Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחכה לשבת בו ולראות בעצמי את ההבדלים.

הבעיה שאמינות וסחירות זה דבר שמתברר לאחר שנים, ופה אקח הימור על הרבה כסף אם אקנה קודיאק.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תגובות 265
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תסביר, איפה בדיוק הרגשת את האיכות.

פורסם

פלסטיקים על הדשבורד, הגה, ספסלים, ריפוד, דיפוני דלתות כרית בין המושבים, ידית הלוכים, פתיחה וטריקה של הדלתות... שאמשיך? כל מושב עצמאי( מסילה ותנוחה). ועוד ועוד..

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

איזו מין שאלה זאת....?

זה פולקסואגן, לכן זה איכותי, ואפילו שהוא לא ממש עמיד בפקקים הישראלים, והפלסטיקים מעט נסדקים בשמש המזרח תיכונית.

זה לא איזה אוטו יפני פושט שכל העמך (שלא מבינים בשיט) קונים בהמוניהם.

פורסם

אתה יכול להמשיך, אני מסתכל על התמונות של הקודיאק החדש (לא מדבר על היטי שנראה בכלל משנות ה80) ולא מבין מה ההבדל בין הכרית בין המושבים לכרית שיש לי, אם אפשר לקרוא לזה כרית בכלל (אפרופו, הזמנתי אחלה כרית מעליאקספרס, 3 דולר).

הפתיחה והטריקה אצלי מעולה, לא בדקתי איך זה בסקודה יטי. לא מאמין שיש כזה הבדל. אני חושב שפעם מישהו אמר לי שמיצובישי בדגם החדש (2016, לא מה שיש לך) שמו גומיות כפולות והידקו את האטימה, וגם הוסיפו בידוד, לכן יש הבדל בין הדגמים. אז זה מה שאני מכיר.

הדבר היחיד שיש הבדל, לפני מה שאני רואה, זה ידית הילוכים מהדור החדש, מהסוג שיש באאוטלנדר PHEV החדש. כל מושב עצמאי? ביג דיל, אז באאוטלנדר יש במושב האחורי שני מושבים מחוברים... אני לא רואה הבדל ב"איכות".

אני חושב שפשוט יש למיצובישי תדמית זולה, וסקודה פיתחה בהצלחה תדמית של יוקרה, ולכן כל החלומות פז האלה.

פורסם

אני מאמין שב 2024 המיצובישי תהיה ממש מודרנית ואיכותית... ממש כמו ה VAG למינהם. כי זה ההשוואה שאתה עושה בד"כ. אני מדבר איתך על יטי( שנות ה 80 לדיברך) שהיום המיצובישי שווה אליה באיכות. אחי אני חייב להודות אתה מדהים[emoji6]

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
[ATTACH=CONFIG]485702[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]485704[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]485705[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]485706[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]485708[/ATTACH]

התמונות צולמו מהטלפון ובמציאות הוא מעודן יותר ודי מחמיא לעצמו, מידותיו נראות קטנות

וקומפקטיות ודי מרשים, לא גבוה כלל. בפנים הוא מעט יותר מדי לטעמי אך מרשים ונעים למגע,

הכל מצופה בעור רך ונעים. לא נתנו לי לשבת בתוכו, אך פתחו חלון ואיפשרו לצלם מקרוב.

הכל יושב במקום ונראה מאוד מרשים לטעמי, שוב...במציאות הוא נעים לעין ודי יפה לטעמי

כשהוא משלב עיצוב מוקפד ולא חדשני ולא מנסה לייצר משהו חדש בתחום, אבל מרשים מאוד.

אגב , קיה ספורטאז נמכרת ב 18000 אלף (כ70000 שקלים) יורו בשילטי חוצות בסרביה,

לא הצלחתי לצלם. אני רק יכול לתאר את הקיה והמחיר כנראה של הדגם כניסה.

לפחות מהתמונות האלו הסקודיאק נראה מאכזב הן חיצונית והן פנימית.

ראשית דבר מידות קטנות וקומפקטיות ובעיקר גובה נמוך או אשליה של כך, זה לא מה שמחפשים רוכשי הקרוסאוברים, למעשה הם מחפשים בדיוק ההיפך. גם העובדות מראות שג'יפונים מופנמים לא זוכים להצלחה בארצנו.

מעבר לכך גם הפנים של הסקודיאק נראה הרבה יותר פשוט מהתמונות הרשמיות ופשוט באופן כללי.

דבר שאני כן אוהב בתכנון הפנים הוא שמסך המולטימדיה ופתחי האוורור נמצאים באותו הגובה ובגובה הנכון ולא אחד מתחת לשני דבר שמביא לכך שאחד מהשניים נמצא נמוך מדי.

נצטרך לחכות ולראות במציאות...

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם (נערך)

לא מבין את ההערה שלך לגבי המידות. ראשית היא לא קצרה, למעשה זהה באורכה לאאוטלנדר, אם כי טיפה נמוכה יותר, וארוכה משמעותית מאטקה למשל וגם גבוהה ממנה. בכל אופן במציאות היא לא נראית קטנה. בנוסף לא יודע על סמך מה אתה החלטת מה מחפשים בעלי קרוסאוברים. לסקודה כישרון אמיתי בייצור מכוניות לא גדולות יחסית אבל עם המון מקום, וזה עדיף על מפלצות על גלגלים שלא תמיד מספקות את הסחורה מבחינת מרווח.

לגבי עיצוב הפנים מציע לך לחכות ולראות, אבל מדובר בVAG, לא באמת ציפית למשהו מהפכני נכון? אני מבטיח לך שהאיכות שם.

אגב, חבר חובב אאודי ומרצדס שביום יום נוהג בRS6 ובCL כלכך התלהב ממנה, שהזמין אחת.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

אאוטלנדר,

יש את מבחן טריקת הדלתות: פתח וסגור דלת של אאוטלנדר פתח וסגור של קודיאק מיד תבין בהבדל.

אם משעמם לך תדפוק/ תלחץ על הפלסטיק הקשיח/החלול שיש לך בג׳יפ הקשוח ותעשה את זה בכל מונית אוקטביה שתעבור ברחוב ותבין מה זה איכות.

בהצלחה!

פורסם (נערך)
אאוטלנדר,

יש את מבחן טריקת הדלתות: פתח וסגור דלת של אאוטלנדר פתח וסגור של קודיאק מיד תבין בהבדל.

אם משעמם לך תדפוק/ תלחץ על הפלסטיק הקשיח/החלול שיש לך בג׳יפ הקשוח ותעשה את זה בכל מונית אוקטביה שתעבור ברחוב ותבין מה זה איכות.

בהצלחה!

אני כנראה מספיק ותיק כדי לזכור שמבחני אייכות כמו שאתה הצעת, כבר הוצעו בשנות ה - 70 של המאה הקודמת כדי להוכיח לכל קוני הסובארו, שהרכב שלהם הוא פח אשפה מול פורד אריקה או אופל קאדט...

כולנו יודעים מה קרה מאז לגבי האמינות והעמידות של סובארו מול אופל ופורד.....

אני מבין בהחלט את יתרון מערכת ההנעה של סקודה על פני למשל מיצובשי אאוטלנדר (כנראה לא משהו שיעשה הבדל ל 90% מהאוכלוסיה).

מה שאני לא מצליח להבין, איך קונצרן שמאכיל את הצרכנים שלו מרורים בכל הנוגע לאמינות המוצר והמותג, עדיין מצליח לשמר כ"כ הרבה מעריצים.:shock:

עריכה אחרונה על ידי איצו
פורסם

דווקא ה״סוד״ של המרווח בסקודות די ברור - גונבים כמה סנטימטרים מהזוויות של הקורות, כמה סנטימטרים לעומק הרצפה - ואופפה! - גבר גבוה יושב נורמלי ונוח ולא עם הברכיים לצדדים.

לגבי המחירים. באחת הכתבות (או בוואלה או משהו כזה) על סקודיאק נכתב שלארץ יגיע מלאי מוגבל שלהם.

לדעתי, זה עלול להשפיע על הביקוש וגם על המחיר. כשאני קורא שאנשים כותבים ״יתחיל ב-/- 170 אלף״ , לדעתי זה די אופטימי. לפחות בשנה ראשונה.

מה שכן, אם המתחרים גם יפתיעו עם הקרוסוברים נחמדים (תודה לסיטרואן על האיי-קרוס) בצ׳מפיון יצטרכו להתחשב.

' (1997) past: Honda Civic 1.4 SE

2016 now: Skoda Yeti 1.2 TSI

פורסם
כולנו יודעים מה קרה מאז לגבי האמינות והעמידות של סובארו מול אופל ופורד.....

אממ

לא הייתי ממהר לדבר על האמינות והעמידות של סובארו משנות ה 70. אלו שלא שפכו מנוע פשוט התפוררו מחלודה.

ובלי קשר, האאוטלנדר מתחיל להתפרק אחרי 50 אלף ק"מ. יש לי מתחת למושב כל מיני פלסטיקים שהתפרקו מהמושבים ומדיפוני ספי הדלתות.

הכל נושר.

פורסם

אני גם קונה ונוסע רק ביפניות "טויוטה" ושות', אך אין ספק אתה מרגיש "אוטו" באוקטביה ולא בעגלה הנקראת קורולה. [אני מתכוון לדור קודם- 2011]

אני כנראה בשנים הקרובות לא יקנה אוקטביה או קודיאק או משהו שהוא לא יפני אמין, אבל בכל זאת בעמידות ואיכות הם מובילים.

פורסם
אממ

לא הייתי ממהר לדבר על האמינות והעמידות של סובארו משנות ה 70. אלו שלא שפכו מנוע פשוט התפוררו מחלודה.

ר.

אבל זה קרה להם הרבה אחרי שהאריקות והקאדטים הפכו לגרוטאות.

לא יודע לגביך, אני עדיין מעדיף פלסטיק נושר ממנוע שצורך שמן כמו מלך הפלאפל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...