Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתעניין ברנו פלואנס 1500 טורבו דיזל, מבקש המלצות בנושא צריכת דלק, טיפולים וכו'.

האם יש רכבים מסוג זה מליסיניג?

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

פורסם

כן, הליסינג קונה אותן באלפים.

הגיר הרובוטי רגיש יחסית ולכן כדאי לבדוק את מצבו, ולנסות לקבל אחריות מורחבת, לידנית אין רגישיות.

מעבר לכך אוטו מאוד נוח, מרווח וחסכוני.

לא רשמת תקציב אבל עדיף לחפש אחת אחרי המתיחת פנים ב2013.

פורסם

יש לי מאזדה 2011 3 מליסינג, השאיפה לקחת רנו מליסינג ראש בראש ולהוסיף קצת.

מה המחיר הסביר שאצטרך להוסיף בהערכה גסה אם אקח רנו 2013-14?

פורסם

הייתי נמנע מלקחת את הפלואנס מליסינג,

לרוב תקבל רכב עם קילומטרז גבוהה וגם בהרבה מהן לאחר טיפול חפיפניקי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני יודע שבליסינג מטפלים לא פחות טוב מאשר באופן פרטי. הרכב הנוכחי שלי מליסינג ולא נתקלתי בבעיות מיוחדות.

הבעיה שלי העיקרית במאזדה שהסלון שלה מאוד צפוף ושיש כיסא בטיחות של תינוק אז בכלל אי אפשר לזוז... גם צריכת דלק גבוהה יחסית.

פורסם

מה הממוצע קילומטרז השנתי שלך? למצוא פלואנס דיזל לא שחוטה(רובן בליסינג עושות קילומטרז של 6 ספרות בשנתיים-שלוש) בליסינג זה משימה קשה.

פורסם

ברור לי שעדיף למכור את שלי ולקנות מיד פרטית פלואנס. לי אין את האפשרות הזו מחוסר זמן לצערי...

פורסם

אם הקילומטרז השנתי שלך לא גבוהה ייתכן ולקנות פלואנס עם קילומטרז אסטרונומי מליסינג זה לא פתרון נכון בשבילך,

לכן כדי שנוכל לכוון אותך יותר אשמח אם תפרט צרכים(כמה קילומטרז אתה עושה בשנה?).

פורסם

צריכת דלק ממוצעת 18 ק"מ לליטר

עם קרוז קונטול בנסיעה ארוכה ב 100ק"ש תגיע גם לתוצאות יותר טובות

פורסם

הצרכים שלי הם: נסיעה בין ערונית כ50 ק"מ ביום. כמובן גם נסיעות בתוך העיר. חשוב שהרכב יהיה מרווח (גם הסלון וגם בגאז') אני עושה כ20.000 בשנה פלוס מינוס...

פורסם

לדעתי הקילומטרז שלך לא מצדיק רכב דיזל חבר,

בתקציב שלך תוכל למצוא רק משומשות בליסינג במצב לא טוב, אולי תנסה לחפש את הפלואנס עם המנוע 2000 שתהיה יותר זולה ועם סיכויים רבים יותר למצוא אחת שנסעה פחות.

פורסם

לי יש פלואנס דיזל בבעלות החברה. ימכרו עוד כחודשיים עם 155000 ק"מ ב35 עד 40. מאוד חסכוני נוח וחזק . אכן הגיע יכול לתת סטירות כואבות בארנק. מזגן ומערכת מאוד בסיסיים.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• תוכן חדש...