקה עם ג׳נטים 19 ופסי כרום בתוספת של... שקר כלשהו :)

לגבי הפיג׳ו 5008, היא לא תגיע לפני סוף השנה אם בכלל..

כנראה רק בתחילת שנה הבאה.

מהיכן העדכון?

• תגובות 265
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שאח ומאט.

אפשר לחזור לחפש יתרונות שבאוטלנדר.

היתרון היחיד של האאוטלנדר זה שהוא זול.

החיסרונות הם:

1. הוא מרגיש זול

2. הוא נראה זול (מבפנים, וכן גם בדגם המאובזר).

3. הוא נוסע כמו אוניה.

4. והכי משמעותי בשבילי, הוא מאוד צר וצפוף מאחור.

מבחינתי הוא לא אופציה כלל.

פורסם
למרות מחיר הפתיחה הלא נמוך, מעניין לחכות ולשמוע מה יהיה האבזור.

יכול להיות שכאן תהיה הפתעה לטובה.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

מה אבזור, כולה רכב משפחתי שאמור להוביל נוסעים בנוח ולהיות זול (סקודה זו לא החטיבה הזולה של vag?).

ממש לא מעניין אותי אם יהיו לו חישוקי 16 אינץ ולא 19 ועם נורות רגילות ולא לד (סתם לצורך הדוגמה), העיקר שתהיה אופציה בסיסית וזולה.

בסופו של דבר זה אותו רכב, עם או בלי הגדג׳טים..

חבל שהם בחרו לתמחר אותו כל כך גבוה, בגיזרת המחיר הזה כבר יש סורנטו.

פורסם
מהיכן העדכון?

פיג׳ו - נציגת מכירות ארצית שביררה מול המנהל.

אגב לפני שבועיים קיבלתי תשובה שיגיע ביוני, אבל כנראה שזה השתנה (הבנתי שהם לא קיבלו מחירים אטרקטיבים).

סקודה - מנהלת אולם מכירות.

פורסם

שקצת מרווחת יותר, אבל נופלת מהקודיאק בכל אספקט אחר.

זה לא שהסורנטו שייכת לקטגוריה שונה.

פורסם
מה אבזור, כולה רכב משפחתי שאמור להוביל נוסעים בנוח ולהיות זול (סקודה זו לא החטיבה הזולה של vag?).

ממש לא מעניין אותי אם יהיו לו חישוקי 16 אינץ ולא 19 ועם נורות רגילות ולא לד (סתם לצורך הדוגמה), העיקר שתהיה אופציה בסיסית וזולה.

בסופו של דבר זה אותו רכב, עם או בלי הגדג׳טים..

לגבי הלדים אני לא מסכים. לאחר שימוש של 4 חודשים ברכבי החדש שבו יש מערכת תאורה מבוססת לדים, זה עולם אחר. זה בטיחותי הרבה יותר. שדה הראייה שלי כל-כך רחב שזה הזוי. אני יכול לראות מה קורה בשוליי הכביש, ומעבר למעקה. בחיים לא אחזור לרכב עם תאורה רגילה, ולו רק מהביטחון. העניין של המראה זה בונוס נחמד.

פורסם (נערך)

למי ששאל על פלסטיקה של האאוטלנדר: יש כיסויים מפלסטיק למסילות הברזל של תושבות מושב הנהג והנוסע, הן נפלו ראשונות והשאירו מסילות חשופות וכואבות כשהילדים נתקלים בהם בקיץ עם כפכפים וכו'. יש כיסוי לג'ק בבגאז' שהתעוןת מהחום ולא חזר למקומו. כיסוי הפלסטיק שבתקרה המשמש לכיסוי חגורת הבטיחות יצא ממקומו ולא ישב טוב אף פעם. הפלסטיק שמכסה את מחבר חגורת הבטיחות בקורה הצדדית גם יצא מהמקום. לאחר כשנה (עם כמעט אפס נסיעת שטח) כל האוטו רעד וצקצק מכל מיני מקומות. מאיפה הרעש? אלוקים יודע. הכי חשוב שהפחלאנדר כבר לא אצלינו. ברוך שפטרנו. פח-לאנדר, כבר אמרנו?

למי שרוצה לשדרג אז אולי עדיף למשוך עוד קצת למעלה ולקחת סורנטו. לא מצקצק, לא רועד, אין בעיית אמינות ויש שמירת ערך, רוחב מושבים, אחלה מולטימדיה, מיזוג גם בשורה שניה וגם בשלישית, ומה לא

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
שקצת מרווחת יותר, אבל נופלת מהקודיאק בכל אספקט אחר.

זה לא שהסורנטו שייכת לקטגוריה שונה.

אתה בטוח שהקודיאק עולה עליו בכל אספקט מלבד מרווח פנים?

אני ממש לא בטוח, מאחר ולא נסעתי/ישנתי בקודיאק אפילו לשניה.

בכל מקרה, לא מדובר כאן ברכב יוקרה לעומת רכב עממי, אלא בשני רכבים עממים כך שלכאורה הם מאותה הקטגוריה.

אך איך בעצם אתה שופט מי נמצא באיזו קטגוריה אם לא ע"י גודל או מרווח פנים?

לדעתי זה מה שמפריד את הקטגוריות, הגודל, ואם כך אז כנראה שהם לא בדיוק מאותה הקטגוריה.

כי אם כן אז גם היטי באותה הקטגוריה, לא כך?

בכל מקרה, ברמת מחיר כל כך קרובה לסורנטו לדעתי לא תהיה לו הצלחה גדולה (יכול להיות שהמחיר נקבע עקב מלאי מצומצם מאוד וירד בעתיד בימי מכירות..)

פורסם (נערך)

אשמח לשאול ממך את כדור הבדולח בו אתה משתמש לקבוע שלא תהיה הצלחה בגלל הסורנטו.

הקודיאק והסורנטו ועוד איך יושבות באותה קבוצה, ושניהן עממיות כמו שאמרת.

לא נהגתי בסקודה, אבל ישבתי (ושיחקתי....) בה לא מעט, אז סטטית אני מכיר אותה. קראתי לא מעט מבחנים עד כה (מציע לך גם), כולל לא פחות משלושה בהם אחת המתחרות היתה הסורנטו (וגם הלנדרובר דיסקברי ספורט אם זה רלוונטי). בכולן הקודיאק ניצחה. בכלל עיתונות הרכב העולמית מלאי שבחים עליה, וחבר קרוב שלי שבעשר שנים האחרונות לא נסע בשום דבר חוץ מאאודי (הנוכחית שלו RS6) התרשם ממנה כלכך שהזמין אחת.

לא שאני חושב שהיא בטח הדבר הטוב ביותר מאז המצאת הלחם, אבל אפשר להבין כבר לאן הרוח נושבת, וקשה לי להאמין שכשתגיע נגלה משהו אחר, אבל נחכה ונראה.

אגב, אין לי דבר נגד הסורנטו, יש לי לא מעט נסיון גם איתה וגם עם אחותה מבית יונדאי ותמיד מאוד נהנתי מהן, אם כי מדובר בגרסאות הדיזל הבאמת מצויינות, שכידוע לך מתומחרות פה ב250 אלף וצפונה. לא מכיר את הסורנטו אורבן הבסיסית.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

זה שכתבי הרכב משווים בין תפוחים לתפוזים זה לא חדש.

בפועל, הסורנטו והאאוטלנדר לא אמורים להיות באותה הקטגוריה לדעתי.

זה נכון שבשתיהן יש 7 מושבים, אבל הסורנטו רחב מהאאוטלנדר (בשורה האחורית) ב-10! ס"מ משמעותיים מאוד.

עדיין לא ישבתי בקודיאק, ואם גם אצלו השורה האחורית ברוחב של 140 ס"מ אז הם אכן באותה הקטגוריה.

אך אם היא ברוחב של הטיגואן למשל (ונראה לי שזה המצב) אז הם לא ממש באותה הקטגוריה.

אך בהחלט הגבולות כאן לא ברורים וכל אחד משייך את הרכב לקטגוריה לפי הבנתו, וזה בסדר לגמרי.

לגבי התחזית שלי, שוב זו דעתי הבלעדית אבל אני לא חושב שבמחיר פתיחה של 180K ש"ח היא תהיה פופולרית במיוחד.

האאוטלנדר לדוגמה, הפך לפופולרי ברגע שהורידו את מחיריו לעם וניתן היה לרכוש את הדגם הבסיסי עם 7 מושבים בקצת מעל 150K (דרך חבר או מבצע שקר כלשהו).

לצורך העיניין גם הסופרב ברמת מחיר בסיס של 180K לא להיט מכירות, אך אני מניח שאחרי המבצע חבר האחרון בו הבסיסית נמכרת ברמת מחיר של 166K ש"ח, יש סיכוי שתראה בעתיד לא מעט כאלו על הכביש.

שוב, זו דעתי האישית.

אני כאחד שהמתין לה לפני החלטה על רכישה דיי ירדתי ממנה כי היא ממש לא שווה לי 180K ש"ח.

אם כבר אז הייתי הולך על הטיגואן (אך רכבים יגיעו רק בסוף השנה ואין לי שום כוונה לקנות רכב בסוף שנה).

פורסם

תשמע, ברור לי לחלוטין שהיא לא תימכר כמו שהאאוטלנדר נמכרת כמו לחמניות טריות, בגלל המחיר. אפילו לא קרוב. אני כן חושב שהיא תציע חבילה מודרנית יותר ללקוחות פוטנציאליים של סורנטו במחיר פתיחה נמוך יותר, וללקוחות אאוטלנדר ואחרים בקבוצה שלה שמוכנים להוסיף קצת. אגב נצטרך לראות עד כמה דגם הבסיס שלה מאובזר, אבל גם פיז׳ו 3008 פרמיום מתומחרת בכ180 אלף ש״ח לדוגמא, ולא מציעה 7 מקומות.

סטטית לפחות היא הרשימה אותי יותר מהטיגואן, אבל טרם נהגתי לא בזו ולא בזו.

פורסם

לדעתי זה שיש לסורנטו 7 מקומות לא אומר שהיא ברמת ההשואה לאאוטלנד והסקודיאק. אולי הם אותם מספר מקומות אבל מבחינת מחיר יש הפרש מהותי לפחות מבחינתי. 170-180 אלף יש את הניסן אאוטלנדר ואולי הסקודה( פיספסתי מישהו? ) מעל ל 200,000 יש את ה סנטהפה סורנטו ועוד כאלו שאין לי תקציב אפילו לבדוק.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...