Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקולים מדפיים עד 2500

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בארץ?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

• תגובות 358
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא חושב.

יקרים משהו במבי. לכן לא הוצעו.

Sent from my LG-H960

זולים.

כוללים הגברה ו-DAC.

ובתקציב שבכותרת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מה הייתם ממליצים לשים על הקירות שיספוג את השתקפות הצליל? יש את ספוגים המכוערים, יש משהו שגם יראה קצת דקורטיבי? כי לפחות את אזור האחורי של הרמקול ואת הקיר שמול הרמקול אני רוצה קצת לבודד שיהיו פחות השתקפויות.

פורסם
מה הייתם ממליצים לשים על הקירות שיספוג את השתקפות הצליל? יש את ספוגים המכוערים, יש משהו שגם יראה קצת דקורטיבי? כי לפחות את אזור האחורי של הרמקול ואת הקיר שמול הרמקול אני רוצה קצת לבודד שיהיו פחות השתקפויות.

תמונת קנווס יכולה לכסות ספוגים היטב.

פורסם

אישה לא מרשה תמונות.יש משהו מעוצב?

פורסם

לא חייב תמונה. אפשר כל צבע או לבן.

נ.ב. מסגרת עם בד קנווס לבן אפשר לקנות בכל חנות אומנות. זה עולה גרושים.

הנה דוגמא לקיר:

657~03.jpg

פורסם

אם מישהו מעוניין, לאבא של אשתי יש מפעל שבין השאר מייצר תמונות קנווס, יכול לבדוק מחירים לחברי הפורום.

פורסם (נערך)

חברים,

מה דעתכם על השילוב הבא :

מגבר רשת ובלוטות' פיוניר VSX-831

רמקולים מדפיים פולק אודיו TSX220

שניהם קיבלו ביקורות טובות יחסית.

3100 שח לשניהם עד הבית (ואולי פחות)

תודה

עריכה אחרונה על ידי לוקי2

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם
חברים,

מה דעתכם על השילוב הבא :

תודה

אל תתייחס לביקורות. האזן לפני שתרכוש ועדיף אצלך בבית.

כמו שנכתב לפני, לאקוסטיקה בחדר יש חשיבות מכרעת.

פורסם

כן רק... אתה לא מגיע לעוצמות כאלו בבית, כמו בסרטון.

אני שמעתי פעם זמרת אופרה + פסנתר בדירה. עם כל הניסיון שלהם להוריד עוצמות, זה לא עובד.

_______

לוקי2, אין לנו שום יכולת להעריך איך נשמע בלי לשמוע קודם.

עקרונית, אתה לא צריך את הרסיבר הזה בשביל אודיו דו ערוצי.

הייתי קונה JBL LSR305 או LSR308 (יותר גדולים, יותר באס, פחות מדוייקים, שזה מה שקורה שמוסיפים באס...), בתור התחלה. כל התכנון של ה-JBL הללו נועד להמעיט את השפעת החדר על הצליל שהם מספקים. הם זולים, מאוזנים, ולא שמעתי בחיים שלי משהו כל כך זול, שנשמע כל כך טוב, בכל מקום בחדר, ובעיקר... לא תלוי במוסיקה שאתה מנגן דרכם (וכמובן לא תלוי בהגברה, כי זה built in).

אח"כ קונה ממיר (DAC) שיש בו מקלט BT מובנה או שאפשר לחבר לו אחד, ונשארת לו עוד כניסה לממיר של הטלוויזיה, ושיש לו שליטה בווליום... וזהו.

לחלופין, הייתי שם PC, עם כרטיס קול מובנה (שזה למעשה ה-DAC) עם יציאה שמתאימה לרמקולים, ושולט בווליום מעכבר/מקלדת או פתרון אחר שאפשר לחבר ל-PC, ושם לו גם מקלט BT. ככה תוכל להשתמש ב-PC, עם חיבור לאינטרנט, גם להצגת תכנים מהרשת בטלוויזיה ומוסיקה.

פורסם

לחלופין, הייתי שם PC, עם כרטיס קול מובנה (שזה למעשה ה-DAC) עם יציאה שמתאימה לרמקולים, ושולט בווליום מעכבר/מקלדת או פתרון אחר שאפשר לחבר ל-PC, ושם לו גם מקלט BT. ככה תוכל להשתמש ב-PC, עם חיבור לאינטרנט, גם להצגת תכנים מהרשת בטלוויזיה ומוסיקה.

מכיוון שאת התחביב זנחתי לטובת דברים מועילים יותר, האם יצא לך לבדוק האם יש הבדל בין כרטיס קול חדש ON BOARD ל-DAC חיצוני?

הבנתי שההבדלים זניחים עד לא מורגשים.

פורסם

אני בחנתי בזמנו מס' ברווזים (DACs), ואני חושב שאני מבדיל בינהם (חושב, כי היכולת שלנו לדמיין הבדלים בסאונד היא בלתי נגמרת...).

במקרה שלנו, אני לא חושב שכרטיס קול מובנה בתוך המחשב יהווה חיסרון, אבל לא בדקתי ספיציפית מה אפשר לקנות. אצלי ה-PC הוא גרוטאה, ואני משתמש ב-Peachtree DAC*it, אחרי שבדקתי כמה (כולל M-DAC, Micromega ו-Arcam). לפני כן היה לי Arcam CD92 עם ברווז של dcs, שהיה נהדר. חיפשתי משהו דומה, ובסוף מצאתי.

בזמנו קראתי המלצות על הברווז הזה, כפתרון זול:

https://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=Lexicon+Alpha+DAC

המוצרים של אמוטיבה מומלצים:

https://www.amazon.com/gp/product/B00FX8RH4G/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=B00FX8RH4G&linkCode=as2&tag=loudsbuildgui-20&linkId=SUVS5FT3ZH5LSGDV

אני בטוח שאפשר גם כרטיס מובנה, שיספק לגמרי.

כמובן שבטח ובטח שאין טעם להשקיע בברווז טוב, אם מתכוונים להזין אותו בקבצי אודיו ברמה נמוכה.

בתקציב נמוך (יחסית) לאודיו דו ערוצי, אני חושב שמחשב/ממיר טלוויזיה -> DAC (פנימי או חיצוני) -> מוניטורים מוגברים, זו הדרך.

פורסם
חברים,

מה דעתכם על השילוב הבא :

תודה

מערכת (גם זולה) לא קונים לפני שמאזינים לה. זהו כלל בסיסי. (בטח לא סומכים על ביקורות)

כי לכל אחד שמיעה/העדפות שונות.

פולק אודיו חברה נחמדה -לא יותר ולא פחות.

עד כמה שאני זוכר השילוב עם פיוניר לא מיטבי. (צורם)

דווקא במקרה שלך אכן עדיף ללכת על רמקול מוניטור. שווה לבדוק את הנושא.

• תוכן חדש...