Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון 2017 - גיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם הגיר האוטומטי כפול המצמד בסיאט לאון החדשה יכול להוות בעיה משמעותית?

מעבר לתחושת הנהיגה, האם הגיר הזה נוטה להתקלקל אחרי כשנתיים שלוש או יותר?

פורסם

עדיין צצים ברשת דיווחים על תקלות בגיר. לדעתי הבעיה הרבה פחות נפוצה ממה שהייתה.

לא הייתי מגדיר אותו כאמין במיוחד אבל גם לא אחד שעדיף להתרחק ממנו.

לי אישית יש איביזה שעברה כבר 56 אלף עם DSG 7 ובלי בעיות.

פורסם

אם אתה מדבר על יחידת ה-1.4 150 סוס, פחות הייתי חושש ממנה כי אני מכיר לא מעט אנשים איתה (ואבי וחבר טוב ביניהם), ועליה (בניגוד ל-1.2/1.8 עם DSG7 DQ200) אני שומע באופן כולל פחות תקלות (בניגוד לגרסא עם ה-122/125 סוסים בגולף נניח).

פורסם
האם הגיר האוטומטי כפול המצמד בסיאט לאון החדשה יכול להוות בעיה משמעותית?

תגדיר "משמעותית"?

5K ש"ח תיקון אחרי 5 שנים, זה משמעותי?

מעבר לתחושת הנהיגה, האם הגיר הזה נוטה להתקלקל אחרי כשנתיים שלוש או יותר?

יש יותר דיווחים בפורום על גירים כאלו שמתקלקלים, מאשר ברכבים אחרים.

מצד שני, יש לחובבי רכב, כאלו שמגיעים לפורומים, יותר נטייה לקנות רכבים כאלו, מאשר רכבים פחות 'ביצועיסטים'.

כמה נוטה, אין לנו דרך לדעת.

ממה שדווח כאן, בדגמים אחרים, יש נטייה להחלפת קלאצ'ים כל 30-70 אלף ק"מ. יש גם דיווחים בודדים חמורים יותר.

יש גם דיווחים על השתתפות של היבואן בתיקונים, וגם נטייה לשלם עבורם לגמרי, גם מעבר לתקופת האחריות (לא יודע אם במקרה של טיפול במוסכים שאינם של היבואן, אם יש נטייה כזו להשתתפות של 'רצון טוב').

מעבר לזה, אנחנו לא יכולים לאמר דבר בוודאות.

בהתחשב בזה שהרכבים נמכרים במספרים יפים, גם כמשומשים... קשה להגיד שמדובר בבעיה אקוטית.

מצד שני, הדיווחים לא גבוהים כמו לפני מס' שנים, אבל גם לא פסקו.

יש ללאון יתרונות על רכבים אחרים. יחידת ההנעה בשילוב הגיר עובדות מצויין.

אני הייתי מברר כמה עולה החלפת קלאצ'ים, לפני שהייתי קונה, ומשקלל אחת אפשרית בסביבות 50K ק"מ לשיקולי הקנייה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...